Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Temmuz 2009, 21:50
bi kac gundur nete gıremıyordum yrdmlar ıcın tskler
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
tanıdığın iyi bir boyacı ve ona götürebileceğin resim yada gerçek bir motor modeli varsa sana yapabileceğine eminim.hatta bu motordu sanırım sahibi boyasını bile yurt dışından özel getirttim demişti.(bayağı beğendiğim için sormuştum bende yaptırmak istiyordum)sanırım böyle repsol birkaç tane var.hatta kendisi normal (boyasız )grenajla bile takasa giriyordu.
sahibinden..comda buldum ama msg atıp aramam ragmen(cep kapalıydı) cevap alamadım bişekilde ulasırım ona sanırım tskler..
KEMALETTİN adlı üyeden alıntı
Bence bu işin profesyonellikle hiçbir alakası yok.Resimde görünen Repsol Hyo'nun normal turuncu-siyah Hyo'dan tek farkı ekstradan boyanmış kırmızı ve beyaz bölümleri,stickerları,ha bir de tabi jantları.Yani demem o ki,eğer turuncu-siyah bir Hyo alınırsa Repsol yapmak gayetten kolay olacaktır.Öyle ki ben istesem motoruma ekstra boya yaptırmadan,sadece reklamcılardan aldığım kırmızı ve beyaz tabakalar bir de Repsol ve diğer yarış stickerları ile 3-4 gün gibi kısa bir sürede Repsol haline çevirebilirim.Ama orjinali sırf daha asil göründüğü için Repsol işine girmek istemiyorum.Bu arada yaratmak Allah'a mahsustur.
keske 2-3 sticker la olsa ;)
orjinali asil haklısın ama zevk meselesi işte çok isterdim repsol modeli bu motora cook yakısıyor..
SAd0 adlı üyeden alıntı
http://www.motorboya.com/
örnekleri incelersen sorun kalmayacak eminim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:09 PM ----------
Kemalettin usta hayırlı olsun... eee nerde 600F?
link için tskler pzt arayıp bilgi alacagım
bnm soracagım yetkilililere veya ulasırsam sahibine turuncu siyah rengi almak bu modeli yapmakta daha mı mantıklıdır?? baska renk olunca mesela kırmızı grenajın yuzeyın kazınması boyasız hale getırılmesı nasıl olur boya maliyetı nedır dizaynı- özel stickerlarının maliyeti ve bulunabılırlıgı -- turuncu jantlar ve maliyeti
sanırım aklımdaki bu sorulara motorboya linkindeki telefonu arayınca ulasıcagım
sız yınede bu tarz ;motorboya gibi,, varsa bıldıgınız yerler paylasabılırsınız
[B]kabul ediyorum ilginç bir üyelik tarihim var özellikle bekledim bu tarihin oluşması için ;D.....[/B]
Reklamlar
-
19 Temmuz 2009, 01:48
-
19 Temmuz 2009, 02:11
Kemalettin hoca, gsxr 600 hele hele mavi beyaz ise tadından yenmez bee inşallah istediğin motoru alırsın sorun bela çıkmaz
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
-
19 Temmuz 2009, 11:08
SAd0 adlı üyeden alıntı
Kemalettin hoca, gsxr 600 hele hele mavi beyaz ise tadından yenmez bee
inşallah istediğin motoru alırsın sorun bela çıkmaz
Üstad gsx-r 600 değil,gsr 600(naked)alıyorum inşallah.Ama üstünü tamamlarsan gsx-r'a da yok demem yani.Ha iyi dileklerin için de teşekkürler
-
19 Temmuz 2009, 12:06
Kemo ; sattın mı ki motoru ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
19 Temmuz 2009, 14:34
-
19 Temmuz 2009, 15:28
offff yaaa arkadaş dün akşam dışarı çıktım motorla oturduk bir yerde çay muhabbet konu gene benim makina ayrıldım giydim montu kaskı şekil yapmışız çalıştırdım yürüdüm yüzmedre sonra elçikten hırt tık bir ses gaz teli uçtu motor gaz yemiyor yaw deli oldum allahtan ooparka yakındım attım otoparka sabahtan beri açık motorcu arıyom yok sözde bugün 250km yapacaktım off ya acayip canım sıkıldı nazaramı geldim ne oldu yaw.anlamadım bir yandan her işe hayır vardır diyorum dün akşam çıkmasaydım bu sabah ş.dışına çıkacaktım düşünsenize uzunyolda başıma böle bişi gelseydi valla perişan olurdum..neyse olan oldu bu teli değiştirmek zormu normal bi motorcu yapabilirmi inşaallah elçikte sorun yokur....allah size zeval vermesin amiiinnn pazar pazar evde takıl yaw işkence valla
...
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
-
19 Temmuz 2009, 17:47
hayalbuysa hyosung gt250 r
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
-
19 Temmuz 2009, 19:36
birazcık fazla abartmış ama guzel olmus
http://www.sahibinden.com/airbrush_l...XQQdisplayitem
bi ara gt650r almayı dusundum ama depoyla alt grenaj arasındaki yere uyuz oldum sanki 2 tane doğalgaz borusu koymuslar
bide bunların orjinal egsoz diye bu kadar dandik duruo :S
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
19 Temmuz 2009, 20:57
copy_x adlı üyeden alıntı
offff yaaa
arkadaş dün akşam dışarı çıktım motorla oturduk bir yerde çay muhabbet konu gene benim makina ayrıldım giydim montu kaskı şekil yapmışız çalıştırdım yürüdüm yüzmedre sonra elçikten hırt tık bir ses gaz teli uçtu motor gaz yemiyor
yaw deli oldum allahtan ooparka yakındım attım otoparka sabahtan beri açık motorcu arıyom yok sözde bugün 250km yapacaktım off ya acayip canım sıkıldı nazaramı geldim ne oldu yaw.anlamadım bir yandan her işe hayır vardır diyorum dün akşam çıkmasaydım bu sabah ş.dışına çıkacaktım düşünsenize uzunyolda başıma böle bişi gelseydi valla perişan olurdum..neyse olan oldu bu teli değiştirmek zormu normal bi motorcu yapabilirmi inşaallah elçikte sorun yokur....allah size zeval vermesin amiiinnn pazar pazar evde takıl yaw işkence valla
...
teli kendin bile bağlarsın birşey yok sağ elciğin ordaki vidaları çıkart, aynı bisiklet frenleri gibi teli geçir, diğer ucuda sağ grenaj açıklığından baktığında görülüyor zaten.
ama işte vardır bu iştede bir hayır!...
Miraç kandiliniz kutlu olsun arkadaşlar, herkese gönlündeki motor nasip olur inşallahhhhh
AMİNNNNN
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:53 PM ----------
ilhan1154 adlı üyeden alıntı
birazcık fazla abartmış ama guzel olmus
http://www.sahibinden.com/airbrush_l...XQQdisplayitem
bi ara gt650r almayı dusundum ama depoyla alt grenaj arasındaki yere uyuz oldum sanki 2 tane doğalgaz borusu koymuslar
bide bunların orjinal egsoz diye bu kadar dandik duruo :S
o borular daha önce hiç dikkatimi çekmemişti valla, ama havası bi ayrı
bide o motora airbrush yapmış arkadaş çokta güzel olmuş ama o kadar emeğe değermi acaba? 7400fiyat çekmiş çokta bedavaya veriyor. amaaa istediğiniz kadar basın birşey olmaz dediğindne anlıyoruz kii arkadaş sürerken motora veriyor çoşkuyu veriyor çoşkuyu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:56 PM ----------
KEMALETTİN adlı üyeden alıntı
Üstad gsx-r 600 değil,gsr 600(naked)alıyorum inşallah.Ama üstünü tamamlarsan gsx-r'a da yok demem yani.
Ha iyi dileklerin için de teşekkürler
ssten sonra naked gitmez usta be
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
-
19 Temmuz 2009, 21:39
-
19 Temmuz 2009, 22:07
-
19 Temmuz 2009, 23:42
Cako;film mi,orjininal siyah cam mı?Xenon 8000 Kelvin mi 10000 Kelvin mi?Deyip de elbette atlamıyorum.Ama photoshop CS3 mü CS4 mü diye sorabilirim?Şaka bir yana da photoshop yapımı olduğu halde motoru gösteriyor.
-
20 Temmuz 2009, 00:47
-
20 Temmuz 2009, 00:54
Evet arkadaslar ; motorda istediğim görüntü bu ama camı bile yapamıyoruz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
20 Temmuz 2009, 14:17
arkadaşlar ben bu motordan alcam 2009 model herşeyi çok hoşuma gidiyo en başta tipi ... şehir içi yakıt nasıl arıza durumu nasıl karbüratörlümü yoksa enjektörlümü yoksaa direk 600 cc veya ninja mı bakmalıyım kararsız kaldım ... bu motrun hızı da biraz tatmin eder beni aşırı bişey istemiyorum egsoz sesi tipi ve yakıtı iyi olmalı yüksek cc li modeller le aynı benzini yakcaksa direk onları almak daha mantıklı siz değerli kullanıcılar bana yardımlarınızı esirgemeyin şimdiden teşekkürkler ...
-
20 Temmuz 2009, 14:52
KM de 100 Kurus yakıyor... Karbüratörlüler bana daha cazip geliyor onarım acısından; ne de olsa enjeksiyon yeni bir sistem bu motorlarda... Egzoz sesi orjinalinde CBR 125 in azcık daha tok hali... Büyük motorların sesini zaten istesen de alamazsın
Ses ve cok yakıt istiyorsan 600 ve üzer,ne bak; ama diğer herşey için en ideali bu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
20 Temmuz 2009, 15:10
ben bu motorun tipini zaten beğeniyorum merak ettiğim sesi gidişi yakıtı ve herhangi bi arıza durumunda madur olmamak alıp 3, 4 sene binmek için alcam bu yüzden sıfır düşünüyorum pişman olup olmicamı kestiremedim .. çok hızlı bişey istemiyorum evdekiler izin vermez ama beni tatmin etsin ve ederde bu sanırım
-
20 Temmuz 2009, 15:55
-
20 Temmuz 2009, 16:03
Bana göre 600lük makinalara oranla sürüş bakımından oldukça rahatsız bir motor. İlle de 250lilik alacaksanız gidin 2 kuruş fazla verin Ninja 250R filan alın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler