bende 1 ay 4 gün sonra alcam hysoung gt 250 r alcam ama 2. elmi alsam 0 mı alsam diye düşünüyorum.ve bursada servis durumu fln bunlar nasıl bilen varmı yada bursada satış yeri...
Bu kaLp TEK baŞInada AtaBİLİr DEstEK ÜNİte GErekMEz...
hyosung güzel motor alınır
ben bi aralar sormuştum acaba 4000 - 5000 ytl arası hyosung bulabilirmiyim diye benimle dalga geçmişti birisi sana bitane kazalı yürüyemez hayzung alalım demişti işte 4.400 ytl biraz daha beklemekte fayda var 4400 çok iyi bir fiyat
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
paylaşımlar için teşekkürler...ben almaması konusunda ısrarcıyım...nedeni fiyatın yüksek olması...bide tecrübesi yok falan...tırsıyorum...al dicez bi türlü alma dicez bi türlü...
ben ybr 125 cbf 150...dyln 150al diyorum ama kafası karışık...malum motorun markası değil görüntü önemli çoğumuz için...
ÖZERrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr la bişeyler yazsana...
bide abicim motor ağır...ben bindiğimde zorlandım ...sıkışık trafikte yoruyor...aralara derelere giremiyosun...yan yatırsa hasar çizilse baş ağrısı...çiziğide sorun granajın kırılması dahada sorun...yani çakma SS ama yan yattımı masraf...
çakma ss diyom kızmayın he...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Abi düşüncene ve bakış açına saygı duyuyorum.Sonuçta herkez SS kullanmaz. Zevk ve beklenti meselesi.Ama 250cc de olsa bu makine racing ve gerçek bir racing... kim ne derse desin. Yoruculuğuda normal, turu az ve şehir içinde kullanmaya pek müsait değil. Bu saydığım olumsuzluklar tüm racingler için geçerli ama benim 600 lük naked makinam olsa sanırım onuda pek şehir içine sokmazdım.
Söylemeden edemeyeceğim, teknoloji olarakta YBR250 den daha üstün
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Arkadaşlar foruma ara sıra yazıyorum belki bilenler vardır. 2006 model sadece 6 ay kullanılmış 2007 nisan çıkışlı gt 250 r ımı 5.900 ytl ye veriyorum. sadece marş motorum bozuldu onun dışında hiç bir kaza boya eksik yok. garanti kapsamında marş motoru da garantiden yapılacak.
motoruma gerçekten güveniyorum ve fiyatı çok uygun siteden bir arkadaşa biniciye gitmesini isterim.
http://www.sahibinden.com/2007_nisan...QQdisplayitem?
how can you know what the things are worth?
ıf your hands won't move to do a days work.
Teknoloji olarak Ybr250den üstün mü? Bence tartışılmaz bile çünkü birinde diagnostic sistem ,enjeksyonlu vs...Bende söylemeden edemedim ama hyo.da teknoloji olarak birtek dijital gösterge var motoru ne enjekyonlu ne bişi ama çift silindir,... Ama ikisinden biri almayı düşünsem gt250r ı tercih ederim çünkü daha güçlü daha yakışıklı...
Bence sadece enjeksiyon karbüratör olayıyla hangisinin daha teknolojik olduğu belli olmaz.motor sadece besleme sisiteminden ibaret değildir.Tofaş kuş serisini enjeksiyonlu yapmıştı çok modern teknolojik bi motorumu var şimdi şahin doğan kartalın bence hayır alt yapı aynı hatta yakıt tüketimi 0,1 lt düşmüştü fabrika verisi olarak yolda bunu farketmenin imkanı bile yoktu...Hyosung gt 250 olsun gt250r olsun daha modern daha teknolojiktir.Her ne kadar yamaha yeni çıkarmış olsada bu gerçeği değiştirmez.Şasesinden amortisör sistemine lastiklerinden fren sistemine motor gücünden motorun iç özelliklerine kadar hyosung üstün...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Metehan abi bu benim 4. motosikletim ama Racing olarak ilk makinem.İlk kullandığımda çok büyük keyif duydum, oturuş pozisyonundan olsa gerek ama tabii yorucu bir makine bunu saklamanın bir anlamı yok fakat ilk aldığımda 100km de beni yoran bu makine şimdi 100km de beni kesmiyor çünkü her geçen gün daha çok alışıyorum.Çok keyifli bir makina ve viraj seven bir insan olarak virajlarda yatmanın rahatlığını anlatamam.
Otoyolda, eğer makinenin üstüne yatmasını bilirsen yine çok yormuyor, bilakis otoyolda yüksek hızlarda kullanım rahatlığı tartışılmaz, malum her tarafı kapalı bir makine. Birde sen makineyle bütünleşebiliyorsan gerisi yolda keyif yapmaya kalıyor.Bozuk yollar ve şehir içi kesinlikle bu makineye göre değil.Motosiklet tamamen temiz asfaltı seviyor ve onun dışındaki yollarda konforsuzlaşıyor ve yoruculuğu artıyor.
Ben bu makineyi almasaydım, kullanmasaydım racing kullanmadığım için kendimi eksik hissederdim.GT250R' dan GV250 ye geçen bir arkadaşım dediği gibi RACİNG KULLANMADIM DEME...
Arkadaşım senin teknolojiden kastın enjeksiyonlu motor ile dijital göstergeyle sınırlıysa biraz daha çok araştırma yap ve kendini bu konuda geliştir derim...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
sağol Özer...şimdi artık insanlar kaliteden önce görüntüye önem veriyorlar...
mesela sende kabul edersinki bu makinanın ederi bu değil...pahalı be kanka...
yani 3000 ytlsi olan gidip çin çon işi çopır alıyor...ybr cbf ye burun kıvırıyor...
5-6000 ytlsi olan hyo peşinde...görüntüsü biraz düzgün diye alıyor ama hayallerine yine tam anlamıyla kavuşamıyor...çünkü tork hız yetersiz kalıyor bir yerden sonra...hep bir mutsuzluk hep bir hüsran sonucta...
merhaba arakdaşlar bende artık bir hyo kulancısıyım racing 1300 kilometre oldu her şey gzüel 6000 devirdeki vibrasyonu saymassak kışın kullanıcam ilk motorum gibi grcez bu kışı passız atlatabilicekmiyiz
mete abi taktir edersinki buda cin mali can cin con değil suzuki mühendilerinin hazırladığı bi koreli.motor cok kaslı gorunmesinden hacet herhalde bunu 250-300km yapiyor zannediyorlar.250cc bu 170km ideal parasınıda hakediyor.5-6 bin ytl ye baska ne tür bi motor alabilirsin.sesi haric ideal bi motor.
Hyo.da teknoloji ne var? Ciddi ciddi soruyorum açıklayın ben ybr.nin tipi beğendiğimden değil babamın oğluda yapmadı ama gv250 kullandım 4 ay ve teknoloji olarak bahsettiğiniz şey beni bitirdi cdi haricinde alette pek bir teknoloji kullanılmamıştı oda benimkinde arızalandı ve kazaya sebebiyet verdi.Enjeksyon daha yeni sistemdir içten yanmalı motorlar ortaya çıktığından beri kullanılan bir sistem,doğan şahindede enjeksyon kullanılabilir ama diğer bmw ve türevi arabalarda haricinde teknolojilerde kullanılmış otomatik çekiş sistemi vs... daha sayamayacağım bir çok şey ama hyo ile ybr arasın tip fiyat 2v twin haricinde ne var? Teknoloji olarak uçurum yaratacak bir fark yok.Ama hyo. daha teknolojik diyen arkadaşlarda biraz araştırsın bakalım hangisinde daha son teknoloji sistemler kullanılmış yazsınlar.Bendeki gv250 2005 ti 2006-2007 den tek farkı cdi problemini adamlar çözmüştü teknoloji olarak ne kadar bir değişiklik?
Valla bende motorumu satıp gt250r alıcam bakalım 5000 ytl civarında satan varsa irtibata geçerse sevinirim
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Şu an bu konu içerisinde 84 kullanıcı var. (0 üye ve 84 misafir)