zaten o 4shared sitesinin gözünü seveyim aradığım tüm mix clubber parçalar oradan çıkıo
servis kitapçıklarım bilem çıktı daha ne olsun
zaten o 4shared sitesinin gözünü seveyim aradığım tüm mix clubber parçalar oradan çıkıo
servis kitapçıklarım bilem çıktı daha ne olsun
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
paylaşım için sağol arkdaşım bu kitapçık iyi oldu gerçektende
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:19 AM ----------
beyler motorun yağını kendiniz mi değiştiriyosunuz,servise mi değiştirtiyosnuz ?
daha önceki konularda göremedim ama bi sorim dedim eğer önceden de açıklandıysa mazur görün .
Ben Yağı ve Filtremi alıp ; iyi bir ustada veya serviste değiştirtiyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Peki filitre olarak orjinal mi kullanıyosunuz K&N fln varmıdır marka bişi faydası bi ekstrası olurmu var sa nette pek bulamadım ben ama,orjinal filitresini buldum 35 lira normal mi ?
herkeze slm beyler ben bu buji yi degıstrmek ıstıyorum sız ne kullanıyorsunuz bırde bujiyi aradım bulamadım tam olarak nerede
dünya yı yağlamak lazım pas dan güzel dönmüyor:bounce:
Valla ben Orjinal filtresini aldırdım İST dan! Kargo ile geldi bana kargo dahil 20 Lira tuttu... 15 TL filtreye verdim.. 30-35 Diyen sahtekarlara aldanmayın !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
serhan, genelde rutin bakımları işliyorlar, onun dışındaki işlemleri deftere işlemiyorlar. çünkü, bu bakım defteri yarın bir gün garantilik bir işin olduğunda lazım olacak onlar için. yani yarın bir gün bir sorun için gittiğinde servise, bakacaklar bu deftere, eğer aksatmışsan bakımları o zaman diyecekler ki "arkadaş bak, sen bakıma gelmemişsin, bakımını zamanında yaptırmamışsın, onun için bu arızanı garanti kapsamına sokmuyoruz", ya da tersi olacak, diyecekler ki "hııımmm, evet, sen sürekli gelmiş, bakımlarını bizde yaptırmışsın, o zaman bu arızanın garantiden giderilmesi mümkün". tabii bu son cümlenin sonuna mutlaka "amaaaaaa" diye ekleme yapıp lafı "gözünün üstünde kaş var"a getirip, başka bahanelerle garanti dışı işlem yapmak için binbir takla atacaklardır emin ol. öyle bir durumda mesele, senin ne kadar "dişli " çıkacağına göre değişecek. eğer mülayim olursan, kaybedeceksin, sonuna kadar çarpışırsan da mücadeleden galip çıkma şansın olacak...
yavuz,çok güzel açıklamışsın da garanti defterim bile yok :s ben kafadan yandım zaten,motoru aldığm adam maddi sıkınıtıdaymış son zamanlarda adam yağını falanda zaten kendi değiştiriyomuş garantiden işletmeden bi cacıktan bihaber anlayacağın...
he bu saatten sonra benim düzenli servise götürmemin yani onarımlarını serviste yaptırmamın bi faydası olcak mı ? onuda bilemiyorum açıkçası.. hayırlısı bakalım
valla serhan, o zaman senin yapacak bi şeyin kalmamış. sen kendi yağını kendin değiştirebilirsin. zaten ben de yetkili servise götürüp yaptırıyorum, defterime işletiyorum, güya garanti devam ediyor ama, yarın garantilik bir sorun olsa, kimi nerde bulacaksın o da ayrı mesele. kanunen normalde, ithalatçı global'in işleri tasfiye etmiş olması hiç bi şey değiştirmez, bu aletlerin devamında ithalatını yapan firma yani kanuni, bizim sorunlarımıza da yasal olarak üstlenmek zorunda ama adım gibi biliyorum ki, böyle bir sorun olsa ve gidip kanuninin kapısına dayansam kırk dereden su getirirler. haaa, ben karadenizliyim, biraz da gücümüz var çok şükür, inat eder, ben de onların burunlarından getirir, sonuna kadar giderim ama, neticede baktığında yıpranmaya ve bu kadar kavgaya değer mi bilmiyorum. yani öyle bir durum o anki psikolojime göre de değişir. ya "siz mi yamansınız yoksa ben mi, görelüm bakalım" der gittiği yere giderim üstlerine, ya da "lanet olsun, Allahınız'dan bulun" der geçerim. garanti maranti ayağına servis kullanıyor olmam, benim için işin ruhsal rahatlığı o kadar....
çok makbule gecti kardeşim sağol yalnız bende acılmadı indirdiğim neyle acıyodu dosyayı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:50 AM ----------
Aynen dostum katılıyorum sana garantiden cıktığı an artık biz devralıcaz bakım olaylarını çok zor duruma girmedikce gerek yok bence öyle luzumsuz yere bir dünya para bayılmaya..
benim motor 2008.8. ay cıkışlı daha 3450'de biliyon bende büyük ihtimalle yaza yapcam o bakım olayını, garanti olayında da haklısın sadece motorlarımızda değil aldığımız tüm ürünlerde böyle satıcılar müşteriye kitlemek için ellerinden geleni yapıyorlar.. sen direnirsen anca kazanıyosun yada kavga ediyosun... sayıp cıkıyosun işin içinden.
geÇTi gEçİYoR haYaT deDiğİN...:silent:
teşekkürler arkadaşlar bende kaydettim neolur neolmaz ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
program olyı tamam actım dosyayı tekrar teşekkürler cok yararlı oldu ) (Adobe Reader kurup acabilir acamayanlar)
acrobat raeder olmadan açmaz bir iki arkadaş sölemiş olsun bende sölim
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
pdf formatlı dosyadır ve acrobat reader'la açmak gerekir. çok arkadaş söylemiş ama ben de geri kalmayayım...
söylemeyen kalmasın madem
merak ettiğim bi konu var
st kanunilerde gösterge paneli değişti biliyorsunuz bu panel eski panelle uyumlumu yani daha şık görünsün diye gidip yenisinden alıp takmak mümkünmüdür yoksa imkansızmıdır (=
bu konuda bilgi sahibi olan varmı aranızda banada bi akradaşım sormuştu gecenin bu vaktinde sormak aklıma geldi benimde
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)