Az kaldı arakadaslar kısmetse 1-2 haftaya bende aranıza katılcam
Az kaldı arakadaslar kısmetse 1-2 haftaya bende aranıza katılcam
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
arkadaşlar benDE düşünüyorum bi gt250,
chopper delisiyim ama birde buna sahip olmak istiyorum
ancak ankarada şubesi varmı?
0 km istiyorum,
ankarada nerden teymin ederim?
yardımcı olacagınıza canı gönülden inanıyorum
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...!
sado, ben de biraz araştırıp baktım öyle aldım. markasız bi ürün ama çin malı değil, hong kong malı. üstelik amerikalılar satıyor. yani sonuçta %100 garantisi yok tabii ama güvenlidir umarım. bir de en güzel özelliği incecik bir balastı var, montaj yeri sorunu yok. ben kafa demirinin içine, göstergenin plastik çerçevesinin altına soktum ve herhangi bi şeyle de bağlamadım. montaj için paketteki parçaları bile kullanmadım. ama bizim motorda ampul değiştirmek cidden büyük sıkıntı. biraz uğraştırıyor. fakat sonuç tatmin edici. ben şimdilik memnunum, umarım sorun çıkarmaz. fakat sonuçta emsali SLIM yani ince balastlı yeni nesil bu kitlerin fiyatlarının türkiye'deki satış sitelerinde bi kaç yüz lira olduğunu görünce bu rakam riske atılabilir bir rakam gibi görünüyor.
güzellik konusuna gelince de, MNG kargo ile şirketimin anlaşması var. 75 lira yatırırsın hesaba, kargosunu ben burdan öderim, kargosu benden olmuş olur, senin üstüne başka masrafın olmaz. ama daha aşağısı için de ben zarar ederim, bana maliyetine gibi olmuş olur bu rakam.
balıkçı, ben de ankara'dayım biliyorsun. ben de motorumu alırken bayaa araştırdım, dolaştım. ankara'da bunu sıfır alabileceğin (ki biliyorsun sıfır istersen yaklaşık 10 bin civarı bir para vermen lazım ve sıfırını ST&Kanuni olarak alabiliyorsun) yer emek'te 4&44 motor diye bir bayii var orası. yiba çarşısında da kanuni bayii var ama gt250 tarzı bir motor satmıyorlardı. siparişle getirtebileceklerini söylemişlerdi bana o zaman ve fiyat sordurmuştum ama bayilere satış kapasitelerine göre bir takım indirimler veriyor distribütör firmalar. yiba çarşısındaki bayii daha küçük bir bayii olduğu için çok bi indirim yapamıyordu.
tüm bu araştırmalar sonucu da ben, ST&Kanuni değil, Hyosung almak istediğim için, ankara'daki bayilerden vazgeçip internetten araştırdım. sahibinden'de en uygun fiyatı antalya'daki bir bayide buldum. konuştum, pazarlık yaptım, anlaştım ve büyük bir kısmını nakit olarak hesaplarına yatırıp, kalanını 12 ay kredi kartına mail order yöntemiyle taksit yaptırdım. onlar da ordan otobüs firmalarından birisiyle görüşüp, 150 liralık bir nakliye karşılığı otobüse yüklediler, gidip aşti'den teslim aldım.
yani özetle gördüğün üzere bu konuda seçeneğin çok. ankara bayisine bir uğra, incele, konuş, pazarlığını yap, sonra o pazarlıktan daha uygun fiyata bulabileceğin bir yerler olursa türkiye'nin neresi olursa olsun güvenilir bir firma ve bayi ise hiç takılmadan satın alma yapabilirsin. hayırlısı olur inşallah...
Bugün çok kötü bir şey oldu :(
Biliyorsunuz, ben motopark olarak bir minibüs kullanıyorum, aynı zamanda bir yere giderken de ailecek minibüsle gidip, gittiğim yerde motoru indiriyorum.
Geçen hafta, Bodrum'a arabayla gidince; minibüsü de şantiyeye koymuştum.Bugün, aracı eve getiriyorum, önce dükkana uğrayacağım...Fahrettin ALTAY Meydan'a kadar güzelce geldik, meydanı dönerken biraz sert döndüm.Motor da, merkez kaç kuvvetine dayanamayıp devrilmek istedi, tabii devrilemiyor, çünkü halatla (20 Tonluk yatların bağlandığı sağlam bir halat) bağlı.Halat gevşemiş, motor savrularak, bağladığım yan boruya çarptı.
Sağ grenaj ve depo çok kötü çizildi
Dostlar sağolsun Akileos.
Grenajdaki çizik daha da kötü, Alaşehir'e gidince lokal boya attıracağım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:14 AM ----------
vealeykümesselam çakocan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:17 AM ----------
dostum ben talibim özelden msj atsana uygun olsun mümkünse valla krizdeyim bu ara.. ( cevap yazmak için acale etmemek gerekiyormuş... )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:19 AM ----------
[QUOTE=SAd0;1759863]Adem hocam cuk dedin valla kafayı yemiştim bayadır xenon konusunda büyük paralar bayılmakta istemiyorum; bunun markası ney? neyse markayı boşver sen kullandığına göre tırıştan değildir, ama bi güzellik yaparmısın bilmem:p[/QUO
galiba açık artırma olcak...
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
arkadaşlar uygun ucuz hyosung isteyen olursa site üyelerine 4100 tl satlık bölümünde ilan var yada ilan numarası bu sahibindende kısa süre için ama 16557165
http://www.sahibinden.com/4200_tl_ba...XQQdisplayitem
arkadaşlar, xenon için koyduğum fiyat belli. abartı bir fiyat değil, olması gerektiği gibi. daha uygun dediğiniz durumda ben zarar ederim. "zarar edersen et bize ne" derseniz eğer, canınız sağolsun, hemen bedava göndereyim size. ama "yok zarar etmeni elbette biz de istemeyiz" derseniz, daha önce de yazdım yapabileceğim en uygunu kargoyu da benim üstlenmem olur. açık artırma durumu olmaz bende, taliplileri çok diye bir malın fiyatını yükseltmek tarzım değildir. önce davranan bu fiyata alır, daha üstüne değil...
fiyatı uygun ya güzellik kelimesi süs olsun diyedir zaten adettendir
bakalım ayın 7sinde belli olur benim alıp alamayacağım, kısmet diyelim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:35 AM ----------
senin motor bedavaya gidio valla ama stickerlıda bir resim koy bence sahibindene öyle çok dehşet görünüyo motorun
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
merhaba arkadaşlar. önceden de üyeliğim vardı ama silinmiş. ilk mesajım sayılmaz bu yani... inşallah bayram gelmeden bende hyolanacam ama çok az bi eksiğim bi de yol problemim var kastamonu da oıturuyorum da alıp getirmek de bi ayrı dert tabi... ama ne olursa olsun şu eksiğimi bi kapatayım istanbul yolu görünüyo inşallah....
sağlıcakla kalın...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)