Cako;sondan ikinci resimde niye,öyle yavan yavan baktın yav?Bu arada ön cam'a film şart haberin olsun.
çako motor şahane.tekrardan hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kulandırsın rabbimm...amiiiinn..ama ufacık iki müdahaleyle dahada mükemmel olacak arka cant şeridi ve kessinlikle on cam a mat film çektir...inan havası değişiyor benim mont çarşamba geliyor bende senin gibi shekiill yapacam
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
Yahu arkadaslar buralarda kimse film cekemiyor ön cama...
Peki şöyle bişey sorayım; ÖN Cama siyah yapıskan yapıstırsam dıstan görüşü engeller ama olmaz mı ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
benımki yapışkandı çako. iyiydi valla zaten o kadar eğilcek bi hız yapmıosun ileriyi göresin
ama güneşi falan daha iyi kesiyo göstergeler süper görünürlük kazanıyo
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Peki bir de su var; camı sökmeden yapabilir miyiz bnu ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Heh şöyle arada bir resim koyun gözümüz gönlümüz açılsın ya
Biz ne resimler koyarız siz isteyin yeter ki
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
çok ama çok, çok acil arka jant şeridi lazım...
sökmeden yapamazsın cako kötü olur
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
arkadaşlar sahibindene koymuştum ilanı , burayada ekliyeyim dedim. alıcısı çıkarsa 650 cc lik almayı düşünüyorum. ilandan ulaşabilirsiniz gerekirse. http://www.sahibinden.com/indirdim!!...XQQdisplayitem
Herkese kazasız belasız güvenli sürüşler diliyorum...
arkadaşlar yapışkanla felan uğraşmayın ön camada okadar para verilmez
benim gibi yapın alın bir cam spreyi siyah 5-10 milyon birşey istediyin koyuluğa getirebiliyorsun içten bakınca gene cammış gibi gözüküyor dıştan bakınca tam siyah gözüküyor kimse anlamaz plastik olduğunu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:04 PM ----------
hocam o motoru evin içine sokmana nasıl izin verdi ailen
vallaha ben garajın önüne araba parketmiş diye merdiven boşluguna koydum
bir ton azar işittim
merhaba arkadaslar bizim motorlarda boya kodu varmıdır varsa neresinde yazar bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
galiba 0 st alcam 2. el st buldum 6650 tiger egsozlu beyazkadran 4500km 6650tl 3000 nakıt vercem 3650yi 24 taksıt yapsa 5100 oluyor devir felan derken 5100+3000+300 8400e patlıyor... onn yerıne direk 9500e 0 almam daha mantıklı dıelmı ne dersnız kafam çok karışıkkkk
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
yoq ben alcam uzak dur :DD eğerki almazsam sana yonlendırıım
taksit yapıo ama bayagı faiz bindiriyor 4000tl yi 5700 yaptı yazdııgm gıbı nerdeyse sIFIR fiyatına gelıyor...
fiyatıda 6990a çekmişer
http://www.sahibinden.com/2009_g_a_r...XQQdisplayitem
hyosungla aynı dıelmı parçaları nede olsa herseyı aynı sadece enjeksiyonu bozulursa işin biter :D ama SIFR motor alsan garantısı olcak ıcıne tornavıda sokup bozcak deılız
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Arkadaşlar bugün fiber cektirdim ön cama yalnız sökmeden cektirdim... Fakat potlastı pek sık durmadı...
@BLUE
Dostum bu sprey dediğin nasıl oluyor ? Onu ayarlayabilmek cok önemli; Cünkü pıtır pıtır oluyor boya coğu zaman! Orjinal camı da ziyan etmeyelim !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
..................
1) cam spreyini nerden buluruz?
2) boyama yaparken akıntı olmaması için ne yapmamız gerekir?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:57 PM ----------
buna benzer bi kaza ben de yaptım. sağ gidon, sinyal ve sağ peg kırıldı. gidonu 148 liraya aldım, sinyali de 10 liraya noname ama aynısını alıp taktırdım. sağ pegi de 60 liraya kaynattırıp gümüş sprey boyayla boyayıp taktım yerine. nasıl 4000 lira fiyat çıkartır kasko? yenisini mi veriyorlar? bunda kaskolu olduğu için biraz servis oyunu var gibi geldi bana...
Şu an bu konu içerisinde 189 kullanıcı var. (0 üye ve 189 misafir)