Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ramzey125.zealsungs200.. s&t gt250r
    Alıntı SAd0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    baktın uzun virajda motor öbür seride geçiyo hafif bi diz darbesi ile az daha yatır, viraj çizgisini yakalayıncaya kadar yatırabilirsin bu yolla(ben böyle yapıyorum şahsen)
    arkadaşlar virajda farkında olmadan belki vucudumu biraz sarkıtıp dizimi çıkarıyorum...kontra olayını çözemedim cahilliğimi mazur görün tam olarak nedmek istedi arkadaş anlamadım...ama şunu biliyorum dizimi çıkarttışımda daha rahat dönüyorum varsa başka teknik bilen arkadaşımız bize söylesin...biraz forumumuz işe yarasın...
    [B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CBR 125R 2008
    ii gunler arkadaşlar. yeni ehliyet alıyorm ve cbr 125 almayı uşunuyrdum ama aklımda hyosung da var. 17 yaşındayım boyum 1 73 filan 70 kıloyum. cbr için ideal saıyır. peki sizce hyo için az mı?
    ayrıca daha oncede tartışmıssnz ama hyo mu kanuni mi yanı 5000 lıraya kadr bi moto alacağım ve çok zengin değilim yanı bir hata yakmasın beni
    ve son hız kaç km? cevaplarınız için teşkkr ederim

motorlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 2006

yeni motorcuya motor lazım olabilir ..

Alıntı blacktiger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar, siteye yeni üye oldum. 2 yıldır hyosung gt 250 r kullanıyorum. çok memnunum. yeni başlayanlara tavsiye edilecek bir motor. 250 cc kullanmadan 600 cc kullanmayı kesinlikle tavsiye etmiyorum. müşteri bulunca bende cc yükselteceğim.
    slm, bende yeni başlıyoum inş., ehliyet aldım , hafta sonuda eğitimr başlıyorum, itü maslakta , sonra ekipmanı alıcam ,(kask,mont,dizlik vs.),
    eh sonunda motora gelecek sıra... gönlüm 250 gt yada gtr da.

motorunu yeni başlaycak birine devretmeye hazır biri varsa be ilgilenebilirim.

sevgiler,
    1. öncelik :Güvenli,dikkatli , henüz motor kullanmayanlara örnek sürüş
    2.öncelik : eğlen,keyif al, sürekli yap
    3. öncelik : asla sevdiklerini unutma !

ilhan1154 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda pcx 125
    Alıntı forbit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    .
    Buarada arkadaşlar kaska ihtiyacım var net üzerinden alıcam sanırım önere bileceğiniz adres varmı? Taksit imkanı olan
    www.feyizoglu.com

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:01 PM ----------

Alıntı cHreSs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ii gunler arkadaşlar. yeni ehliyet alıyorm ve cbr 125 almayı uşunuyrdum ama aklımda hyosung da var. 17 yaşındayım boyum 1 73 filan 70 kıloyum. cbr için ideal saıyır. peki sizce hyo için az mı?
    ayrıca daha oncede tartışmıssnz ama hyo mu kanuni mi yanı 5000 lıraya kadr bi moto alacağım ve çok zengin değilim yanı bir hata yakmasın beni
    kilo ve boy senle aynı gibi ama yapı farkı var sporla uğraştıgımdan.. motorda sorunum : boy kısa oldugundan bele binen yük artıyor gidon tutarken avuç içleri agrıyor :D bide boy bıraz kısa kaldıgından geri gitmek zor oluo ön amortisörü pompalayarak geri gıdıom =). fiyata gelıncede 5000tl ye kadar alcaksan ztn hyo alabılırsın kanuni biraz zor... bulacagın e ucuz kanuni 5500 dur onunda temizliği tartışılır...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:07 PM ----------

Alıntı copy_x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar virajda farkında olmadan belki vucudumu biraz sarkıtıp dizimi çıkarıyorum...kontra olayını çözemedim cahilliğimi mazur görün tam olarak nedmek istedi arkadaş anlamadım...ama şunu biliyorum dizimi çıkarttışımda daha rahat dönüyorum varsa başka teknik bilen arkadaşımız bize söylesin...biraz forumumuz işe yarasın...
    abicim sağ viraja yatıcagın zaman gidonun sağ tarafına ileri doğru baskı uygula baktın olmadı biraz daha uygula ztn otomatıkman motor yatıcaktır...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:10 PM ----------

Alıntı funny SALİH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilhan mrb.bilyosdn beraber gittik yol boyunca.ben şileye gitmeden 1 gün önce 45 tl lik fulledim depoyu.ist. e geldim de 300 km yol yapmışım.ve 3 diş vardı.bugün kilyosa giitim geldim.km 406 gösteriyodu.1 diş yeşil vardı hala.
    senin motorun benzin hortumu tıkanmış heralde :D yada senın km arttıkca benzın mitoz bölünmeye uğruyor
    Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...

Motosikleti
    2008 S&T GT 250R
    sağol ilhan ben baya baktım dün gece feyiz oğlunun fiyatlar acık yüksek gibi sen ne düşünüyosun? taksit imkanı vartabi. başka varsa bildiğin yada bilgisi olan uygun bişiler bula bileceğim güzel olur...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:37 AM ----------

Alıntı cHreSs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun diyelim senin için öncelikle.. ilk motorun olucaksa ağır ve birazda kontrolu zor gelebilir sana. imkanın varsa denemeni öneririm almadan önce. Benim ilk motorum GT250R ama yaş olarak kalıp olarakta senden fazlayım bana 125lik oyuncak gibi geldi. sanada önce bir denemeni öneririm eğer üstesinden gelebilirim diyosan al Buarada 5000 tl GT250...bulman zor Bulsanda temiz olma olasılığı az gibi neyse umarım hayırlı olur senin için bol şans...

onur35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XT660X
    bu gidişle benide hyocu yapacaksınız :S:S:S
    Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...

Motosikleti
    GT250R
    Alıntı copy_x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    diz çıkartmayı moto gpden mi gördün
    mesela uzun viraja girdin, hafif sola yatırdın motoru(viraj sola dönüyo), sen farkında değilsin ama direksiyon hafif sağa meyil yaptı bile, işte buna kontra tekniği deniyo, baktın çizgiyi kaçırıyon çok hafif direksiyonu sağa döndürüyon milimetrik. motor dahada sola yatıcak dengen bozulmadan. işte hem yatırıp hemde kontra yapıyon çizgiyi tutturmak için. bakayım videosu vardı bulursam eklerim

göremeyenler için http://www.youtube.com/watch?v=C848R9xWrjc

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:54 AM ----------

Alıntı onur35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu gidişle benide hyocu yapacaksınız :S:S:S
    yakışır sana;)
    "Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
    [B]34 YVV 98[/B]

scuderia06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere 700 ,Yamaha Wr250 R 2013
    diz sallama felan bırakın normal yol şartlarında onalr yapılmaz tehlikelidiir 30 km ustu hızlarda motor butun olarak döner bu donuslerde kontra teknıgı kullanılır sag gidonu ittirdiginiz zaman motor saga döner sol gidonu ittirdigin zaman motor sola döner bu baskııyı ne kadar arttırırsan o kadar dönersin ve motor yatmaya baslar temelı budur vede bunu yaptıgın zaman vırajlarda cok rahat edersın tabı bu teknıgı dondugun tarafa vucut agırlıgını yonlendirerekte destek oluyorsun ayrıca vırajlara frenını yapmıs vırajın cıkısına bakacak şekilde konsantre olarak girmelisin vede virajlara girdiğin hızla yadda bıraz yuksek bır hızla cıkabılırsın viraja girdiğin hızlada cıkmak için virajın içinde motora azcık gaz vermen gerekir bu seni viraj içinde daha stabil tutar ayrıca yarsılardaki sarkma olayına hiç bulasma yollarımız uygun degil...bunların dısında daima ileri ve gitmek istedigin yöne bak bol şans dikkatli sürüşler..
    Instagram: gezgin_endurocu
    https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
    https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1

Motosikleti
    honda pcx 125
    [QUOTE=forbit;1707842]sağol ilhan ben baya baktım dün gece feyiz oğlunun fiyatlar acık yüksek gibi sen ne düşünüyosun? taksit imkanı vartabi. başka varsa bildiğin yada bilgisi olan uygun bişiler bula bileceğim güzel olur...[COLOR="Silver"]
    /QUOTE]
    tüm alışverişlerimi feyizoğlundan yapıyorum herkesede orayı öneriyorum

Motosikleti
    2008 S&T GT 250R
    [QUOTE=ilhan1154;1707937]
    sağol ilhan ben baya baktım dün gece feyiz oğlunun fiyatlar acık yüksek gibi sen ne düşünüyosun? taksit imkanı vartabi. başka varsa bildiğin yada bilgisi olan uygun bişiler bula bileceğim güzel olur...[COLOR="Silver"]
    /QUOTE]
    eyvallah ilhan, bende kask sparişi verdim şimdi, teşekkürler tekrar
    geÇTi gEçİYoR haYaT deDiğİN...:silent:

bu makineni enson kaç gördüğünü bilen var mı ?
    yazarsanız sevnrm .

Motosikleti
    GT250R
    Alıntı panterx61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yazarsanız sevnrm .
    Sen kac basarsan onu gorur 170-175 den sonra bassanda gormez..

Motosikleti
    cbr 600 f
    [QUOTE=ilhan1154;1707937]
    sağol ilhan ben baya baktım dün gece feyiz oğlunun fiyatlar acık yüksek gibi sen ne düşünüyosun? taksit imkanı vartabi. başka varsa bildiğin yada bilgisi olan uygun bişiler bula bileceğim güzel olur...[COLOR="Silver"]
    /QUOTE]
    ilhana katılıyorum bende onlardan kışlık mont ve pantolon almıştım çok iyiler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:57 AM ----------

ilhan nereye gidiyoruz kardeşim yarın

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Alıntı panterx61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yazarsanız sevnrm .
    Maximum 180 Görebilirsin! Ben 1 kere redline yaptım onda da 172 gördüm
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    [QUOTE=SAd0;1707858]diz çıkartmayı moto gpden mi gördün
    mesela uzun viraja girdin, hafif sola yatırdın motoru(viraj sola dönüyo), sen farkında değilsin ama direksiyon hafif sağa meyil yaptı bile, işte buna kontra tekniği deniyo, baktın çizgiyi kaçırıyon çok hafif direksiyonu sağa döndürüyon milimetrik. motor dahada sola yatıcak dengen bozulmadan. işte hem yatırıp hemde kontra yapıyon çizgiyi tutturmak için. bakayım videosu vardı bulursam eklerim

göremeyenler için http://www.youtube.com/watch?v=C848R9xWrjc[COLOR="Silver"]

kardeşi çok sağol güzel bir fikir edinmiş oldum yalnız ben demek istediğim şöle 100 110 km ler arasında bu tekniği kullanabilirmiyim...bizim bir hoca vardı kontra tekniğini krosla yaptışimdi hatırladım o zaman kontra değilde giderken sola döneceğim zaman direksiyonu sağa çevirip dönmeye çalıştım demişi sonuç kırık kol bacak:D ama şimdi güzel bir fikir edindim en azında teşekkür ederim...
    [B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]

Motosikleti
    cbr 600 f
    hee size süper komik birşey söyliyecem
    şile gezisinde bir arkadaşla tanıştım orjinal 2007 veya 2006 hyosu vardı
    4. fiteste 160şı felan bulduğunu söylüyordu.
    abi yanlışın var bulamassın onun dişlileri deyişmiştir desemde dinletemedim
    ben bunu düzenli bakıma götürüyorum dedi başkada birşey demedi

Motosikleti
    Alıntı scuderia06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    diz sallama felan bırakın normal yol şartlarında onalr yapılmaz tehlikelidiir 30 km ustu hızlarda motor butun olarak döner bu donuslerde kontra teknıgı kullanılır sag gidonu ittirdiginiz zaman motor saga döner sol gidonu ittirdigin zaman motor sola döner bu baskııyı ne kadar arttırırsan o kadar dönersin ve motor yatmaya baslar temelı budur vede bunu yaptıgın zaman vırajlarda cok rahat edersın tabı bu teknıgı dondugun tarafa vucut agırlıgını yonlendirerekte destek oluyorsun ayrıca vırajlara frenını yapmıs vırajın cıkısına bakacak şekilde konsantre olarak girmelisin vede virajlara girdiğin hızla yadda bıraz yuksek bır hızla cıkabılırsın viraja girdiğin hızlada cıkmak için virajın içinde motora azcık gaz vermen gerekir bu seni viraj içinde daha stabil tutar ayrıca yarsılardaki sarkma olayına hiç bulasma yollarımız uygun degil...bunların dısında daima ileri ve gitmek istedigin yöne bak bol şans dikkatli sürüşler..
    dostum faydalı bilgiler için teşkkür ederim öncelikle..tavsiyelerine uyacağım.özellikle nereye bakarsan oraya gidersin mantığı... çok komik babam amcama araba kullanmayı öğrtiyordu kocaman tarla nereden bakarsa 50 dönüm tarlada adece küçük bir çukur amacam abi ben o çukura düşmeten korkuyorum diyordu başlıyodu sürmey hoop çukurun içinde..sanırım çukura kilitlendiği için ve yıllar sona öğrendiğim bişi nereye bakarsan oraya gidersin aslıda bu bir hayat felsefeside olur başarıya kazanca odaklan oraya gidersin tembellik başıboşluk ileriya bakmamak da insanı yerinde dururur hatta geriletir...saygılar sevgiler..

Motosikleti
    honda pcx 125
    Alıntı bluebox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [/COLOR]ilhan nereye gidiyoruz kardeşim yarın
    tekirdağa gidiolar ama ben bu aralar evden dışarı çıkamıcam =) salı günü işten ayrılmak zorunda kaldım...
    son paramı alım satım ve sigortaya ödedim

Motosikleti
    vz 800 marauder oldu :)
    bakın dostlarım benim ciddi kişisel problemlerim var yazda kışda kardada sürerim aranızda böyle elektrik tedavisine ihytiyacı olan arkadaşlar: hyocuğu kışında hangi ekipmanlarla ve hangi hava koşullarında kullanıyorlar bi söylesin rica edicem.
    zavallı şeytan..bana ne verebilirsinki?-faust

Motosikleti
    Honda CBR 125R 2008
    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:01 PM ----------

[/COLOR]

kilo ve boy senle aynı gibi ama yapı farkı var sporla uğraştıgımdan.. motorda sorunum : boy kısa oldugundan bele binen yük artıyor gidon tutarken avuç içleri agrıyor :D bide boy bıraz kısa kaldıgından geri gitmek zor oluo ön amortisörü pompalayarak geri gıdıom =). fiyata gelıncede 5000tl ye kadar alcaksan ztn hyo alabılırsın kanuni biraz zor... bulacagın e ucuz kanuni 5500 dur onunda temizliği tartışılır...[COLOR="Silver"]

ılhan abı desem olur heralde =) bende sporla ugraşıorum ve normallerıme gore benımde bıras yapı farkım var =) ya geri gitmk sorun deıl artçı ınsın çeksın =) çok titriyormu hyo? yarın dıreksıyon sınavım var bugun denemem vardı oraya gttıgımde bı kışı cbr la geldı tur ıstedım (yuzsuzluk ışte ) hoşuma gıttı hakımıyetı kolay hyo kullnmadım ama almadan onuda deneyecegım. bakalım araştırıyorum...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler