arkadaşlar hepinizin bayramı kutlu olsun.motoru çalınan arkadaşa çok geçmiş olsun umarım kısa sürede bulunur..ben kasko düşünmeye başladım...
arkadaşlar hepinizin bayramı kutlu olsun.motoru çalınan arkadaşa çok geçmiş olsun umarım kısa sürede bulunur..ben kasko düşünmeye başladım...
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
O Coktan döndü
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
guzel motor
Ben de birkaç yıldır motor araştırıyorum. Hiç motor kullanmadım. Epey bir model baktım. Sanırım bu motoru alacağım. Ama önce sürücü belgesi almam lazım. Yaşım 26. Askerlik de yaklaştı. Alsam birkaç ay bineceğim. Askerden döndükten sonra mı alsam acaba bilmiyorum. Bu arada bu siteyi de epeydir takip ediyordum ama yeni yazıyorum. Herkese selam ederim. Belki de sizin de yüreklendirmenizle bir motor sahibi olurum.
Aramıza hosgeldin; her acıdan seni tatmin edebilecek bir motor inş alırsın
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
beyler muhabetiniz bol olsun...250cc ye geçişte geç bile kalmış birisi olarak geç olsun güç olmasın diyorum ve İZMİR 'den satılık hyo arıyorum renk fark etmez ama siyah ve kırmızı öncelikli tercihimdir,ayrıca s&t değilde orjin hyo arıyorum sanırım 2006 son orjinali,yanlışım varsa siz düzeltin orjin hyo daha kaliteli olduğunu düşünüyorum ama enjeksiyon yok değil mi???bir çok sitede motor aramakla geçirdim son zamanlarımı belki sizden yardımı dokunan olur diye buraya not etmek istedim,hepinize keyifli sürüşler
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
bunun orjinali çakması yok marka neyse o motor aynı motor başka sadece
2 motorda bence iyi ama hyo bakıcam dersen düşük km'de bulman zor hemde yaşı itibari ile eski motor olucak elinden çıkartırkende
kanuni alırsan daha genç bir motor alıcaksın hatta yeni göstergeli bulursan animasyonlu kontağı atığında ibre bir redline yapıp geliyor beyaz tablası var arka planda vs vs
hem genç olucak hem km'si az olucak satarken binerken kolay olacak kısacası
evet hyoda enjeksiyon yok (tükiyede)
hoşbulduk bütün gün 650cc dragstar kullandım
çok rahat güzel motosiklette virajda ole diğer motorlar gbi fazla yatabilme kabiliyeti yok
kazasız belasız kullanırsın umarım
Sanırım yanlış anlaşıldım pardon ben orjin derken çakması var vs kast etmedim kanuni ile birleşince kaliteden taviz verme olasılığını düşündüm kanuni bence seviyesi kıt bir marka gibi geliyor,az kmde bulmak tabi zor ama model olarak varsın bir yada iki yıl eski olsun sade hyo olsun istedim...alınca da en az 3 yıl bineceğimden satmak konusuna takılmış değilim cbrıda satacağımı bile bile aldım biraz zarar etsemde gam yemem...kısacası hyo almak istiyorum izmir den yok mu satan
sahibinde ni yedim bitirdim son 2 haftadır adan z ye her cc motora baktım can sıkıntısındançeşitli siteleri dolaştım ama kimi sıfırına yakın fiyat istiyor kimiside renkleri hoşuma gitmedi..bir tane var onu arıcam bayramın geçmesini bekledim...
bu motor gayet temiz görünüyor gidip bi görücem fikri olan yardımcı olsun lütfen...
http://www.sahibinden.com/kask_hediy...XQQdisplayitem
bu motoru satan muhtemelen ilk sahibi değil gibi
motorda boya var gibi duruyor aynı zamanda grenajlardaki stickerlar yok
motorda boya olduğunu nerden anlayabilirim?stcikerlar önemli değil kankam da ne varsa söktü grenaj değişmemişse sorun yok bence...fiyat olarak uygun duruyorzaten iş ciddiye bindiği an bir servise vb expertize sokucam motoru neyse parası peşin peşin vereyim sonradan başım ağrısın istemem
az çok bende anlarım fakat hyo kullanan kankamı alıcam yanımda biraz turlarız sesi dinliceğiz elbet bakalım ya hayırlısı hangisi ise o olsun.yardımların için saol bu arada.
valla kardeş kendim de bir hyo kullanıcısı olarak söylüyorum. bu motor boyalı kuyruk ve grenaj kesin boyalı hatta belki şase bile boya olabilir çünkü 2006 model şase bu kadar parlak siyah olup parlamaz bu sanki vernik vurulmuş gibi parlak orjinali ise biraz mat gibi durur.Valla 200 tl fazla ver sakın kazalı tamir görmüş falan alma.Boyaya bir şey demem.Çünkü çizik için keyfe keder boyayan da var sözüm onlara degil ama kazlı olup toplayıp orjinal çizikden dolayı boyalı diye satanlara dikkat et.çok pişman olur sonra dediğime gelirsin.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)