ama herkez dıokı serwıs we parca sorunu warmıs ondan tırsıyorum elımde kalır dıye 5000 war ıkıncı el bır tane almak ıstıyorum ama elımde kalırsa dıe... :(
ama herkez dıokı serwıs we parca sorunu warmıs ondan tırsıyorum elımde kalır dıye 5000 war ıkıncı el bır tane almak ıstıyorum ama elımde kalırsa dıe... :(
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
tmm tesekkur ederım....
motorun hiç bi sorunu yok..aslında tam da karar vermiş değilim satmaya....kararsızım yani 600 cc motorun hem bakımı ham yakıtı çok ağır oluyo....
ama sen zaten gelip görmeden nasıl alacan motoru birde noter satışı var bunun yani her halukarda bi ist yapman lazım olacak senin..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Yalnız 2009 göstergeler çok hoşuma gitti. ledli yapmışlar yazıların altını ibrede kendinden ışıklı çok hoş görüntü olmuş.Uzakdoğulu olduğunu her halinden belli ediyor,döktürmüşler
mrb arkadaşlar bütün yaz cbr kullandım ve beni tatmin etmeyeceğini gördüm arkadaşımla beraber aldık motorları o hyo da dıretmıstı ben cbrda bana senı kesmez demıstı dınlemedım ve oyle oldu ımkanlarım varken degıstırmek ıstıyorum 250cclerde fıyat bakımından hyo tercıhımdır ama ızmırde bu motor servısı tamırcısı parcası vb varmıdırr?parcasını bulamazsak garajda yatsın ıstemem oyle olanları duydum ne kadar dogrudur yardımcı olan olurssa sevınırım
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
herkeze merabe arkadslar bugunden ıtıbaren bende artık hyosung250gt r kullanıcısıyım sımdı garajdan cıktım cıla yaptım bı guzel hafıf de pasta cwktım hep beraberız gorusmek uzere
pekı motordan memnunmusun....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:36 PM ----------
cbr yı kaca satıosun....
bu arada akadslar notere 300 lirs gıdıyor hbaerınız olsun
kımse oyle 150 felan yazmasın
copy_x sinyalin birine elektrik gitmiyor olabilir kabloları kontrol et belki titreşimden oynamış olabilir. arka sinyalin hızlı hızlı yanması öndekinin yanmamasından kaynaklanıyor yani onda problem yok.
onur35 parça sorunun olmaz hiç takıntın olmasın o konuda, dünyanın heryerine kargo gidio bu devirde 2-3 günde...
hyosung250motoru kullanıpta memnun olmayan yok herhalde. kullanan memnun, kullanmayan bilmeyen nasıl oluyorsa kötüler motoru, anlaşıldım umarım...
death prof bi resim atsana cilalı nasıl duruyor? hayırlı olsun motorun bu arada
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
kankamda hyo var ve arka aksamdan bı yerlerden fena tıkırtı gelıyor henuz 16000kmde bu benı kıl etti hepsinden gelen bir ses mi bu acaba motor r1ci bi abimizin servisinden geçti hala aynı ses var,parca sorun olacagını bende sanmıyorum cunku baya bı hyo var pıyasada ve kanunı ıle bırlestıler sonucta ama dısarda atıp tutan cok olunca ıster ıstemez tereddut edıyorum sonucta hondadan ınıp hyoya bınıcez ha bu ay ha bır kac ay sonra zaten ıkı motorum var ve pek km yapan bırısı degılım sanırım...umarım hyo benı yanıltmaz
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
zonta, dostum,
cam gümrüğe takılmayabilir ama emin ol eksozu alıkoyacaklardır. bu tamamen gümrük muhafaza memurlarının insafına kalmış bir durum. hem fatura değerine bakıyorlar, hem ağırlığa. tatmin olmazlarsa açıp ne olduğuna bakıyorlar. cam hafif ve küçük bir malzeme ama eksozun hem kutusu büyük olacak, hem ağır olacak. dolayısıyla onu gümrüğe alırlar. bu durumda yapabileceğin en ekonomik yöntem gidip, memurları bulup, ürünü internetten satın aldığını söylemen ve fatura örneklerini göstermen. insafa gelirlerse, sadece yanlış hatırlamıyorsam %10 ile %30 arası değişen miktarlarda KDV ve bir kaç kalem daha masraf ekleyip üzerine öyle sana teslim edebilirler. tabii bu da bir ihtimal. yani aslında hiç takılmadan kapına kadar da gelebilir ama bilmelisin ki tamamen şans ve risk işi. eğer bu riski alıyorum dersen sipariş verebilirsin.
ben çok malzeme aldım ebay'dan. ve hiç birisinde sorun olmadan kapıma kadar geldi. bana da ilk defa oluyor bu. ben de bu bayramdan 1 ay önce ve 1 ay sonra muhabbetine aldanıp sipariş verdim. aracım için komple piston-gömlek-sekman set olarak aldım. satıcıyla görüşüp, ramazan bayramı muhabbetini anlattık, hediye göstermesini istedik. sağolsun o da gerekeni yapmış, paketi hem "ramazan hediyesi" göstermiş, hem de kendisini arkadaşım olarak işaretlemiş ancak, yaklaşık 5 kiloluk bir paket olduğu için gümrükte el konulmuş.
şu an durumu çözemiyorum, 20 gün içinde alamazsam onu ordan zaten devlete kalacak. onlar da belki günün birinde TASİŞ'te satışa çıkaracaklar, belki de kıyıda köşede çürüyüp gidecek.
senin duruma geri dönersek, dediğim gibi, cam hafif bir malzeme, üstelik belli meblağı geçmiyor, denenebilir ama eksoz için risk daha yüksek, bunu aklında bulundur derim...
bir başka alternatif, eğer yurt dışına sefer yapan tırcı tanıdığın varsa, onlardan istemek olabilir ancak. yine oralarda bir adres verebilir ve alışverişini o adrese yönlendirirsen ve tanıdık tırcılar o adresten alıp gelirlerse sana ulaşır, yoksa diğer türlü zor bir olay...
aya dostum galiba dedigin gibi riske girmeye degmiyecek.nevarsa güzel yurdumdakilerle idare edicez artık.tırcı tanıdık akraba var .tırın bir yerine koyup getirtelim olmazsa.hani bayram muhabettine takıldım bide aklıma düşünce o an harekete geçmezsem o iş yatıyor bendeteşekkürler.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Selam dostlarım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
16069770 nolu sahibinden com ilanımı siteye özel olarak 5850 yaptım.bakmadan geçmeyin satılık çok temiz.
arkadaşlar, motorumda kullandığım xenon'un diğer tekini satıyorum. ilgilenenler için :
http://www.sahibinden.com/motosiklet...XQQdisplayitem
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)