Sarısı yok diyenlere....
http://www.sahibinden.com/ankarada_s...XQQdisplayitem
Sarısı yok diyenlere....
http://www.sahibinden.com/ankarada_s...XQQdisplayitem
2006-07 model 3000km 7.5milyar huvvvv :D
satan kişinin piyasadan haberi yok galiba ruya alemınde yasıyor bu nasıl fiyat
2009 sıfırı 8400
[B]kabul ediyorum ilginç bir üyelik tarihim var özellikle bekledim bu tarihin oluşması için ;D.....[/B]
yav yapmayın Allah aşkına arkadaşlar yaaaa? nerde 2009 sıfırı 8400 lira bu motorun?
bi kaç seferdir bunu söylüyorsunuz ama, 2009 dediğiniz motor st-kanuni olarak satılıyordur ve satış fiyatı tüm listelerde 9.874 lira olarak geçiyor. sizin o 8400 lira dediğiniz motorlar sıfırdır ama 2009 değildir arkadaşım. 2007 ya da 2008'dir. st-kanuni değildir hyosung'dır ki ben de aynı şekilde 8250 liraya aldım nisan ayında sıfır kilometre olarak. ama bu motor 2008 model bir motor, 2009 değil ve 2009 ile arasında bir takım teknoloji farkları var. ben bunu bile bile kanuni yerine sırf hyosung almak için bilerek alış-veriş yaptım ama motorum tekrar söylüyorum sıfır olmasına rağmen 2009 değil 2008. lütfen bilerek yazalım, yanlış yönlendirmeyelim insanları...
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Şimdi bu işte bir yanlışlık var ve herkes ayrı şeler söylüyor;
Hyosungunu satmak isteyenler; Hyosunglar st kanunilerden daha kaliteli diyor.St kanunilerin motor aksamları artı aynaları vs. beş para etmez hayosugların kalitesiyle yarışamaz diyor.Yedek parça sıkıntımız yok deniliyor.
ST Kanunisini satmak iseteyenler; ST daha kaliteli,yedek parçada hiçbir sıkıntı yok ancak globalin getirttiği motorların grenajının temininde sorun yok ama motor aksamlarında herhangi bir sorun olursa servis yedek parça bulamyıor diyor ve ilgilenmediklerini söylüyorlar.
Şimdi ne yapmalı?Kasa olarak gerçekten güzel bir motor ve çekiciliği var ancak böyle çelişkiler içindeki bir motor için bukadar para verilirmi bazen düşünüyorum.Bu forumda her iki motoruda kullanan arkadaşlar var ben bir iki sayfa önce bu konuyla ilgili bir soru sordum ve sağolasınız bir iki arkadaş haricinde kimse bu konuyla ilgilenmek istemedi ama lastik havası kaç olmalı konusu iki sayfadır işleniyor.Bence topik daha verimli kullanılmalı saygılar...
Bir gün mutlaka ...
ARCHANGEL;
-Bu motor, ABD dahil bütün dünyada HYOSUNG diye satılıyor.
-HYOSUNG'un, Türkiye'de parça sıkıntısı yok, sen paradan haber ver, anında parça bulunuyor.
-Benden sana tavsiye (36 yaşındayım, tecrübe konuşuyor): Motor alma, tamirci al.Evet, tamirci çok öenmli, ne marka motor alırsan al, istersen HYOSUNG al, ama, önce seni kazıklamayacak iyi bir tamirci bul.
daha önce burada yazmıştım, fren merkezi alacağım, bana 400-TL dediler.
Sonradan öğrendim ki; 217-TL imiş.Alsam; sinirden kudururdum.
Hyosung motoru gönül rahatlığı ile alabilirsin, unutma ki; hor kullanırsan ne Honda dayanır ne de yamaha...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
arkadaşlar ben birkaç ay evvel cbr 125 aldım arkadaşımla birlikte motor almaya karar verdik o hyusung aldı ben honda da karar kıldım yıllardır motor kullanıyorum (mobilet,scoter,choper vs...)ss ye geçiş için cbrı seçmiştim ve hyo heybetiyle gözümü korkuttu açıkçası fakat arkadaşımınkini kullanınca anladım ki çekindiğim kadar değilmiş ve cc yükseltmek istiyorum...maddi imkanlarım yerinde şükür en azından şimdilik 250cc için öyle diyebilirim ama sıfır almaktan yana değilim çünkü maymun iştahlıyımdır fazla zarar etmek istemem...hyosung gtr 250 almayı düşünüyorum fakat kafamda bazı sorular var..yedek parça-grenaj vs gibi temini kolaymıdır ha deyince bulabilirmiyim bunu bilmek istiyorum tecrübeli arkadaşlar bilgi verirler ise çok sevinirim ve sizlere katılmak isterim...muhabetiniz bol olsun saygılar;)
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
al al cidden cbrden çok farklı mtoor cbr mı satmıstım 2gün hyoya bindım sonra arkadasın cbrye bndm kendımı eşeğe binmiş gibi hissettim :D parça konusunda sorun olcağını sanmıyorum ... benim bile abuk subuk parçam bozulmustu 1 gunde getırttık HAVA EMME ve ISI SENSÖRÜm bozuktu...
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
tamda takıldığım konudasınız ) latiklerin havası yanlız karar kılınamamış gibi, kitapcıktaki rakammın birazdaha yolu sağlam tutmasıyla ilgisi olduğu kanaatindeyim
havanın fazla olması demek motorun yoltutuşunun kötüleşmesi anlamına gelmesi demek kanımca ama bencede 32 34 iyi bir tercih olabilir..
Buarada arkadaşlar kaska ihtiyacım var net üzerinden alıcam sanırım önere bileceğiniz adres varmı? Taksit imkanı olan
slm arkadaşlar, siteye yeni üye oldum. 2 yıldır hyosung gt 250 r kullanıyorum. çok memnunum. yeni başlayanlara tavsiye edilecek bir motor. 250 cc kullanmadan 600 cc kullanmayı kesinlikle tavsiye etmiyorum. müşteri bulunca bende cc yükselteceğim.
yaz sonuna kadar cbrı kullanmayı düşünüyorum(hem iyice pişmiş olurum) o zamana kadar da bir müşteri bulurum herhalde bulamazsakta napalım artık 3. motorumu alırım yapcak tek şay var garajı büyütmekmotorlar kardeş kardeş yatarlar artıkşaka bir yana dediğin gibi arkadaşımın hyoya bindikten sonra benim cbr bana oyuncak gibi geldi dans ediyoruz sanki...tek düşüncem yedek parça vb.
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
merhaba bende gs200den hyoya bindim torostan iip mercedese binmek gibi oldu parça konusunu niye bu kadar takıyosun ki hyonun tedavülden kalkmasına çok var benim gaz halatı koptu çoluk çocuğun oyuncağı malum pasajdayım.. pazar koptu ben mardindeyim d.bakırdaki servisimi aradım.pazartesi elimde oldu halat dediğin neki demeyin tek halat 15 santim sonra çift oluyor..sağolsunlarbeni çağırmıyolar servise ufak tefek sorunları ya kendim hallediyorum yada ustam yapıyor..hyo gerçekten keyif alınarak binilecek motor..lastik hava basıncına gelirse önceki oranım29-31 idi dün 32-34 yaptım çukurları biraz daha hissediyorum yol tutuşu ister istemez biraz olumsuz etkileniyor bence..yada bana öyle geliyor henüz asfaltta viraja yatma imkanım olmadı artık besmele çekip yatacaz..inşaallah sorun olmaz..ya arkadaşlar derin kısa virajları rahat alıyorum ama uzun virajı nedense alamıyorum virajın ortasında bakıyorum karşı şeride geçmişim yada biraz daha pişmem gerek..ne alırsan al mont kask koruma şart
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
ne diz darbesi virajı dönerken sürekli kontra basarsın baktın yetmıyor kontra mıktarını artttırcaksın dız felan ek destek yapar ana olay kontradır, farkında ol olma yaparsın her zaman..
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)