Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Kasım 2007, 17:02
demireronur adlı üyeden alıntı
bende işte 1700 kilomeredeyim havalar kötü canavarı ıslatmayalım bzide romatzma olmayalım yatıyor aşağıda branda ile
eheheheeh bir gün toplanıp gezsek ya hem tanışmış oluruz hem sorunlarımızı patlaşmış oluruz yanlışmıım
Bu havalardan scooterdan gayrısı gitmiyor
marten1907 adlı üyeden alıntı
Hayılrı olsun asm güle güle kullan
HFC ye bekleriz
Teşekkür ederim. HFC'ye önceden üyeydim zaten (Nick RoadFighter)
lubimaya54 adlı üyeden alıntı
asmhayırlı olsun dostum..gecen sene benımde hyosung warken onunda sınyalcamını benden öncekı sahıbı kırmıstı,mobılet sınyallrerının camları uyuyo en azından en uygunu dıyeyım..aklınızda olsun
Teşekkür ederim. Sinyali uyduracağım zaten. Ya komple farklı bir sinyal takacağım ya da uıygun bir cam bulacağım.(Sinyali kırılan zaten farklı sinyal kulanıyormuş)
Tavsiye için teşekkürler
tubis adlı üyeden alıntı
Hiç kimseye scooterımı beğendirmeye çalışmıyorum ben. Scooter sonuçta. Ama şunun farkındayım o bir
yamaha.. Scooter diye komplekse gireceğimi sanıyorsan yanılıyorsun, gel de Falconumun sesiyle kendine getireyim seni de aklın başına gelsin..
@ asm ; Hayırlı olsun arkadaşım, çok yakışıklı maşallah..
Teşekkür ederim tubis.
Scooterın hakkaten ayrı.(gerçi her motorun yeri ayrı) Agility'nin yeri bende çok farklı hakkaten.
Sırf biraz daha büyük birşey olsun diye motoru büyütelim dedik ama ufaklıkta duruyor bir yandan ya aile illaki sat diyor.(edeceğide en fazla 1750-1800)
Bakkalın,manavın kullandığı scooterlardan zannetip komik komik teklifler geliyor(fiyat olarak)
Yıllık 64 ytl vergisi var Agility'nin. 300-500 aşağı satacağıma 3 yıl yanımda durur ben o vergi parasını çoktan çıkarırım (motorun başına aksi birşey gelmezse)
edit: Anladım ki GT 250 ve R'da motordan gelen ses(bloktan gelen ses) egzozunkini bastırdığı için kendi egzoz sesi pek duyulmuyor. Sonradan takılan bir egzozda üst devirlerde ne kadar etkili bir ses verir tartışılır.
Ama videolardan anlaşıldığı kadarı ile bile Tiger vb. egzozlar biraz daha tok ses veriyor.
Alt devirlerde biraz canlanıyorsa oh ne güzel.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Reklamlar
-
13 Kasım 2007, 17:13
Hayırlı uğurlu olsun ama 6500 çok ucuz değil şu an fiyatlar çok düşük 2. el de. Ben 7000 km de motoru 5500 e veriyorum.
how can you know what the things are worth?
ıf your hands won't move to do a days work.
-
13 Kasım 2007, 17:52
Sağolun ,teşekkür ederim. Bu aralar fiyatlar düşük ama Ankara'da malesef GT250R pek bulunmuyor.(hele ki yenileri)
Sahibinden.com'da ilanlara baktığımda ise 2007 model çift renk GT250R'ların üç aşağı beş yukarı aynı fiyatta olduğunu gördüm.
Ankara'da bulabildiğime şükrediyorum kısaca (diğer şehirlerden getirmem için hava şartlarının iyi olması lazım(binerek gelinmese bile),hava şartları iyi olduğu zamanda fiyatlar malum)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
13 Kasım 2007, 22:24
kardes allah kaza bela vermesın korumalıkların sadece ruzgardan eskısın...hayırlısyla zevkını cıkar...ıns banada nasıp olur bı tane...
guzel motor yaaa kım ne derse desın her motor sahıbı ıcın gusel kımın ne dedıgı kımın umrunda arkadaslar onemlı olan hepımız bu ruhu tasıoruz birlik olup ınsanların gozunde saygı kazanmak...
-
14 Kasım 2007, 01:25
fiyatına göre gereksiz 8000 ytl üstüne 2000 daha koy 10000 ytl 2. el 600 lük alırsın en temizinden
[url] www.myspace.com/kayku34 [url]
[url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]
-
14 Kasım 2007, 10:42
8500 ytl ye 2. el bi 600 lük alırsan paranada sanada yazık olur bnce, 6500 ytl ye almıs motoru binio adam gereksiz de deil bence...ikinci el alacagın 600 ve ustu race motorlardan eger rodajı duzgun yapılmadıysa hayır gelemz cunku adam alır almaz sıkıstırıo motoru motor sonra pert...250 ve 125 cc ıcın de gecerlı ama bunlar uzun surelı kullanılmadıgındn vede zaten cok sürat yapmadıklarından yıpranmaları 20000 bınden soonra hıssedılır duzeye gelıo...benım dusuncem bu 600 luk makına gercekten hem tecrube hemde para gerektırır...
-
14 Kasım 2007, 13:46
copycat adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun ama 6500 çok ucuz değil şu an fiyatlar çok düşük 2. el de. Ben 7000 km de motoru 5500 e veriyorum.
yakın bi yerde olsan gelir bakardım motoruna almayı düşünüyorum ama taaa istanbul olması zor
-
14 Kasım 2007, 14:37
güle güle kullan hayırlı olsun
-
14 Kasım 2007, 14:49
melocann adlı üyeden alıntı
yakın bi yerde olsan gelir bakardım motoruna almayı düşünüyorum ama taaa istanbul olması zor
Senin için iyi olurdu. çünkü ben kendi takımlarımı dağıttığım yani biraz sağlık problemim olduğu için borç harç araba aldım motoru satmak için de sıkıştım. Yani alan karlı çıkar diye düşünüyorum
Bende sanırım uzun bir süre ikiteker aşkına ara vereceğim .
how can you know what the things are worth?
ıf your hands won't move to do a days work.
-
15 Kasım 2007, 00:34
Öncelikle alan arkadaşlara hayırlı olsun..
Bende almayı düşünüyorum bu motoru hepiniz bir birinden değerli yorumlar yapmışsınz sayfalarca tabi hepsini okuyamadım..Ben internetten araştırdım şimdilik ve fazla motor bilgimde yok malesef yeniyim desem yeridir hatta çoğunu anlamadım yazılanların (: .. 8.950 liye gördüm nette bu fiyat uygunmudur ?
-
15 Kasım 2007, 00:48
kerküklü adlı üyeden alıntı
8.950 liye gördüm nette bu fiyat uygunmudur ?
Sıfırmı düşünüyorsun ?
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
15 Kasım 2007, 01:12
evet sıfırmı dusumuosun sanırım global motorda o dedıgın fıata sıfırı...
-
15 Kasım 2007, 11:36
Evet sıfır düşünüyorum....
-
15 Kasım 2007, 11:43
Evet sıfır düşünüyorum....
biraz bekle istersen ninja çıkacak yakında farklı olursun
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
15 Kasım 2007, 11:49
okayyorukcuoglu adlı üyeden alıntı
biraz bekle istersen ninja çıkacak yakında farklı olursun
Shrieker - Ninja 250R 2008 mi ?
Birde bahsettiğiniz motor ne zamana kadar çıkar (:
-
15 Kasım 2007, 11:55
Shrieker - Ninja 250R 2008 mi ?
Birde bahsettiğiniz motor ne zamana kadar çıkar (:
ta kendisi nisan gibi gelicekmiş sözde beklemeye değer ama 10 000 ytl yi gözden çıkarmalısın net fiyeı belli değilde o civarda olması bekleniyor
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
15 Kasım 2007, 12:49
ninja çıkınca hyosungun fiyatı baya düşer heralde
-
15 Kasım 2007, 14:58
whitemane adlı üyeden alıntı
ninja çıkınca hyosungun fiyatı baya düşer heralde
keşke düşsünde zorlanmadan alalım şu aleti zaten ninja'yı alamayız
-
18 Kasım 2007, 01:41
hyo ma kavuşmaya yaklasık 18-19 gün kaldıııı ne kadar mutluyum anlatamam :D
Bu kaLp TEK baŞInada AtaBİLİr DEstEK ÜNİte GErekMEz...
-
18 Kasım 2007, 22:34
walla duşerse cok gusel olur yaaa...bısde cbr 125 yerıne hyosung alırız rahat rahat...ama sole bısıde var nınja 250r gelsede hyonun satısı dusmez goruntu olarak daha gusel performans acısından ıse kafa kafayalr...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler