ben zaten 250 taraftarı değilim aslında okuduğum duyduğum kadarıyla çok güzel bi motora benziyo diye almayı istiyorum .. asıl amacım r1 , r6 , xz-10r tarzı alcam
ben zaten 250 taraftarı değilim aslında okuduğum duyduğum kadarıyla çok güzel bi motora benziyo diye almayı istiyorum .. asıl amacım r1 , r6 , xz-10r tarzı alcam
motoru alalı 1 ay oldu.
ve 2 hafta içinde 1400 km yaptım :D
resimleri fln koyarım ama şuna kanaat getirdim.St kanuni alanlar için ki benimkide st kanuni.Beğenmedim motoru.Üstündeyken korkuyorum.
Servise götürüyorum adam akıllı bişi yapıldığı yok.Yamaha servisine gittim başka bir abimizle adamlar nası bakıyor.Motoru en kısa sürede elimden çıkarmayı düşünüyorum.Yani motoru suçlamıyorum servis konusu canımı sıkıyorum.Hem 5 vitesli motor.Cbr 125 bile 6 vitesli.Motor tertemiz 1400 km de.Üstünde hiç bir parça değişimi yok.500 ve 1000 lik bakımı yapıldı.Almak isteyen olursa bana özel mesaj gönderebilir.Ordan resimlerini gönderirim.Satma nedenimi daha iyi anlatırım.
ek olarak satma isteğim 600 lük motora geçmek ve adı bilinmiş motor almak ki hedefimde 600rr.Onları araştırıyorum.
galiba ben motoru satana kadar alıcagım 2. el st kanuni satılacak onun için
sıfır alcam
9750e 2009 st kanunimi alsam enjeksiyonlu - yeni kadranlı
8500e 2008 hyosungmu alsam ? ne dersiniz ?
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Ben de Hyosung tan yanayım.. 2007 veya 2008 Model
Yahu ne oldu bi bilseniz
Motorumu Cektim bugün evin önüne aldım elime bir nemli bir de kuru bezi; motoru temizliyorum.. Derken bir baktım ÖN Çamurluğun sağında ve solunda birer çatlak. Hadi onu gectim; Bir de yağ göstergesinin olduğu grenajın altında da bir ince catlak
Motor ne yanyattı ne biryere sürttü... Kesinlikle hiçbir darbe söz konusu değilken böyle olması cok moralimi bozdu ! İster İstemez Malzemenin kalitesizliği insanın beynini kurcalıyor ki Emin olun motoruna benim kadar titiz davranan arkadaslarımız cok cok azdır. İki kişi bile kullanmıyorum, Su bile vurmuyorum... Bezlerle temizliyorum Ama motorun durduğu yerde Grenajında incecik de olsa Çatlak oluşması insanı rahatsız ediyor !
Önceki sahibinden kalmıştır diyeceksiniz ama o da imkansız; 1 hafta önce hiç bir çizik yoktu motorda...
ARTIK NAZAR DENEN ŞEYE İNANIYORUM !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:46 PM ----------
[/COLOR]bana sorarsan motor kaslı durmuş ve güzel yani....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:48 PM ----------
olsun kardeş genede benim dinlediğim en guzel egzos micron...motoru bi alim hemen ebay den temin edecem valla....
buda gayet guzel mesela...http://www.youtube.com/watch?v=43Y0dReCT1M
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:03 PM ----------
bu seste guzel ama demi...bu 250r sanırım....ama egzosa baktım ebay den bunu 600lüklere takıolar
http://www.youtube.com/watch?v=43Y0dReCT1M
9750e 2009 st kanunimi alsam enjeksiyonlu - yeni kadranlı demişsinya
2009 st kanuni çogu yerde 8400lira 0 enjeksiyonlu - yeni kadranlı arastırırsan bulursun hatta para peşin olursa bıraz daha inebilir
mesela http://www.mertmotor.com/
http://www.mertmotor.com/st_kanuni.php
ayrıca bu sorunun cevabına buyuk cogunluk 2009 st der sanırım zaten global motor bunları mecburen st kanuni adıyla sokuyor yoksa 100de 100 hysoung st kanuniler yanılıyormuyum* yakından baktıgımda coguyerde hysoung damgası mevcut st kanuni stickerdan ibaret..
[B]kabul ediyorum ilginç bir üyelik tarihim var özellikle bekledim bu tarihin oluşması için ;D.....[/B]
çakocan vallahide billahide nazar yaw gösterişli makina gözlersende benm başıma geleni okumadınmı oturuyoruz c.tesi akşamı makinada hiçbi negatif duum yok başıma toplandı 3-4kişi abi kaç basar kaç yzar foto moto derken bende baya havaya girdim demesem yalan olur giydim grisyah eyaz montu taktım ls2 montla uyumlu kaskı..bindim 30metre gittim elçikten hırt sonra tık anam gaz uçtu gaz maz hak getire gaz halatını kopartmışız şimdi söyle bana 5binde hangi motor gaz teli kopartır aklım almıyo azar yaw valla nazarrr
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
Gercekten öYLe mehmet cim; Site içerisinde zaten herkes benim motoru konusuyormus kadınlardan; bilirsin nası nazarları var kadınların Gercekten nazar diyorum...
Ama yine de ister istemez malzeme kalitesini düşündürüyor bu durum !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Kardeş ben de Micron olarak 4-5 videosunu bulabildim... Ve bana da en güzel ses microndan geldi... ALınabilir bir egzoz ; dısardan veya Türkiye den...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar benzin deposunun ordaki st kanuni yazıları çıkınca orada bir boşluk oluyor mu ?
arkadaşlar kanuni nin sitesinde gördüm sizilnel paylaşmak istedim
GT 250R KULLANICILARINA DUYURU
Sayın müşterimiz,
Almış olduğunuz ürün kadar almış olduğunuz ürüne her zaman destek. Alabileceğiniz güçlü bir şirketin varlığı da önemlidir.
Biz S&T Kanuni ailesi olarak her zaman olduğu gibi sattığımız ürünlere destek vermeye devam ediyoruz.
Bu kapsamda ekte listede motor ve şase numarası yazılı olan S&T Kanuni GT 250R model motosikletlerin iyileştirme kapsamında eksantrik zincir gergisinin değişmesi gerekmektedir.
Bu itibarla en yakın S&T Kanuni yetkili sevisine başvurarak eksantrik zincir gergisinin değiştirmenizin gerekliliğini önemle hatırlatır, motosikletinizi iyi günlerde kullanmanızı dileriz.
Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü
Kuralkan Motorlu Araçlar Üretim San ve Dış Tic.A.Ş.
http://img30.imageshack.us/img30/9673/imageqhg7.gif
bu resimdeki motorun arka taraf diğer hyo lardan neden farklı ?
farkları gercı cok verıldı ama gormeyenler olabılır
ayrıca surda 2010 a 4 ay kaldı bence bıraz sabret hem parada bırıkır bu arada 2010 modellerıde gor ,,sımdı alırsan içinde kalır inan
ayrıca 2010 modeller cıkınca ıllaki 2009-2008 modellerin fiyatlarıda dusecektır
buarada yeni hyo lar daha şekil olmuş ben begendim
Specifications
Dimensions & Dry Mass
* Overall Length (mm)2,095
* Overall Width (mm)720
* Overall Height (mm)1,125
* Dry Mass (kg)159
* Wheel Base (mm)1,435
* Seat Height (mm)790
* Ground Clearance (mm)155
* Frame TypePerimeter Double Cradle
Engine
* Type75° V-twin DOHC, 4 valves per cylinder
* CoolingAir / Oil Cooled
* Displacement (cc)249
* Bore x Stroke57 x 48.8
* Compression Ratio10.3:1
* Max Power21kW @ 10500rpm
* Max Torque22Nm @ 800rpm
* Fuel SystemElectronic Fuel Injection
* Lubrication Wet Sump
* Starting SystemElectric
* Emissions Euro 3 Compliant
Capacity
* Fuel Tank (litres)17
Transmission:
* GearsConstant Mesh 5 Speed
* ClutchWet Multi-Plate
Chassis:
* Front Suspension41mm USD Forks
* Rear SuspensionMonoshock / adjustable preload
* Front Tyre110/70-17 54H
* Rear Tyre150/70-17 69H
* Front BrakeSemi-Floating 300mm twin discs with dual piston calipers
* Rear Brake.230mm single disc
Warranty
* WarrantyTwo-year, unlimited kilometres
[B]kabul ediyorum ilginç bir üyelik tarihim var özellikle bekledim bu tarihin oluşması için ;D.....[/B]
arka tarafları çok hoşuma gitti ve motor 4 silindir mi bana mı öle geldi ?
arkadaşlar aranızdan yakında ayrılıyorum
benim motoru motovizyona satıyorum bi aksilik çıkmazsa
yerine gsxr 600 alıyorum. motor alıcak arkadaşların bilgisine
ben 5000 tl ye verdim sıkıştırırsanız heralde 5500 alırsınız
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)