Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Ağustos 2009, 01:31
cHreSs adlı üyeden alıntı
ılhan abı desem olur heralde =) bende sporla ugraşıorum ve normallerıme gore benımde bıras yapı farkım var =) ya geri gitmk sorun deıl artçı ınsın çeksın =) çok titriyormu hyo? yarın dıreksıyon sınavım var bugun denemem vardı oraya gttıgımde bı kışı cbr la geldı tur ıstedım (yuzsuzluk ışte ) hoşuma gıttı hakımıyetı kolay hyo kullnmadım ama almadan onuda deneyecegım. bakalım araştırıyorum...
yaşım 19,
bi kaç hyo kullanan bayağı titreşim oldugunu söyledi ama benim hyoda hiç titreşim yoq bundan önce cbr 125 vardı onda 2 kişi 30-40km mesafeye gidince yorgunluktan ölrdük :D hele titreşimden yürümemiz zorlaşırdı ama bu motorda 0 ... hakimiyete gelince tabi ilk başlarda zor ama ondan sonra sankı trafıkde eskı cbr 125 ımı surer gibi gelıo bana...
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Reklamlar
-
02 Ağustos 2009, 02:07
İlhan cım; Ya senin Hyo da bişey var ya da CBR da bişey vardı...
CBR da titreşim hissedilmeyecek seviyededir. Hyo larda ise 4ooo ile 65oo devir arasında baya hissediliyor...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
02 Ağustos 2009, 03:27
beyler bir iki sorum olucak ben motorun, sinyaller aynada olsun istesen uygun bişiy bulup aynaları değişe bilirmiyim ?, birde aranızda hyo'suna takoz takan varmı, ben bi baktım şöle nereye takabilirm diye pek uygun görünmedi, yapan varsa yardımcı olabilirse süper olur...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:27 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:17 AM ----------
birde bana sol ayna, yedek parca ucuz diyolardı yalan oldu sanırım..cıkma nerden temin ederiz bilen varmı?
geÇTi gEçİYoR haYaT deDiğİN...:silent:
-
02 Ağustos 2009, 10:07
ilhan1154 adlı üyeden alıntı
yaşım 19,
bi kaç hyo kullanan bayağı titreşim oldugunu söyledi ama benim hyoda hiç titreşim yoq bundan önce cbr 125 vardı onda 2 kişi 30-40km mesafeye gidince yorgunluktan ölrdük :D hele titreşimden yürümemiz zorlaşırdı ama bu motorda 0
... hakimiyete gelince tabi ilk başlarda zor ama ondan sonra sankı trafıkde eskı cbr 125 ımı surer gibi gelıo bana...
cbr titriyordu redline a gelmeden zangır zangır edior. motor 22 bin de idi. ezzgin bir motor belkide ondan olabilir. benim seyhandan pek farklı gelmedi titremesi bana.
-
02 Ağustos 2009, 13:12
bu motorun bugünkü fiyatı nedir 0 km ?
-
02 Ağustos 2009, 13:23
2009 model 9.500 TL bayiden aldığında indirimde mümkün.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Lastiği Yak Ruhunu Değil...!
-
02 Ağustos 2009, 13:52
cakalaz adlı üyeden alıntı
İlhan cım; Ya senin Hyo da bişey var ya da CBR da bişey vardı...
CBR da titreşim hissedilmeyecek seviyededir. Hyo larda ise 4ooo ile 65oo devir arasında baya hissediliyor...
haha tersliğe bak :D walla cbrde 8binden sonra motorsun sesinden çok grenajların titreme sesi çıkıodu hatta arkama oturanlar arkayı tutamıodu titreşimden... ama cidden hyoda max 9-10bin vites atıorum hç titreşim yoq
aslında bende okuldan bi adamın hyosunguna binmiştim ayak pegleri aşırı derecede titriyordu oda 6000 kmde felandı ama şansa bana titreşimsiz bir hyo gelmiş
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
02 Ağustos 2009, 14:31
forbit adlı üyeden alıntı
beyler bir iki sorum olucak ben motorun, sinyaller aynada olsun istesen uygun bişiy bulup aynaları değişe bilirmiyim ?, birde aranızda hyo'suna takoz takan varmı, ben bi baktım şöle nereye takabilirm diye pek uygun görünmedi, yapan varsa yardımcı olabilirse süper olur...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:27 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:17 AM ----------
birde bana sol ayna, yedek parca ucuz diyolardı yalan oldu sanırım..cıkma nerden temin ederiz bilen varmı?
benim aynalarım sinyalli. ebay'dan bir takım karbon kaplamalı, led sinyalli cbr600rr aynası alıp taktım. bi kaç sayfa önde fotoğrafları da var... üstelik burdaki kendi aynasının bir adedinden daha ucuza geldi takımı...
takoz takmak için ise şaside yer var ama yan grenajlar üzerini örtüyor. dolayısıyla takmak istersen grenajları delmek zorundasın...
titreşim sorununa gelince. benim motorda da hangi devirde olursa olsun titreşim yok. gayet rahat seyrediyor...
-
02 Ağustos 2009, 15:27
aya adlı üyeden alıntı
benim aynalarım sinyalli. ebay'dan bir takım karbon kaplamalı, led sinyalli cbr600rr aynası alıp taktım. bi kaç sayfa önde fotoğrafları da var... üstelik burdaki kendi aynasının bir adedinden daha ucuza geldi takımı...
takoz takmak için ise şaside yer var ama yan grenajlar üzerini örtüyor. dolayısıyla takmak istersen grenajları delmek zorundasın...
titreşim sorununa gelince. benim motorda da hangi devirde olursa olsun titreşim yok. gayet rahat seyrediyor...
eyvallah kardeşim buldum resimleri nerden temin ederim ben bunları?, birde bunmları takıp sinyalleri cıkarsam garantide bir sorun olurmu?
-
02 Ağustos 2009, 15:55
bunarı takınca sinyalleri çıkarmıyorsunki... ben mevcut sinyallere paralel bağladım. hep beraber çalışıyorlar. benim motorum da garanti dahilinde ve niye garantiyi bozsun, bozmaz. bunun sorun olacağını düşünürsem, servise giderken çıkarır, orjinallerini takar giderim. sonuçta bunlar 3 adet ledden oluşan basit bir ürün. motorda herhangi bir aksamı bozmazlar...
ürünü burdan inceleyebilirsin :
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...STRK:MERFB:IID
-
02 Ağustos 2009, 16:38
aya adlı üyeden alıntı
bunarı takınca sinyalleri çıkarmıyorsunki... ben mevcut sinyallere paralel bağladım. hep beraber çalışıyorlar. benim motorum da garanti dahilinde ve niye garantiyi bozsun, bozmaz. bunun sorun olacağını düşünürsem, servise giderken çıkarır, orjinallerini takar giderim. sonuçta bunlar 3 adet ledden oluşan basit bir ürün. motorda herhangi bir aksamı bozmazlar...
ürünü burdan inceleyebilirsin :
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...STRK:MERFB:IID
sağol kardeşim, baktım ben şimdi ürüne güzel kendi orjinalinden. yanlız bana bunları nerden temin ederiz, netten baktım ben yok bulamadım. Ürün aldığım bir kac site vardı ordada bulamadım,
-
02 Ağustos 2009, 17:47
ölümden döndüm !!!!
çok şükür ya rabbim ucuz atlattık..arkdaşlar ben dün akşam her zaman gittğim opet petrol istasyonuna doğru yola çıktım.gidişte ufak bi ksilik oldu birden motor çekişten düştü stop etti bastım debriyaja stop etti sağa çektim baktım stop anhtarı kapalı konuma gelmiş demek farkında olmadan elim değmiş... neyse tekrar yola cıktım bnzinimi doldurdum..her gün gittiğim yol ve 135 140 gördüğüm yol bir ara yol yamalardan dolayı oluşan tümseklere girdim hızım 120 biraz daha gittikten sonra aman allahım one motor bi başladı zangır zangır sallanmaya gidon bir sağ bir sol yapmaya başladı..ama nasıl dengem bozuldu anlatamam..üstümde mont kak vardı inanın artık gidonu bırakayım mı motorla birliktemi düşeyim karar veremiyorum neyseki gidonu sıkıca tutup gazı tamamen kestim..durdum bktım lastiklerin kenarları kararmış...resimleride yükleyeceğim...şimdi arkadaşlar tek fark neydi benim lastik basıncı eskiden 29-31 idi ben 32-34 yapmıştım çakocan kulakların çınlasın kafam karıştı her zaman gittiğim yol ve o yolda 140 145 gidiyordum bu olay 110la oldu süspansiyonda herhangi bir anormallik görmedim neden motor o kadar yalpaladı aklım almıyor lastikçiye gidip lastiği 30-31 yaptım...vallahi kurban keseceğim çok korktum hayatım bir film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti desem yalan olmaz bayağı uzunda sürdü yaklaşık 5-6 saniye boğuştuk sanki çıldırmış bir boğnın üzerindeydim beni üzerinden atmak istiyordu can havliyle gidonu sikıca tuttum..demek kaderimiz tamamlanmamış yiyecek ekmeğimiz içecek suyumuz varmış... daha önce buna benzer konrol kaybı yaşyan arkadaşlar varmı emin olun ben bayağı basamayacğım gibi geliyor çok korktum yv aman allah aşkına dikkat diyorum başkada birşey demiyorum kalın sağlıcakla
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
-
02 Ağustos 2009, 18:05
geçmiş olsun kardeşim.tank tokatlayan olmuşsun heralde.lastik havalarıyla oynamak iyi degildir.ön 29 arka 32.artçıyla gideceksen arka 34 yap başkada bişeye karışma.arka lastik hadi neysede ön lastigin havası çok önemlidir.
-
02 Ağustos 2009, 18:10
zonta adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun kardeşim.tank tokatlayan olmuşsun heralde.lastik havalarıyla oynamak iyi degildir.ön 29 arka 32.artçıyla gideceksen arka 34 yap başkada bişeye karışma.arka lastik hadi neysede ön lastigin havası çok önemlidir.
sağol abicim ya allah razı olsun.şu an 30-32 önü 29 cekecem vallahi çok korktum yaw
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
-
02 Ağustos 2009, 18:29
copy_x adlı üyeden alıntı
sağol abicim ya allah razı olsun.şu an 30-32 önü 29 cekecem vallahi çok korktum yaw
geçmiş olsun kardeşim allah korumuş, tekerlek havaları hakket tehlikeli olay.
-
02 Ağustos 2009, 20:01
Havalardan olsa bana her gün olur be mehmet cim... Lastik havasından dolayı motosiklet gidonu bir sağa bir sola gider mi hiç? Ki ben 32-34 kullanıyorum ve kullandığım yol yalova izmit Karayolunun 25. km si.. Bilenler bilir yolun nasıl bozuk olduğunu !
Geçmiş olsun ama havalardan olduğunu sanmıyorum !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
02 Ağustos 2009, 20:29
Copy;
Öncelikle geçmiş olsun, Allah seni korumuş.
Ancak, Çako'nun dediği gibi, lastik havalarının fazlalığından dolayı böyle bir şey olmaz.
En fazladan, motor çizgide gider gibi dümdüz gitmez, hafif hafif gezerek gider.
Galiba, asfaltta bir ondülasyon vardı, sen göremedin.geçen hafta perşembe günü, sabah erken saatlerde, Alaşehir'den İzmir'e geliyorum, aynı olayın biraz farklısı benim de başıma geldi...Bir minibüsü sollarken, tam şerit değiştiriyorum, birden motor yalpalamaya başladı, hemen gaz kesip motoru kendi haline bıraktım.Allah'a şükürler olsun düşmedim.
Tekrar geçmiş olsun.
-
02 Ağustos 2009, 21:01
çok geçmiş olsun. dedik o kadar zamanında ama anlatamadık. sizin sorununuz lastik havasının fazla olmasından olmamaış olabilir ama lastik havalarının önerilenden yüksek olması iyi bir durum değildir. fazla basılan hava sonucu lastiğin ortası şişerken yanlar yukarılara doğru çekilir. bunun sonucu yere basan yüzey azalır. bu da yol tutuşun azalması hele virajda yana yattığınızda lastiğin yerle tutunan bölümünün daha az olması sonucu viraj tutuşunuzun çok çok düşmesi anlamına gelir. bununla birlikte de hava ve yol şartlarına göre iyice ısınıp genleşen lastik havasının iç basıncı iyice artırması ve patlak riskinizi de yükseltir.
üreticinin önerdiği lastik hava basınçları uzun araştırma ve testler sonucu elde edilmiş ve tavsiye edilmiş değerlerdir. sürtünmeyi azaltıp daha hızlı gidebilmek adına lastik havalarını önerilenden yüksek yapmak hem canını hem malını hem de çevre güvenliğini tehlikeye atmaktan başka bi şey değildir...
-
02 Ağustos 2009, 21:05
çok şükür ya rabbim ucuz atlattık..arkdaşlar ben dün akşam her zaman gittğim opet petrol istasyonuna doğru yola çıktım.gidişte ufak bi ksilik oldu birden motor çekişten düştü stop etti bastım debriyaja stop etti sağa çektim baktım stop anhtarı kapalı konuma gelmiş demek farkında olmadan elim değmiş... neyse tekrar yola cıktım bnzinimi doldurdum..her gün gittiğim yol ve 135 140 gördüğüm yol bir ara yol yamalardan dolayı oluşan tümseklere girdim hızım 120 biraz daha gittikten sonra aman allahım one motor bi başladı zangır zangır sallanmaya gidon bir sağ bir sol yapmaya başladı..ama nasıl dengem bozuldu anlatamam..üstümde mont kak vardı inanın artık gidonu bırakayım mı motorla birliktemi düşeyim karar veremiyorum neyseki gidonu sıkıca tutup gazı tamamen kestim..durdum bktım lastiklerin kenarları kararmış...resimleride yükleyeceğim...şimdi arkadaşlar tek fark neydi benim lastik basıncı eskiden 29-31 idi ben 32-34 yapmıştım çakocan kulakların çınlasın
kafam karıştı her zaman gittiğim yol ve o yolda 140 145 gidiyordum bu olay 110la oldu süspansiyonda herhangi bir anormallik görmedim neden motor o kadar yalpaladı aklım almıyor lastikçiye gidip lastiği 30-31 yaptım...vallahi kurban keseceğim çok korktum hayatım bir film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti desem yalan olmaz bayağı uzunda sürdü yaklaşık 5-6 saniye boğuştuk sanki çıldırmış bir boğnın üzerindeydim beni üzerinden atmak istiyordu can havliyle gidonu sikıca tuttum..demek kaderimiz tamamlanmamış yiyecek ekmeğimiz içecek suyumuz varmış... daha önce buna benzer konrol kaybı yaşyan arkadaşlar varmı emin olun ben bayağı basamayacğım gibi geliyor çok korktum yv
aman allah aşkına dikkat diyorum başkada birşey demiyorum kalın sağlıcakla
32-34 nedir abi ya?
Adamlar r6 ya basmıyolar o havayı..
29-30 yap sen onları
birde dediğin olay tank tokatlayan bundan kurtulmanın tek çareside direksiyon amortisörü alıp taktırman..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
02 Ağustos 2009, 21:05
forbit adlı üyeden alıntı
sağol kardeşim, baktım ben şimdi ürüne güzel kendi orjinalinden. yanlız bana bunları nerden temin ederiz, netten baktım ben yok bulamadım. Ürün aldığım bir kac site vardı ordada bulamadım,
türkiye'den bulamazsın zaten. ebay'dan alacaksın...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler