150 CC motoruma da Giresun da 45 TL ye yaptırmıstım 1 yıl Önce.. Kafaarına göre para alıyorlar heralde
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yok ya cakalaz şimdi telefonla bir arkadaşa sordum.benden 3-4 gün önce almıştı motoru ilhan kardeşimin dedigi gib 76 tl almışlar bendeki fark 3 günlük gecikmeymiş.yav sen nerden yaptırdın 40 tlye valla çok ballısın ama bir yanlışlık olmasın şimdi internetten birkaç yerden teklif aldım hep aynı fiyatlar çıkyor.yani kafalarına göre fiyat alamazlar sistem ortak tramere baglı zaten.
bizimkiler kanuni atv 250 diye çıkıyor sistemde yoksa kanuniyle hyosunga farklı fiyatmı çıkıyor anlamadım valla neyse yarın birinden birine yaptırıcaz
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Standartize değil fiyatlar pazarlık atabilirsin
:bounce:
sigorta işi tahminime göre kaza oranı yüksek illerde diğerlerine göre daha fazla ücretle yapılıyor.bu arada sigortamı kayseride yaptırmıstım ben..
Ben Yalova da yaptırdım sigortamı. 40 TL tuttu ve Ankara Sigorta. Ayrıca ATV felan da geçmiyor; bildiğiniz Hyosung 250 R yazıyor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ben de nisanda alınca yaptırmıştım 40 lira civarı bi şeydi. güven sigorta...
80 lira çok yüksek bir rakam arkadaşlar. 120-130 liralara otomobil sigortalıyorlar nerdeyse... bir tuhaflık var orda...
Yahu arkadaslar ; Motoru elimle yürütürken calısmaz halde dişli bölümünden tık tık tık diye ses yapıyor? Normal mi bu ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
dostum ben yeni yaptım gecikme olmadan ergo isviçre den 23 tl.. yalnız koç alyansmıydı tam hatırlamıyorum 80 küsür diye söyledi ben direk yuh dedim neyaptın diye oraya bak istersen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 AM ----------
gerci hangi koşullara göre sigortalıyolar pek bakmadım üsteki bir arkadaşın dediği gibi belkide sadece tekerlekleri sigortalamışlardır:D
geÇTi gEçİYoR haYaT deDiğİN...:silent:
sayın hocam elbette değişen bir takım kriterler var bu işin içinde. trafik yoğunluğu, hasarsızlık indirimi olup olmadığı, sıfır ya da ikinci el olması gibi ama bu kadar büyük bir uçurum da olmamalı. 23 lira nerde, 80 lira nerde?
benim 28 liraya yaptırdığımda ergo isviçre'ydi bu arada..80 lira olan sakın kasko felan olmasın
80 liraya kasko mu? ağzından bal damlıyor. olsaydı ne güzel olurdu ama...
Keşke sigortacı bir motorcu olsada şu sigorta işini a 'dan z 'ye anlatsa. Bu arada sarı-2006 veya gri/siyah-2007/2008 almayı düşünüyorum inş biran önce kavuşurum
Sigorta konusunda benden önceki sahibi de ankara sigortaya yaptırmıstı. 35 Liraydı. Ankara Sigorta sanırım aynı fiyatlarla yapıyo arkadaslar; bi uğrayın isterseniz.
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bu hoysungcular gezmıyormu hıc, hıc gezı yapmıyomusunuz fotoları gorelım bıraz hiç motorunda kamerası olan felan yokmu vıdeo felanda ızleyelım bakalım nasıl gıdıyor yolda bu hyosunglar
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)