Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

ama herkez dıokı serwıs we parca sorunu warmıs ondan tırsıyorum elımde kalır dıye 5000 war ıkıncı el bır tane almak ıstıyorum ama elımde kalırsa dıe... :(

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı hyosung250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ama herkez dıokı serwıs we parca sorunu warmıs ondan tırsıyorum elımde kalır dıye 5000 war ıkıncı el bır tane almak ıstıyorum ama elımde kalırsa dıe... :(
    elinde kalırmı kalmazmı onu bilmem......kullanıma bağlı....
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

Motosikleti
    2008 Honda cbr 125 r
    Alıntı Akileos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    diyetisyene git 10 kg daha alırsan hyo al yok sa olmaz...

ya arkadaşlar kilo boy la motorun ne alakası var ya...ayağın yere değiyosa olmuşsun demektir..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:18 PM ----------

http://www.sahibinden.com/2008_model...XQQdisplayitem

al burada linki sana bana özel bölümünü atmışım ondan şifre istiyo......

da şifre istemesiyle motorun sorunu olduğunu nasıl bağdaştırdın ben onu anlamadım...
    şifreyle ne alakası var birader güldürdün beni ya Allah da seni güldürsün ondan demedim sonuçta 0 motor almıyorum 2.el alıyorum olur mu olur yani sorunu falan sorun derken yanlış anlama bana yalancı mı diyon diye sonuçta herkesin bilmek istiyeceği doğal bierşey değil mi
    Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...

tmm tesekkur ederım....

Alıntı DOOM46 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şifreyle ne alakası var birader güldürdün beni ya Allah da seni güldürsün ondan demedim sonuçta 0 motor almıyorum 2.el alıyorum olur mu olur yani sorunu falan sorun derken yanlış anlama bana yalancı mı diyon diye sonuçta herkesin bilmek istiyeceği doğal bierşey değil mi
    motorun hiç bi sorunu yok..aslında tam da karar vermiş değilim satmaya....kararsızım yani 600 cc motorun hem bakımı ham yakıtı çok ağır oluyo....

ama sen zaten gelip görmeden nasıl alacan motoru birde noter satışı var bunun yani her halukarda bi ist yapman lazım olacak senin..

gemliklicasper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tiger250
    Alıntı Akileos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2009 modelş değil o devir göstergesine baksana ..
    nerden anladın ne var göstergede?

Alıntı gemlikdelisi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nerden anladın ne var göstergede?
    2009 göstergeleri o şekil değil ışıklı ve beyaz...

StuArT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z750
    Yalnız 2009 göstergeler çok hoşuma gitti. ledli yapmışlar yazıların altını ibrede kendinden ışıklı çok hoş görüntü olmuş.Uzakdoğulu olduğunu her halinden belli ediyor,döktürmüşler

onur35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XT660X
    mrb arkadaşlar bütün yaz cbr kullandım ve beni tatmin etmeyeceğini gördüm arkadaşımla beraber aldık motorları o hyo da dıretmıstı ben cbrda bana senı kesmez demıstı dınlemedım ve oyle oldu ımkanlarım varken degıstırmek ıstıyorum 250cclerde fıyat bakımından hyo tercıhımdır ama ızmırde bu motor servısı tamırcısı parcası vb varmıdırr?parcasını bulamazsak garajda yatsın ıstemem oyle olanları duydum ne kadar dogrudur yardımcı olan olurssa sevınırım
    Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...

Motosikleti
    hyosung 250gt
    herkeze merabe arkadslar bugunden ıtıbaren bende artık hyosung250gt r kullanıcısıyım sımdı garajdan cıktım cıla yaptım bı guzel hafıf de pasta cwktım hep beraberız gorusmek uzere

pekı motordan memnunmusun....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:36 PM ----------

cbr yı kaca satıosun....

Motosikleti
    hyosung 250gt
    bu arada akadslar notere 300 lirs gıdıyor hbaerınız olsun
    kımse oyle 150 felan yazmasın

Motosikleti
    GT250R
    copy_x sinyalin birine elektrik gitmiyor olabilir kabloları kontrol et belki titreşimden oynamış olabilir. arka sinyalin hızlı hızlı yanması öndekinin yanmamasından kaynaklanıyor yani onda problem yok.

onur35 parça sorunun olmaz hiç takıntın olmasın o konuda, dünyanın heryerine kargo gidio bu devirde 2-3 günde...

hyosung250motoru kullanıpta memnun olmayan yok herhalde. kullanan memnun, kullanmayan bilmeyen nasıl oluyorsa kötüler motoru, anlaşıldım umarım...

death prof bi resim atsana cilalı nasıl duruyor? hayırlı olsun motorun bu arada
    "Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
    [B]34 YVV 98[/B]

onur35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XT660X
    kankamda hyo var ve arka aksamdan bı yerlerden fena tıkırtı gelıyor henuz 16000kmde bu benı kıl etti hepsinden gelen bir ses mi bu acaba motor r1ci bi abimizin servisinden geçti hala aynı ses var,parca sorun olacagını bende sanmıyorum cunku baya bı hyo var pıyasada ve kanunı ıle bırlestıler sonucta ama dısarda atıp tutan cok olunca ıster ıstemez tereddut edıyorum sonucta hondadan ınıp hyoya bınıcez ha bu ay ha bır kac ay sonra zaten ıkı motorum var ve pek km yapan bırısı degılım sanırım...umarım hyo benı yanıltmaz
    Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    artık yok
    Alıntı zonta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aya dostum bu konuda uyarıda bulundugun iyi oldu aslında.benim şahsen mal alıpda edindigim bir tecrübe yok ama bu siteden ve diger sitelerde alış veriş yapan arkadaşlar tarafından verilmiş bir bilgi yani ben onların yalancısı oldum demek degişken bir durum.yani devlet babamızın keyfi uygulamalarına takılabiliriz.aslında dostum tamda sana özelden mesaj atacaktım.bende puig duble cam gördüm siyah çok hoş duruyor ve birde arka çamurluk mudgear var bu ikisini almak istiyorum ikisi 150 euro gibi tutuyor ama benim ingilizce tarzandan kötü valla.bana yardım edermisin.?

http://cgi.ebay.co.uk/HYOSUNG-GT125R...4.c0.m14.l1262

http://cgi.ebay.co.uk/HYOSUNG-GT125R...4.c0.m14.l1262
    tüh puig camın linkini kaybetmişim bu degildi ama zaten sen görmüşsündür.
    zonta, dostum,

cam gümrüğe takılmayabilir ama emin ol eksozu alıkoyacaklardır. bu tamamen gümrük muhafaza memurlarının insafına kalmış bir durum. hem fatura değerine bakıyorlar, hem ağırlığa. tatmin olmazlarsa açıp ne olduğuna bakıyorlar. cam hafif ve küçük bir malzeme ama eksozun hem kutusu büyük olacak, hem ağır olacak. dolayısıyla onu gümrüğe alırlar. bu durumda yapabileceğin en ekonomik yöntem gidip, memurları bulup, ürünü internetten satın aldığını söylemen ve fatura örneklerini göstermen. insafa gelirlerse, sadece yanlış hatırlamıyorsam %10 ile %30 arası değişen miktarlarda KDV ve bir kaç kalem daha masraf ekleyip üzerine öyle sana teslim edebilirler. tabii bu da bir ihtimal. yani aslında hiç takılmadan kapına kadar da gelebilir ama bilmelisin ki tamamen şans ve risk işi. eğer bu riski alıyorum dersen sipariş verebilirsin.

ben çok malzeme aldım ebay'dan. ve hiç birisinde sorun olmadan kapıma kadar geldi. bana da ilk defa oluyor bu. ben de bu bayramdan 1 ay önce ve 1 ay sonra muhabbetine aldanıp sipariş verdim. aracım için komple piston-gömlek-sekman set olarak aldım. satıcıyla görüşüp, ramazan bayramı muhabbetini anlattık, hediye göstermesini istedik. sağolsun o da gerekeni yapmış, paketi hem "ramazan hediyesi" göstermiş, hem de kendisini arkadaşım olarak işaretlemiş ancak, yaklaşık 5 kiloluk bir paket olduğu için gümrükte el konulmuş.

şu an durumu çözemiyorum, 20 gün içinde alamazsam onu ordan zaten devlete kalacak. onlar da belki günün birinde TASİŞ'te satışa çıkaracaklar, belki de kıyıda köşede çürüyüp gidecek.

senin duruma geri dönersek, dediğim gibi, cam hafif bir malzeme, üstelik belli meblağı geçmiyor, denenebilir ama eksoz için risk daha yüksek, bunu aklında bulundur derim...

bir başka alternatif, eğer yurt dışına sefer yapan tırcı tanıdığın varsa, onlardan istemek olabilir ancak. yine oralarda bir adres verebilir ve alışverişini o adrese yönlendirirsen ve tanıdık tırcılar o adresten alıp gelirlerse sana ulaşır, yoksa diğer türlü zor bir olay...

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    aya dostum galiba dedigin gibi riske girmeye degmiyecek.nevarsa güzel yurdumdakilerle idare edicez artık.tırcı tanıdık akraba var .tırın bir yerine koyup getirtelim olmazsa.hani bayram muhabettine takıldım bide aklıma düşünce o an harekete geçmezsem o iş yatıyor bendeteşekkürler.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Selam dostlarım
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    hyosung gt 250r
    16069770 nolu sahibinden com ilanımı siteye özel olarak 5850 yaptım.bakmadan geçmeyin satılık çok temiz.

tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    Alıntı challenger25 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    16069770 nolu sahibinden com ilanımı siteye özel olarak 5700 yaptım.bakmadan geçmeyin satılık çok temiz.
    Satılık olduğu konusunda ciddisin yani
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    artık yok
    arkadaşlar, motorumda kullandığım xenon'un diğer tekini satıyorum. ilgilenenler için :

http://www.sahibinden.com/motosiklet...XQQdisplayitem

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)

Bu Konudaki Etiketler