Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Eylül 2009, 13:47
hallettim dostum 50tl bayıldım oldu istanbul fatih kılıçlı ya
Reklamlar
-
29 Eylül 2009, 14:38
challenger25 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar çıkma fren maneti arıyorum sağa yatırdım motoru önfren maneti lazım.kuralkan dan yenisi çok pahalı ucuza nerden nasıl temin edebilirim.lütfen yardım.
dostum geçmiş olsun aynı dert bende de var benimki tam kırılmadı ucundaki toparlak dalga kırıldı şuan iş görüyor ama bende değiştirmek istiyorum.. o ön manet 10 liraymış millet stok yapınca böyle olmuş diye duydum fiyatlar.. saygılar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:20 PM ----------
canercamalan adlı üyeden alıntı
35
sanada yaparız istersen
hakketten çok farkediyor bujileri değiştir, yağı değiştir , yağ filtresini değiştir , zincir bakımını yap ki ses %70 azalıyor disklerini temizle ;) hee bide unumuşum gittim bnm yuki ile hava filtresinide bi güzel temizledim lastikçinin kompressörle
öle ya işte
bende de alt devirlerde gaz kesme oluyodu yağı yağ filtresini 8bin periyodik bakımında değiştim ama nasıl olduysa hava filtresi aklıma gelmedi bugün ustamda kompresörle hava bastım allahım o ne tozdu öyle artı hava filtresine iki hurtum giriyo teki çıkmıştı..bakalım inşaallah motor düzelir..sinyaller gitti bi sğa düştü eleman resim cekinirken bide dün ben kaldırımda pasaja alırken sola bırakıverdim sol ayna sağ sol sinyaller yok sinyal olarak miblet sinyali düşünüyorum arkadaşın biri uyuyo demişti..tekeriniz düz bassın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:24 PM ----------
cakalaz adlı üyeden alıntı
Ben de geleyim İST da benm işi de halledelim o zaman
senin bi yere gittiğin yok mardine geliyodun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:26 PM ----------
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
var tripmetre olmayan motor yok gibi bişe artık
peki dostum al sana bir soru da benden benim gösterge panelinde uzun far simgesi yanmıyor artı odo trip arası kendiliğinden geçiş yapıyor...valla servis bi dahaki sefere halledemzlerse garantiden değişeceklerini söylediler..
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
-
29 Eylül 2009, 16:46
-
29 Eylül 2009, 16:48
copy_x adlı üyeden alıntı
bende de alt devirlerde gaz kesme oluyodu yağı yağ filtresini 8bin periyodik bakımında değiştim ama nasıl olduysa hava filtresi aklıma gelmedi bugün ustamda kompresörle hava bastım allahım o ne tozdu öyle artı hava filtresine iki hurtum giriyo teki çıkmıştı..bakalım inşaallah motor düzelir..sinyaller gitti bi sğa düştü eleman resim cekinirken bide dün ben kaldırımda pasaja alırken sola bırakıverdim sol ayna sağ sol sinyaller yok sinyal olarak miblet sinyali düşünüyorum arkadaşın biri uyuyo demişti..tekeriniz düz bassın
büyük ihtimal bakımlarını özenle yapıp ve hatta yapman gerekenleri yaparsan sorun kalmaz ;)eyv sağolasın
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
29 Eylül 2009, 17:22
dostum geçmiş olsun aynı dert bende de var benimki tam kırılmadı ucundaki toparlak dalga kırıldı şuan iş görüyor ama bende değiştirmek istiyorum.. o ön manet 10 liraymış millet stok yapınca böyle olmuş diye duydum fiyatlar.. saygılar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:20 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:24 PM ----------
senin bi yere gittiğin yok
mardine geliyodun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:26 PM ----------
peki dostum al sana bir soru da benden benim gösterge panelinde uzun far simgesi yanmıyor artı odo trip arası kendiliğinden geçiş yapıyor...valla servis bi dahaki sefere halledemzlerse garantiden değişeceklerini söylediler..
senin gösterge yeni olanlardandı dimi hyodakiler gibi değil yani
hyodaki gibiyse uzun farın ampülü yanmıştır belki derdim
ama senin gösterge panelinin içindeki kartında sorun var muhtemelen garantiden değiştirmek zorunda kalıcaklar o yüzden
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
29 Eylül 2009, 17:53
senin gösterge yeni olanlardandı dimi hyodakiler gibi değil yani
hyodaki gibiyse uzun farın ampülü yanmıştır belki derdim
ama senin gösterge panelinin içindeki kartında sorun var muhtemelen garantiden değiştirmek zorunda kalıcaklar o yüzden
dostum onlarda ampul yanmış olabilir dediler..zaten bi kere değişmişti yoksa hemen değiştirirdim benim servis o konudu sorun çıkartmıyor..benim asıl kafamı kurcalayan srun odo trip arası kendiliğinden geçiş yapması ve ben tuşlara bastığımda yanıt vermemesi saati değiştiriyor ekran parlaklığını değiştiriyor ama geçiş yapmıyor kafasına etikçe geçiş yapıyor trip i sıfırlıyo..buna ne dersin dostum..
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
-
29 Eylül 2009, 18:00
dostum onlarda ampul yanmış olabilir dediler..zaten bi kere değişmişti yoksa hemen değiştirirdim benim servis o konudu sorun çıkartmıyor..benim asıl kafamı kurcalayan srun odo trip arası kendiliğinden geçiş yapması ve ben tuşlara bastığımda yanıt vermemesi saati değiştiriyor ekran parlaklığını değiştiriyor ama geçiş yapmıyor kafasına etikçe geçiş yapıyor trip i sıfırlıyo..buna ne dersin dostum..
uzun farın ampülü gitmiştir ama odometre için tuştada bir arıza olabilir içindeki karttada bir arıza olabilir
-
29 Eylül 2009, 18:29
uzun farın ampülü gitmiştir ama odometre için tuştada bir arıza olabilir içindeki karttada bir arıza olabilir
anladım dostum teşekkür ederim:....
-
30 Eylül 2009, 13:59
arkadaşlar dün sabah tıger eksozu çıkarıp orjinali taktım ve sonra gaz yememeye kesiklik yapmaya başladı.gaz veriyorum almıyordu 4000 devirden ileri gitmiyordu.hemen tiger ı taktım fakat yine aynı sorunu yaptı.anladımki egzos değişikliğinden değil sorun.fakat sebebini bulamadım bazen açılıyor gaz yiyor sonradan tekrar kesiliyor 4000 deviri geçmiyor bu kesiklik niye sizce başına gelen varsa lütfen yardımcı olsun.teşekkürler şimdiden.
-
30 Eylül 2009, 15:47
arkadaşlar dün sabah tıger eksozu çıkarıp orjinali taktım ve sonra gaz yememeye kesiklik yapmaya başladı.gaz veriyorum almıyordu 4000 devirden ileri gitmiyordu.hemen tiger ı taktım fakat yine aynı sorunu yaptı.anladımki egzos değişikliğinden değil sorun.fakat sebebini bulamadım bazen açılıyor gaz yiyor sonradan tekrar kesiliyor 4000 deviri geçmiyor bu kesiklik niye sizce başına gelen varsa lütfen yardımcı olsun.teşekkürler şimdiden.
copy_x inde o sorunu vardı o cevaplayacaktır umarım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:43 PM ----------
yaa bu arada motorun resmini çekmeyi unuttum gece çektim telle ama oda tırış çıktı :p
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:44 PM ----------
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
-
30 Eylül 2009, 16:05
merhaba arkadaşlar allahıma bin şükür sorunum halloldu...
şimdi biz en son dci beyinden deyip garantiden parça istemiştik ama ve lakin sorun ondan değilmiş...
1 periyodik bakımda yağ yağfiltresi buji değişmişti sorun bir nebze azalmıştı ama devam ediyordu ve burada kendi ustamla birlikte depoyu söktük amacım hava filtresinitemizlemekti..ki bir baktı hava filtresine giren iki hortumdan teki çıkmış..artı hava filtresine kompresörle hava bastığımda inanılmaz toz çıktı.hortumu yerine takıp hava filtresinide temizledikten sonra taktım bir marş ve motor öyle güzel devirleniyorki pürüzsüz kesilme takılma yok allahıma şükürler olsun..
senin sorun dostum biraz daha farklı egzozu sökü takmak dışardaki bir işlem ama sorun o andada olmuş olabilir..mesela benim yollar çok bozuk ve hortum yerinden çıkmış olabilir..umarım seninkide basit birşeydir..çünkü ben neredeyse motordan soğumuştum dediğim şeyler basit bir depo vidasını sökerek dediğim şeyleri yapabilirsin hava filtresine bak o hortumları kontrol et..hava filtresinin sağalt kenarında.umarım onlardandır..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:52 PM ----------
SAd0 adlı üyeden alıntı
copy_x inde o sorunu vardı o cevaplayacaktır umarım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:43 PM ----------
yaa bu arada motorun resmini çekmeyi unuttum gece çektim telle ama oda tırış çıktı :p
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:44 PM ----------
bunu bende istiyorum alacağım serviste görmüştüm nasıl olduysa kaldı öyle..unuttum ama güzel olmuş..
-
30 Eylül 2009, 16:55
çok saol copy x inşallah hava filtresindendir.yarın göstereceğim.eskiden mobilett lerde çapak yapıunca olurdu.gaz yememek öyle bişi oluyo sonra 2dk düzeliyo gene gaz yememeye başlıyor.karbüratörden olabilirmi peki?pislik kaçmış olabilirmi?yardımlarına çok teşekkürler copyx
-
30 Eylül 2009, 17:01
çok saol copy x inşallah hava filtresindendir.yarın göstereceğim.eskiden mobilett lerde çapak yapıunca olurdu.gaz yememek öyle bişi oluyo sonra 2dk düzeliyo gene gaz yememeye başlıyor.karbüratörden olabilirmi peki?pislik kaçmış olabilirmi?yardımlarına çok teşekkürler copyx
dostum rica ederim benim başıma geldiği için ne kadar can sıkıcı bir durum olduğunu biliyorum eğer periyodik bakım zamanın gelmişse yağı ağ filtresini ve bujiyide dğiştirirsen inşaallah sorun olmaz...
-
01 Ekim 2009, 00:31
arkadaşlar elimde fazlalık castrol 10-40 4t motosiklet yağı bulunmaktadır...
2 adet hiç açılmamış ambalagında 1 litrelik yağ...
Almak isteyen olursa iki kutuyu yarı fiyatından vereceğim... özelden veya buradan ulasabilirsiniz...
Hemen kargoya verilecektir...
BU KUTUDAN 2 ADET VAR ;
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
01 Ekim 2009, 09:53
Arkadaşlar önceki gün burda (Büyükdere Cad, gayrettepe) kırmızı gtr'lı bi arkadaş düştü. Sanırım sola yatırmış motoru. Camdan görmeye çalıştım ama çok önemli bi telefon geldi tam bakamadım. Herkes iyi mi?
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
-
01 Ekim 2009, 21:37
GTR cılar Nerdesiniz? Havaar hazır güzelken; Yalovaya doğru bi gezi yapsanız
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
01 Ekim 2009, 21:56
sen çok şey istiyosun cnm (=
-
02 Ekim 2009, 00:07
oLum bari sen atla gel hadi ben gelemiyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
02 Ekim 2009, 01:49
cakalaz adlı üyeden alıntı
GTR cılar Nerdesiniz? Havaar hazır güzelken; Yalovaya doğru bi gezi yapsanız
yaw cako bütün yaz gelecem gelecem bi türlü gelemedim Yalovaya şimdide ordaki ananem bizde yani yalan oldum bea
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
-
02 Ekim 2009, 02:07
slm lar beyler bugünlerde ufak biir sorunum var önfreni tutunca sanki bişiler takılıyo mu? bir boşlukmu oluşuyo anlamadım birde benim arka balatalardan ses cıkıyo geri veya öne doğru hareket ettirince satın aldığım arkadaş yeni değiştim ondan demişti acaba dedim bende? bir yardımcı olursanız
geÇTi gEçİYoR haYaT deDiğİN...:silent:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)
Bu Konudaki Etiketler