Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bişey olmaz ya en fazla hilal kırarsın
    Gerçekten doğan aşırı arttıysa vites dişlileri birbirine sürtüyor olabilir veya hilallerde biraz aşınma varsada yapar..
    Kalite yağ kullan ve zamanından önce değiştir
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    gt250r
    neden bu motorda redline çıkmak yasak yazıyor çoğu sayfasında ?

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Krank kırıyor cünkü dostum...

Bu arada zinciri azcık gevsettim; TıkTık sesi azaldı... Demek ki zincir ile ilgili bişeymiş
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

ilhan1154 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda pcx 125
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Krank kırıyor cünkü dostum...

Bu arada zinciri azcık gevsettim; TıkTık sesi azaldı... Demek ki zincir ile ilgili bişeymiş
    bende öle ses gelınce az bii yağlıodum geçiodu =)
    Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...

alper_satriani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nokia 6300 Gri
    cakalaz sevdirdi bana bu motoru bikaç gün önce

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    artık yok
    Alıntı SAd0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ahanda başıma gene bela, lastikte sorun yok jantta çok ince ve ufak bi çatlak var... resimdeki kare içindeki çizgi kadar :S

şimdi bunada kaynak attıracağım herhalde ama nerde ve nasıl? varmı görüşü olan? yoksa yarın sanayide dolaşıp jantçı arayacağım
    sado geçmiş olsun. en azından lastik masrafından kurtardın. bu da züğürt tesellisi olsun bari...

bu arada kornadaki sorunu buldum. kornanın üzerindeki kablo girişlerinden birisini ileri itince çalıyor, bırakınca çalmıyordu. ben de kornayı söktüm, taaa içine kadar dağıttım. içerdeki bobinin ucunun dıştaki sokete bağlantı yerinde temessızlık var diye o bölgeyi çekiçle biraz dövdüm. korna dağınık vaziyette test ettim, çalışıyordu. sonra paketi kapattım, tekrar bağladım, çalışmıyordu. çok adi bir korna kullanmışlar. ben de daha fazla uğraşmadım. yarın bisikletçilere uğrayıp onun gibi bi başka adi, ucuz bir korna alacağım. mevcut korna çalışsa da sanırım bir müddet sonra yine sıkıntı çıkarırdı, çünkü yapısal sorunları olan bir korna.

bu arada aşağı yukarı fiyatlara da baktım. burda 6,5 liraya bile korna varken ve üstelik kargo bile ücretsizken ortalama bir kornaya gidip piyasada 10 liranın üzerinde vermem herhalde...

http://www.hepsiburada.com/Departmen...Akk-A&record=1

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Valla arkadaslar zinciri yağlayınca ses gitmedi; ama az bişey bollattım düzeldi Yine var ama cok az tabi
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    GT250R
    Alıntı aya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sado geçmiş olsun. en azından lastik masrafından kurtardın. bu da züğürt tesellisi olsun bari...

bu arada aşağı yukarı fiyatlara da baktım. burda 6,5 liraya bile korna varken ve üstelik kargo bile ücretsizken ortalama bir kornaya gidip piyasada 10 liranın üzerinde vermem herhalde...

http://www.hepsiburada.com/Departmen...Akk-A&record=1
    sağolasın ahh birde zamanım olsa gidip halletsem 4gündür akbil kullanıyorum imanım gevredi 4 günde 20lira gitti birde acayip zaman kaybı yollarda, sıcak desen cabası

harbiden acayip dandirik korna yapmışlar kendim duymuyorum 100le giderken bi ebube korna lazım motora:p
    "Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
    [B]34 YVV 98[/B]

worldwideweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hyosung 250 r beğendiğim bir model, keşke 2009 yeni hyosung 'da sarı renkte olan satışta olsa

Arkadaşlar merhaba,

Ben yakında 2.el bi gt250 almayı düşünüyorum. İlk motorum olacak. Sizce başlangıç için uygun mu?

Forumun son 50 sayfasını okudum. Baya bir şey öğrendim gt 250 ile ilgili. Çok yararlı oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    250 R ; Gercekten büyük cc li supersportlar için hazırlık motoru. Hem kasası hem kontrolü cidden alıştırıyor inanı
    Arkadasım rahatca alıp kullanabilirsin; ilk motorun olacaksa ilk 1 hafta biraz zorlanırsın ama sonrasında alışırsın
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    cbr 600 f
    cakalaz gelmedin şileye

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Gelmedim valla ; Mezit cok dedi gidelim diye ama gelesim gelmedi
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

250 R ; Gercekten büyük cc li supersportlar için hazırlık motoru. Hem kasası hem kontrolü cidden alıştırıyor inanı
    Arkadasım rahatca alıp kullanabilirsin; ilk motorun olacaksa ilk 1 hafta biraz zorlanırsın ama sonrasında alışırsın
    Teşekkür ederim.

ilhan1154 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda pcx 125
    sorun çözüldü ...
    servise goturdum bugun ışık yanar vaziyette adam arka kuyruktan jaklara 2 kablo soktu ve ekranda c21 kodu çıktı...katologdan baktık koda HAVA EMME ve ISI SENSÖRÜ bozukmuş aynı benım dedıgım gıbı motor ısınınca parça bozuk oldugundan hemen ışık yanıyor... sensörde 2 tel var ve tellerden biri kopuk, 30 tl bi fiyatı varmış parçanın yarın değişicek
    Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Arkadaslar bugün baktım motorun yağı seviyenin altına düşmüş. Sabah normal seviyesindeydi; az önce çarsıda baktım nerdeyse hiç yağ gözükmüyor.. Bugün sıcakta baya bi yol yaptım virajlı rampa yollarda ; yağ bundan azalmıs olabilir mi ?
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT

: )

Arkadaslar bugün baktım motorun yağı seviyenin altına düşmüş. Sabah normal seviyesindeydi; az önce çarsıda baktım nerdeyse hiç yağ gözükmüyor.. Bugün sıcakta baya bi yol yaptım virajlı rampa yollarda ; yağ bundan azalmıs olabilir mi ?
    alakası yok kardeşim bunlar yağ yakmıyorki yağı bu kadar kısa sürede bitirsin bence sen motoru düz pozisyona getirde bak yani yan ayaklıkta bakma o zaman boş görünür : )) birisi motoru düz konumda tutsun öyle bak ok

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Ben de o sekilde baktım zaten! Bu arada motor rolantide çalısır vaziyetteyken yağ normal mi gözükür? Yoksa yağı bakmak için stop mu etmeliyiz
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    artık yok
    motoru stop etmeli ve motorun üst kısımlarındaki yağın kartere süzmesi için 2-3 dakika beklemelisin. ondan sonra seviyeye bakmalısın. yoksa yağın hatırı sayılır bir bölümü motorun iç kısımlarında olduğu için ve çalışırken de yağ sürekli hareket halinde döndüğü için doğru miktarı göremezsin.

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Sonra azcık yağ ekledim şimdi de sınırı aştı

Fazla olmasının bi zararı var mı acaba ?
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler