Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Eylül 2009, 12:41
canercamalan adlı üyeden alıntı
Olur canerim hemen çekmece sahile götürüp silicem orda motoru=)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:39 AM ----------
Beyler bu arada arka kuyruk iptali işlemini uyguluyorum=)
Artçı tutagamagınıda söktüm..
Kuyruguda söktüm suan stop lambasını takmaya calısıyorum
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...smeden%5D.html
Bu işlemi uyguluyorum son görüntüsü en altdaki resim gibi olucak inşallah..
=)
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Reklamlar
-
08 Eylül 2009, 12:42
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
08 Eylül 2009, 12:47
Söktüm sadece çöpe felan atmadım caner=)
Güzel görüntü oldu bi bitsin sen öle gör
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
08 Eylül 2009, 12:49
-
08 Eylül 2009, 13:43
ozan150zc adlı üyeden alıntı
Olur canerim hemen çekmece sahile götürüp silicem orda motoru=)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:39 AM ----------
Beyler bu arada arka kuyruk iptali işlemini uyguluyorum=)
Artçı tutagamagınıda söktüm..
Kuyruguda söktüm suan stop lambasını takmaya calısıyorum
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...smeden%5D.html
Bu işlemi uyguluyorum son görüntüsü en altdaki resim gibi olucak inşallah..
=)
kolay gelsin dostum ama rr lar gibi egsoz altta olsa güzel olurda yanda olduğu için çop çıplak kalıyor lastik orda
Eğer bu işlemi uyguluyorsan sanada bi tane arka lastik için çamurluk şart ;)
-
08 Eylül 2009, 20:59
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
ne olursa ol bi söz var
hayatına ne kadar pahabiçebilirsin?
15m'de duracağım 10m'de kaymadan durabileceğime inandığım lastiği alır kullanırım 10m dururum panik fren gerektiği zamanlarda
onları parça parça yine alabilirdin zamanla
ilkay kardeşim yaşım 40 aralıklarlada olsa 14 yaşımdan beri motorun her türlüsüne bindim,bu süre zarfında hiç panik fren yapmadım desem bana inanırmısın.ciddi söylüyorum.lastikden yana hiç şikayetim olmadı bu motorda.birde şöyle düşün motor 22.000 kmde şimdi satıyorum desem 4.500 e zor gider şimdi durum böyleyken motorun 4/1 fiyatını lastige vermek abesle iştigal olurdu.ama sende haklısın insan hayatına paha biçilmez ama bu emeryalist sömürgeciler ve onların yardakçıları bizi bu hale düşürdü.
buarada skidmarx çamurluktan vaz geçtim.yav bu ingilzlerde yamık çıktı.adamlara mail atıp sordum TÜRKİYE' ye satışın varmı varsa kargosu ne tutar diye.cevap geldi satarım ama kargosu 35 sterlin tutuyor dedi.iyi ne yapalım dedik.ertesi gün ikinci mesaj geldi yok 35 degil 65 sterlin onaylarsan hemen kargoya vereyim diyor.ne oluyor lan dedim içimden bunlarda mahmutpaşa esnafına benzemiş derken sitelerine girdim ana gözlerim faltaşı gibi açıldı.yav zaten parça 69 euro degil 69 sterlinmiş sembolleri karıştırmışım.yani iptal etmesem 300 tlye arkaya çamurluk takacaktık.
-
08 Eylül 2009, 23:58
StuArT adlı üyeden alıntı
kolay gelsin dostum ama rr lar gibi egsoz altta olsa güzel olurda yanda olduğu için çop çıplak kalıyor lastik orda
Aga benim işlem bitti=)
Kurugu cıkardım plkayı monte ettim..
suan ufak sinyal alıp takıcam baska bi eksiklik kalmadı..
Motorun son halinin resimleri yarın gelecek bugun cok yagmur vardı motoru garajdan cıkarmaya kıyamadım=)
Egsoz olayına gelince;
Kuyruk altı egzoz iyi oluyor ama hyo'ya fazla yakıscagını sanmıyorum
2.el marka egzoz kovalıyorum düşsün bitane alıp takıcam=)
-
09 Eylül 2009, 01:53
StuArT adlı üyeden alıntı
slm lar dostum, bu bahsettiğini yapan varmı güzel olurmu acep ben çok beğeniyorum eksozun altan gelme olayını hatta bu yüzeden öyle bir motor alıcam ilerde hyo'dan sonra
geÇTi gEçİYoR haYaT deDiğİN...:silent:
-
09 Eylül 2009, 10:50
forbit adlı üyeden alıntı
slm lar dostum, bu bahsettiğini yapan varmı güzel olurmu acep ben çok beğeniyorum eksozun altan gelme olayını hatta bu yüzeden öyle bir motor alıcam ilerde hyo'dan sonra
Bu resimdekinde egzoz cok dısta kalmış ama bence uygulanabilir bir olay..
Maliyetini merak ettim dogrusu..
-
09 Eylül 2009, 11:02
arkadaşlar lastik patladığında ne yapacağız.yada belli km götürüyormu bu shinko lastikler.yeni aldım motorumu buralarda sorabileceğim kimse yok.çok şükür patlamadı ama patlarsa ne yapabiliriz yada ne yapmamalıyız.lütfen yazın teşekkürler
-
09 Eylül 2009, 11:29
challenger25 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar lastik patladığında ne yapacağız.yada belli km götürüyormu bu shinko lastikler.yeni aldım motorumu buralarda sorabileceğim kimse yok.çok şükür patlamadı ama patlarsa ne yapabiliriz yada ne yapmamalıyız.lütfen yazın teşekkürler
çivi mivi girerse bayağı bi götürürseni ama janttaki zarardan dolayı bi hava kaçırma söz konusu olursa pek fazla gidemessin . he bide öyle zınk diye de inmez dublex lastik yinede seni en yakın lastikçiye götürür
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:28 AM ----------
Bu resimdekinde egzoz cok dısta kalmış ama bence uygulanabilir bir olay..
Maliyetini merak ettim dogrusu..
olum bismillah len daha dur bi motora alış öyle kolları sıvamış hemen mod. olmaz yavaş yavaş
-
09 Eylül 2009, 11:37
zonta adlı üyeden alıntı
ilkay kardeşim yaşım 40 aralıklarlada olsa 14 yaşımdan beri motorun her türlüsüne bindim,bu süre zarfında hiç panik fren yapmadım desem bana inanırmısın.
ciddi söylüyorum.lastikden yana hiç şikayetim olmadı bu motorda.
zonta abim doğru söylüyor,benm motoru aldığım abi de 38 yaşındaydı valla hiç panik freni yok we 3 bin dewirde fln vites değiştiriyodu gayet sakin kullanıyordu ,yaş ilerledikçe bizde mi böle olcaz acaba
Aga benim işlem bitti=)
Kurugu cıkardım plkayı monte ettim..
suan ufak sinyal alıp takıcam baska bi eksiklik kalmadı..
Motorun son halinin resimleri yarın gelecek bugun cok yagmur vardı motoru garajdan cıkarmaya kıyamadım=)
Egsoz olayına gelince;
Kuyruk altı egzoz iyi oluyor ama hyo'ya fazla yakıscagını sanmıyorum
2.el marka egzoz kovalıyorum düşsün bitane alıp takıcam=)
Haddi bakalım hayırlısı olsun kardeş
forbit adlı üyeden alıntı
örnekleri var dostum ozan arkdaşımız bi örnek eklemiş gerçi dediği gibi egsoz çok dışarda kalmış ama şekil itibariyle bu
-
09 Eylül 2009, 12:32
-
09 Eylül 2009, 12:36
Evet arkadaşlar sonunda plakalıgı söktüm kesip biçmeden söktügüm için istedigim an geri takabilecegim..
Buyrun fotolar;
............ ..........
.......... Not iki resim arasındaki 7 farkı bulun ...........:
:
........ ............
2. resimde biraz kirli çıkmış motor..
En kısa zamanda yeni resimler gelıcek=)
güzel olmuş ta keşke açılır kapanır yapsaydın
ayrıca zincir bakımın gelmiş gibi gözüküyor
-
09 Eylül 2009, 12:41
güzel olmuş ta keşke açılır kapanır yapsaydın
ayrıca zincir bakımın gelmiş gibi gözüküyor
yok canerim zincirin öyle göründügüne bakma resim gölgelendirilmiş olgudu için öyle gozukuyor=)
Suan sadece motorun yagını degıstırmem gerekıyor..
Motoru samimi bir arkadaşımdan aldım
Ve motora hiçbir kusur bulamıyorum
Bir tek yagı degisecek
-
09 Eylül 2009, 12:41
-
09 Eylül 2009, 12:48
Gonzaales adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun
Saol gonzales
-
09 Eylül 2009, 12:50
yok canerim zincirin öyle göründügüne bakma resim gölgelendirilmiş olgudu için öyle gozukuyor=)
Suan sadece motorun yagını degıstırmem gerekıyor..
Motoru samimi bir arkadaşımdan aldım
Ve motora hiçbir kusur bulamıyorum
Bir tek yagı degisecek
he iyi ozaman aman dikkat et bu havalarda fazla dolaşma
-
09 Eylül 2009, 12:51
Bence yakışmıyor plakayı kuyruk altına koymak,tabi bizim makineler için konuşuyorum.
Ama senin hoşuna giden buysa sorun yok önemli olan da bu zaten.
Hayırlı olsun güle güle kullan
-
09 Eylül 2009, 12:52
he iyi ozaman aman dikkat et bu havalarda fazla dolaşma
Vallahi birazdan sahil yapıp gelıcektım ama vazgectım
Al bi hyoda beraber takılalım caner=)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:51 AM ----------
cem_ali adlı üyeden alıntı
Bence yakışmıyor plakayı kuyruk altına koymak,tabi bizim makineler için konuşuyorum.
Ama senin hoşuna giden buysa sorun yok önemli olan da bu zaten.
Hayırlı olsun güle güle kullan
Saol cem=)
Zaten bir yerini ellemedim çamurlugun istedigim an geri takabilirim=)
Yarım saatlik bir iş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)
Bu Konudaki Etiketler