Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
07 Temmuz 2009, 14:32
Reklamlar
-
07 Temmuz 2009, 14:43
DR.TOLGA adlı üyeden alıntı
sence güncel olarak almayı düşünen birisine hyo mu dersin st mi dersin? st ler nedense bana stickerlar ve o yeni beyaz gösterge ile çok itici gelior yaw
tolgacım 2 teker malesef türkiyede iyi bakılan bir alet deil her çoluğun çocuğun elinde (yaş olarak deil akıl olarak) e malum kendi başında ayakta duramadığı için servis ve ustalık sorunuda oldukça fazla olduğu için alabildiğin en yeni ev modelli en modern motoru almalısın, garnati kapsamında olması, km sinin düşük olması, yaşının küçük olması sana inanılmaz büyük avantajlar sağlıyacaktır..
sorunun cevabu bü cümlelerden çıktı sanırım
-
07 Temmuz 2009, 17:55
aya;Aynalar çoook süper durmuş.Allah kaza bela vermesin motorun da o denli hoş duruyor.Bana aynaları aldığın link'i yollayabilir misin?
-
07 Temmuz 2009, 18:08
kmsı 8500 un altında 2007model ve ustu hyosung arıyorum bilginize....
sahibinden de 5-6 tane satıcıya msj attım beklıyorum....
şu arka lastıgın yanındakı zıncır korumasının fıyatı nedır ?
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
07 Temmuz 2009, 22:57
kemalcolak34 adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar motoruma tiger tüp taktırmak istiyorum performansta bir artıs olurmu sizce..?
performansta artıs olur elbette ama çok bişey bekleme..zaten 29 olan beygiri en fazla bi iki beygir artırabilirsn..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:55 PM ----------
DR.TOLGA adlı üyeden alıntı
bende öle düşünüorum da işte tutup makinayı bi tarafa gömerim alet zarar görür snra karburatör- enjeksion davasına kabız olurmuyum die düşünüorum yalnızca...
enjeksiyonlu makinler her zaman diğerine göre daha hassas olr
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:57 PM ----------
aya adlı üyeden alıntı
tip olarak pek bi fark olmamasına rağmen görüş olarak bin kat daha güzel....
-
08 Temmuz 2009, 02:25
kemalettin link burda : http://cgi.ebay.co.uk/03-08-HONDA-CB...3A1%7C294%3A50
ayrıca güvenilir bir satıcı. beklediğimden çok daha hızlı elime ulaştı ürünler... tabii orjinalinde kabloyu geçirecek bir delik filan yok. dışardan dolaştırman gerekir ama ben ince bir delik delip kabloları da ortasından geçirdim, bir de kablolar bir arada dursun ve beyaz renkli kablo görünmesin diye makaron geçirdim dışarısına. elinden iş gelirse ki geldiğini biliyorum (motorunun yapılış resimlerinden) rahatlıkla uyarlama yapacaksındır alırsan...
-
08 Temmuz 2009, 02:39
aya adlı üyeden alıntı
kemalettin link burda :
http://cgi.ebay.co.uk/03-08-HONDA-CB...3A1%7C294%3A50
ayrıca güvenilir bir satıcı. beklediğimden çok daha hızlı elime ulaştı ürünler... tabii orjinalinde kabloyu geçirecek bir delik filan yok. dışardan dolaştırman gerekir ama ben ince bir delik delip kabloları da ortasından geçirdim, bir de kablolar bir arada dursun ve beyaz renkli kablo görünmesin diye makaron geçirdim dışarısına. elinden iş gelirse ki geldiğini biliyorum (motorunun yapılış resimlerinden) rahatlıkla uyarlama yapacaksındır alırsan...
Yok alacağım için filan sormuyorum.Kaç euro/dolar'dı da ne kadara geldi,onu öğrenmek istediğimden link istedim.İlgin için teşekkürler.İyi geceler...
-
08 Temmuz 2009, 19:16
Evet Bugün İtibariyle motoruma kavustum.. İyicene bi seviştik Sonra asfaltta üzerine üzerine tepindim; güze gidiyor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
08 Temmuz 2009, 19:22
cakalaz adlı üyeden alıntı
Evet Bugün İtibariyle motoruma kavustum.. İyicene bi seviştik
Sonra asfaltta üzerine üzerine tepindim; güze gidiyor
one yav daha yenımı bındın motoruna :D
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
08 Temmuz 2009, 19:27
Bugün gördüm yakından. Gerçekten yakışıklı motor.
-
08 Temmuz 2009, 19:44
Motor cok exy ; yalnız siyah rengini beğenmiyorum.. Sanki motorun özelliklerini örtüyor mus gibi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
08 Temmuz 2009, 21:31
bu topic baya aktif yaw....
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
-
08 Temmuz 2009, 21:37
-
08 Temmuz 2009, 21:52
Cako sapıksın sen yavAllah tadını aldırsın kardeşim.
Veee arkadaşlar devir sahibim Türkiye'ye bugün döndü.Sağolsun uçaktan iner inmez ilk işi beni aramak oldu.Yarın İstanbul'dan Adana'ya geçip bana vekalet gönderecek.Yok mu Orange Edition Hyo isteyen
Ahanda link-http://www.sahibinden.com/kesinlikle...XQQdisplayitem
-
08 Temmuz 2009, 22:32
KEMALETTİN adlı üyeden alıntı
Cako sapıksın sen yav
Allah tadını aldırsın kardeşim.
Veee arkadaşlar devir sahibim Türkiye'ye bugün döndü.Sağolsun uçaktan iner inmez ilk işi beni aramak oldu.Yarın İstanbul'dan Adana'ya geçip bana vekalet gönderecek.Yok mu Orange Edition Hyo isteyen
Ahanda link-
http://www.sahibinden.com/kesinlikle...XQQdisplayitem
Kaç gündür ayrı hasret gideriyor.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
08 Temmuz 2009, 22:48
insan msj atar dimi arar haber verir yada ahahaha
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
08 Temmuz 2009, 22:49
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
08 Temmuz 2009, 23:40
YOK OlUM BUGÜN GELDİM DAHA... Yani ilk günüm bi yorgunluğumu atayım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
08 Temmuz 2009, 23:42
değiştirdinmi yağ yağ filtresini?,ben sana shell'den alıp göndereyim dicem ama kargo masrafıyla aynı fiyata gelicek
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
08 Temmuz 2009, 23:51
bende yağ filitresini göndeecektim ama.havale ücretiyle-kargoyla aynı paraya hatta fazlasına geliyor
Orgazma Dudak Büktürür
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler