Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı death prof adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eywllh sagolasın
    sende sağol ;)
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    StuArT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z750
    Alıntı canercamalan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kafana göre ama varsa paran mutlaka değiştir derim fuıll kırmızı okan abinin comet aral abinin bgenim kullandığım siyah kırmızı ;)
    senn motor şu arkda koltuk çanta şeklinde olan mı fermuarlı değişk öle bişi war dı dikkatimi çekti ama o galiba full kırmızı olan motordu

Motosikleti
    hyosung gt 250r
    Alıntı romeo_brave adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    düşüncelerini benimle paylaştığın için tşk ederim biraz daha düşünüp öyle karar vericem bu süre zarfında elimdeki motoru çıkırtır iyi bir makine bulurum inş ama hyosung da takıldı aklıma gt250 ler bayağ dikkat çekici kararımı gt250 yada temiz 2. el bir 600 lükten yana kullanıcam
    paranı denkle benimkini vereyim sanahttp://www.sahibinden.com/cok_temiz_...XQQdisplayitem

Motosikleti
    mondi 150MC
    Alıntı < iLk@yy > adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ozan hayırlı uğurlu olsun asfalt yüzü görmezsiniz umarım

death prof dunlop al bence michelin'de iyi alıp kullanan çok var memnunlar

StuArT hayırlı uğurlu olsun sende asfalt yüzü görmeyesin motorunla
    evet motor az yakıyor zorlamadan devirli kullanıldığında ben 10 liraya içi açılmış motorla küçükyalı mecidiyeköy geri döndüm ve akşamda fener yaptım 2 kişi geldim
    Saol İlkay..

[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]

Motosikleti
    hyosung 250gt
    anadolu tarafında olup dısarı cıkmayı dusunen varmı sahile?
    dünya yı yağlamak lazım pas dan güzel dönmüyor:bounce:

Motosikleti
    mondi 150MC
    anadolu tarafında olup dısarı cıkmayı dusunen varmı sahile?
    Abi hava soguk degilmi sizin orda yaa=)

Bizim beylıkdüzünde tişörtle gezemıosun
    [B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]

Motosikleti
    hyosung 250gt
    Alıntı ozan150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi hava soguk degilmi sizin orda yaa=)

Bizim beylıkdüzünde tişörtle gezemıosun
    skntıdan be ne yaplım oturamıyo ınsan ayrıca o kadar da soguk degıl

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    şu anda çekmece avcılar tarafında tam bir tufan koptu.degil motosikletle helikopterle bile çıkamazsın dışarı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:20 PM ----------

ben pendik deyım tavsıye edecegın bır yer varmı lastik de yardımcı olacak dostum taklaya glmeyelım
    pendik de buz motor vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam.michelin iyidir ama sanırım çifti 770 tlye varan bir fiyatı var.ben c.tesi günü hondaotoseverden gene shinko aldım.570 tl 6 taksit.valla benim pekbir sıkıntım olmadı bu lastikden.kaldıkı bütün kış motordan hiç inmedim.tabi viraja girerken rossi gibi tek ayagımı çıkarmıyorum dışarı.izlenimlerimi söyleyeyim önü 120/60/17 arkayıda 160/60/17 yaptım gayette şık oldu.fabrika lastiklerinde ön 29 arka 32 hava basılırken bunlarda ön ve arka 42 hava basılıyor.sanki çukurlarda eskisi kadar zıplatmıyor bilmiyorum psikoljikde olabilir.570 tl verince birden iki lastige insanın psikolojisi biraz dumura ugruyor.valla para sorun degil diyorsan benim sana önerecegim lastik dunlop roadsmart, sport touringçiler için özel yapılmış ortası sert hamur yanaklar yumuşak hamur yol tutuşu ve ıslak zemin için profesyonel bir lastikmiş.850 tlye dogru bir fiyatı var.yanlız dediklerine göre ömrü 10.000 km civarı imiş.bunu duyunca direk vazgeçtim.benim içi 10.000 km 6 ay gibi birzaman.850 tl yi gözden çıkaramadım.eski shinkolarım 22.000 km deydi arka lastigime dalan 5.ci şerefsiz çivi yüzünden yama yerinden balon yapınca vedalaştık kendilerini saygı ve saygıyla ugurladım.şahsi görüşlerimdir yanlış anlaşılmasın
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Motosikleti
    mondi 150MC
    Alıntı zonta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu anda çekmece avcılar tarafında tam bir tufan koptu.degil motosikletle helikopterle bile çıkamazsın dışarı.[COLOR="Silver"]
    Aynen öyle=)

Sadece bizim burası böyle heralde diger bölglerde fazla bişi yok=)

Motosikleti
    hyosung 250gt
    şu anda çekmece avcılar tarafında tam bir tufan koptu.degil motosikletle helikopterle bile çıkamazsın dışarı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:20 PM ----------

pendik de buz motor vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam.michelin iyidir ama sanırım çifti 770 tlye varan bir fiyatı var.ben c.tesi günü hondaotoseverden gene shinko aldım.570 tl 6 taksit.valla benim pekbir sıkıntım olmadı bu lastikden.kaldıkı bütün kış motordan hiç inmedim.tabi viraja girerken rossi gibi tek ayagımı çıkarmıyorum dışarı.izlenimlerimi söyleyeyim önü 120/60/17 arkayıda 160/60/17 yaptım gayette şık oldu.fabrika lastiklerinde ön 29 arka 32 hava basılırken bunlarda ön ve arka 42 hava basılıyor.sanki çukurlarda eskisi kadar zıplatmıyor bilmiyorum psikoljikde olabilir.570 tl verince birden iki lastige insanın psikolojisi biraz dumura ugruyor.valla para sorun degil diyorsan benim sana önerecegim lastik dunlop roadsmart, sport touringçiler için özel yapılmış ortası sert hamur yanaklar yumuşak hamur yol tutuşu ve ıslak zemin için profesyonel bir lastikmiş.850 tlye dogru bir fiyatı var.yanlız dediklerine göre ömrü 10.000 km civarı imiş.bunu duyunca direk vazgeçtim.benim içi 10.000 km 6 ay gibi birzaman.850 tl yi gözden çıkaramadım.eski shinkolarım 22.000 km deydi arka lastigime dalan 5.ci şerefsiz çivi yüzünden yama yerinden balon yapınca vedalaştık kendilerini saygı ve saygıyla ugurladım.şahsi görüşlerimdir yanlış anlaşılmasın
    cok para vermıssın ama taksıtlı dıye mııı

Motosikleti
    GT250R
    ozan ne sürdün motora hacı ne güzel parlıyo öyle aman nazar değmesin...

zonta abi shinko çok pahalı değilmi o paraya yaa?? ben lastikten hiç memnun değilim kışın ne yapacam hiç bilmiyorum valla çok geç ısınıyor shinkolar
    "Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
    [B]34 YVV 98[/B]

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    Alıntı SAd0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

zonta abi shinko çok pahalı değilmi o paraya yaa?? ben lastikten hiç memnun değilim kışın ne yapacam hiç bilmiyorum valla çok geç ısınıyor shinkolar
    sado geç ısınıyor dogrudur.ama bana uygun motoru çalıştırıp drag yapmıyorumkiilk 3-5 km dikkatli olursan sorun yok.benim için ekonomik olması birinci şart.sen onlara güven bulastikler kötü diye şartlandırma kendini.ben 22 bin kmde birkez bile kaydırdıgını hatırlamıyorum.yok pahallı degil digerlerine nazaran.michelin ,metzeller,dunlop 850 tlye geliyordu neredeyse.valla şimdi demeyin sakın 570 i veren 850 yide verirdi.aradaki farkla e-bay dan puig ön cam(double buble) ve skidmarxın kuyruk altı çamurlugunu sipariş ettim .kalan paraylada depoyu boyatacagım.devir ekonomi devri
    http://cgi.ebay.co.uk/Double-bubble-...4.c0.m14.l1262

http://www.skidmarx.co.uk/section/mu...ers/other.html

bakın bakalım hoşunuza gidecekmi?
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    sado geç ısınıyor dogrudur.ama bana uygun motoru çalıştırıp drag yapmıyorumkiilk 3-5 km dikkatli olursan sorun yok.benim için ekonomik olması birinci şart.sen onlara güven bulastikler kötü diye şartlandırma kendini.ben 22 bin kmde birkez bile kaydırdıgını hatırlamıyorum.yok pahallı degil digerlerine nazaran.michelin ,metzeller,dunlop 850 tlye geliyordu neredeyse.valla şimdi demeyin sakın 570 i veren 850 yide verirdi.aradaki farkla e-bay dan puig ön cam(double buble) ve skidmarxın kuyruk altı çamurlugunu sipariş ettim .kalan paraylada depoyu boyatacagım.devir ekonomi devri
    ne olursa ol bi söz var
    hayatına ne kadar pahabiçebilirsin?

15m'de duracağım 10m'de kaymadan durabileceğime inandığım lastiği alır kullanırım 10m dururum panik fren gerektiği zamanlarda
    onları parça parça yine alabilirdin zamanla
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

Motosikleti
    Kawasaki Z750

ön cam göreceli ekstra ne özelliği war çözemedim şuanda da çamurluk bencede çok hoş oluyor we işe yarıyo bence.Ama fiyatıda iyi be hocam

150 TL civarına gelio sanırım.Peki e buy dan sipariş ettiğinde sorunsuz alabilecekmisin ürünü.DAha önceki konularda da böle bi muhabbet olmuştu gümrüğe takılabilir gibi durumlar vardı saırım.Şuan sorun yok mu ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:11 AM ----------

bu arada şunu anladım 600 lük bi motor gbi çok dewiri yükseltmemek lazım bu makinlarda ses inceliyo mu noluyo ) düşük dewirlerde daha tatlı tok ses veriyo )

Motosikleti
    hyosung 250gt

dostum parcaları aldıgında bılgılerını de paylaşırmızın bırde bu lastık konusunda shınko ya cok vermıssın gıbı me geldı ben sadece dunlop arkayı 400 e taktıracam

Motosikleti
    mondi 150MC
    Alıntı SAd0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Yağmur suyu ile sildim=)
    Tavsiye ederim aga=)

Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı ozan150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yağmur suyu ile sildim=)
    Tavsiye ederim aga=)
    bide deniz suyu dene istersen

Motosikleti
    Kawasaki Z750
    O diilde arkadaşlar bende bi şey war süt gibi rengi var.Babam almıştı eski motora uyguluyoddum acaip parlatıyodu yeni gibi yapıyodu siyah yerrlerini krom parçalarını yada kaportayı yani heryeini O tarz bişi alabilirsiniz.İsmini hatırlayamadım ewe gidince bakar sölerim size de ;)

(pazar günü bari hawa iyi olsa ya )

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı StuArT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O diilde arkadaşlar bende bi şey war süt gibi rengi var.Babam almıştı eski motora uyguluyoddum acaip parlatıyodu yeni gibi yapıyodu siyah yerrlerini krom parçalarını yada kaportayı yani heryeini O tarz bişi alabilirsiniz.İsmini hatırlayamadım ewe gidince bakar sölerim size de ;)

pasta cila ...yaparsan pırıl prıl olur..
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı StuArT adlı üyeden alıntı Mesajı göster

karpex diye bi cila bende onu kullanıyorum eskiden babam 5 kilo luk bidonlarda getirttirirdi dışardan

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler