Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    İnşallah alırsınız ; ama kesinlikle Gaza gelmeden kullanılan motorlarda kaza oranı cok cok düşükk Hyosung güzel bir motor...
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ==Honda CBR 600F Tricolour==
    Alıntı copy_x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hız konusunda bnde çok memnunum 3-4 saniyede 100 kmlik bir hıza çıkabiliyosun en sevdiğim ikinci viteste devri veriyorum 8500 9bin ondan sonra bi3.ü vites kopuyo gidiyo arkadaşlar iki teker bu fazla faneziye gerek yok valla 144 km gördüm yetti arttı bile ben arabaylaçok az 140 görmüşlüğüm var bu durumda bizim motor hız konusunda bence gayet yeterli...
    modifiye megan vardı(bu arada motor tutkumu modifiye 4 tekerle bastırıordum son2-3 yıla dek) 190 la otobanda orta refüj ve yan barketler tarafından pinpon oynandıktan ve de hurdacıyla 3,500 e el sıkıştıktan snra zaten sanmıyorum 150 yi geçmeye calışacağımı işte bundan zaten hyo250r istiyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:54 PM ----------

Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnşallah alırsınız ; ama kesinlikle Gaza gelmeden kullanılan motorlarda kaza oranı cok cok düşükk Hyosung güzel bir motor...
    haklısın üstad o beni zaptedecek bende çıkaracağı sesle tatmin olacam yani 2 teker olayının 4tekerde alınamayan 100lü hızlardaki adrenalini ile tatmin olacam..

scuderia06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere 700 ,Yamaha Wr250 R 2013
    dr tolga sen motor alma bence motor öle bir şeyki hiç bir hız seni tatmin etmez hep daha üstünü istersin hız için motor alıyosan alma ama motorla gezmekten zsevk alıyorsan al yoksa hayabusaya kadar gidersin oda senin için pek iyi olmaz :D
    Instagram: gezgin_endurocu
    https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
    https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1

Motosikleti
    Alıntı scuderia06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dr tolga sen motor alma bence motor öle bir şeyki hiç bir hız seni tatmin etmez hep daha üstünü istersin hız için motor alıyosan alma ama motorla gezmekten zsevk alıyorsan al yoksa hayabusaya kadar gidersin oda senin için pek iyi olmaz :D
    gezecem kardeş yaw,,,üstündeyken özgür olduğumu hissediorum,,,ilk olarak tutkum böle başladı belki çok klasik bi söylem ama işte buda benim ilkim
    sonradan olaya kulağa hitap durumu girdi göz ahengiyle birleşti....mantık süzgeci(+)geçmiş yaşantılar= hyo250 dedim yaw....masum yani benim olay...artık 4tekerle bile 160 dedimi tırsıorum,,,cunku biliomusun 2 kaza yaptım ikisindede içinden kendim çıktım ve 2kazayı toplam 10 dikişle kurtardım başka bişey yok; çok düşündüm ve EN sonunda ALLAH ın bir lutfu olduğunu idrak ettim titredim irkildim ve aklımı başıma aldım çekirge misali olmayalım die

Motosikleti
    ramzey125.zealsungs200.. s&t gt250r
    Alıntı DR.TOLGA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    modifiye megan vardı(bu arada motor tutkumu modifiye 4 tekerle bastırıordum son2-3 yıla dek) 190 la otobanda orta refüj ve yan barketler tarafından pinpon oynandıktan ve de hurdacıyla 3,500 e el sıkıştıktan snra zaten sanmıyorum 150 yi geçmeye calışacağımı işte bundan zaten hyo250r istiyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:54 PM ----------

haklısın üstad o beni zaptedecek bende çıkaracağı sesle tatmin olacam yani 2 teker olayının 4tekerde alınamayan 100lü hızlardaki adrenalini ile tatmin olacam..
    tolga bey ben şöyle söyleyeyim siz arabayla 140 150 giderken nerüzgarın sesini nede karşı koyuşunu hissedersiniz ama motosiklette bambaşka herşeyi hissediyorsun..viraja girerken motorunla bütünleşip hafif yana yatırdığında emin ol 190 dan daha fazla zevk ve adrenalin verecektir...tek kötü yanı hep söylerim kaporta sizsiniz ona göre...artı ses olayına değinmeden edemeyeceğim bu ses silindirlerin içinden geliyor yani kesinlikle ne olursa olsun ister yoshi ister tigeri smokheadi fark etmez dört silindir sesi alamazsın...sonra hayal kırıklığı olmasın...mesele şahsen ben şuanda yakışıklılığından hiç şikayetim yok ama ses maleseff yok bide benim eksozl oynanmış sesi tümden tuhaf çıkıyor..kısmet olursa tiger düşünüyorum bakalım artık... kısmet

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:22 PM ----------

çako bir tavsiye çarşıda ikinci viteste 4 bin 5bin devirle gez çok tatlı oluyo hoop bütün gözler sende... gerçi mardindeyim ve motor sayımız belli iki r6 bircbr600f bir 600rr bide bendeniz st gt250r diğerleride zıbıl
    [B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    iyi akşamlar arkadaşlar.almanyadan gelen yegenlerim oradaki hyoların çoguna İXIL egzos taktıklarını söyledi.benim motorda tiger var baktılar bundan çok çok iyi dediler.alaman e-bay ına baktım ama gümrügü şusu busu heralde 700 tl yi buluyor gibi.sesi okadarda takmayın kafanıza ben buluetooth kulaklık taktım kaska midland ın.hem gelen telefonlara cevap veriyorum hem müzik dinliyorum hemde artçimla sohbet ediyorum.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Motosikleti
    Alıntı copy_x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tolga bey ben şöyle söyleyeyim siz arabayla 140 150 giderken nerüzgarın sesini nede karşı koyuşunu hissedersiniz ama motosiklette bambaşka herşeyi hissediyorsun..viraja girerken motorunla bütünleşip hafif yana yatırdığında emin ol 190 dan daha fazla zevk ve adrenalin verecektir...tek kötü yanı hep söylerim kaporta sizsiniz ona göre...artı ses olayına değinmeden edemeyeceğim bu ses silindirlerin içinden geliyor yani kesinlikle ne olursa olsun ister yoshi ister tigeri smokheadi fark etmez dört silindir sesi alamazsın...sonra hayal kırıklığı olmasın...mesele şahsen ben şuanda yakışıklılığından hiç şikayetim yok ama ses maleseff yok bide benim eksozl oynanmış sesi tümden tuhaf çıkıyor..kısmet olursa tiger düşünüyorum bakalım artık... kısmet

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:22 PM ----------

çako bir tavsiye çarşıda ikinci viteste 4 bin 5bin devirle gez çok tatlı oluyo hoop bütün gözler sende... gerçi mardindeyim ve motor sayımız belli iki r6 bircbr600f bir 600rr bide bendeniz st gt250r diğerleride zıbıl
    valla her çorbanın götüreceği tuz bellidir,,bende razı olmayı bilecem artık,,,250 cc den beklemek gereken şeyleri beklicem kullanim ilerde adamakıllı kullandığıma kanat getirirsem o zaman 600lük bişe bakarım ama şu etapta yeteneğimin kaldırabileceği bişey almak makul olanı,,almaya ramak kala zaten gene sizlerden merak ettğim ufak ayrıntılar hakkında görüşlerinizi rica edecem zaten,,,ama zaten böle daha almak an meselesi olmadan bunları kullananlardan duymak benm beklentlerimi ona göre hazırlamam açısından da yararlı oldu çok teşekkürler...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:30 PM ----------

Alıntı zonta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi akşamlar arkadaşlar.almanyadan gelen yegenlerim oradaki hyoların çoguna İXIL egzos taktıklarını söyledi.benim motorda tiger var baktılar bundan çok çok iyi dediler.alaman e-bay ına baktım ama gümrügü şusu busu heralde 700 tl yi buluyor gibi.sesi okadarda takmayın kafanıza ben buluetooth kulaklık taktım kaska midland ın.hem gelen telefonlara cevap veriyorum hem müzik dinliyorum hemde artçimla sohbet ediyorum.
    kulaklığı merak ettim kardeş yaw nası bişe monte edilebilir mi sen kendin mi monte ettin? bide nerde bulabiliriz kaç liraya

Motosikleti
    dr tolga bey 125 cc bır motor neden bakmıyorsunuz yzf125 alsanıa maddı durum ıyıyse...baslangıc motoru olarak gt250r önermem ben

Motosikleti
    kardeşim nasıl bişey bu link atabilirmisin her kaska uygulanıyormu yoksa ben biyerde görmüştüm bluetooth lu kask diye ondanmı bide ben daha mont kask almadım dandik bi ask var onunla idare ediyorum bu konuda yardımcı olabilirmisin.ucuza getirmek için ikinci el düşünüyorum ne dersin valla bütçe baya daraldı bu ara
    [B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]

Motosikleti
    şuanda yzf 125 beni maddi olarak boğar yaw...bide motor surmeyi 250lik chopperda öğrendim bilmiyorum valla...250r alırsam işte ilk racing tecrubem olacak..

Motosikleti
    250 ccde motora hakım olduysan sorun yok alabılırsın izin verdim şık motor agırlıgıda iyi

Motosikleti
    Alıntı scuderia06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    250 ccde motora hakım olduysan sorun yok alabılırsın izin verdim şık motor agırlıgıda iyi
    kanuni tiger da öğrendim,,ilk kaldırmada stop ettirdim bidaha da bi sorun yaşamadım,,,destek için ayrıca teşekkürler,,ayın15-16sı gibi üsküdarda bi tanesine bakmaya gidecez hayırlısı artık du bakim,,,ama keşke sabah nöbet çıkışı kapıda beklese yaw,böle şasırsam elim ayağıma dolaşsa
    çok mu acıklı oldu böle de gülelim eğlenelim olur bi gün

ilhan1154 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda pcx 125
    İlhancığım; devir kesiciyi unut Yok cünkü

2008 Modellerin zaten göstergeleri eski; siyah gösterge ama göstergedeki cubukları farklı
    nasıl yoq ya oralarını buralarını yırtıolar devir kesici ve enjeksiyon takıldı die :S
    peki şöle sorım st kanunı yazanların hepsınde enjeksiyon varmı ?
    yoqsa 2008 2009 ların hepsındemı var?
    Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    [/COLOR]

kulaklığı merak ettim kardeş yaw nası bişe monte edilebilir mi sen kendin mi monte ettin? bide nerde bulabiliriz kaç liraya[/QUOTE]

monte etmesi basit yapışkanlı bir ped var altında kaskın kenarına yapıştırıyorsun 2adet ince ped şeklinde kullaklıgı var kaskın içine yerleştiriyorsun mikrofonufa çene kısmına yapıştırıyorsun bukadar.ben ozan çagman diye bir arkadaşdan aldım kendisi tam bir istanbul beyefendisidir.nezaman arasam hiç gocunmadan ilglenir.tekli olanıda var hiç artçım olmayacak diyenler için.bendeki team set 465 tl tekli olan galiba 300 tl gibiydi tam hatırlayamadım şimdi.bunun birde daha geliştirilmişi var iki motor arasında 500metreye kadar görüşebiliyorsun yani gurup sürüşlerinde kullanmak için.660 tl gibi bir fiyatı vardı.http://www.feyizoglu.com/alisveris/p...724&ShowPane=2 buradan inceleyebilirisiniz.gitti gidiyorda ozan arkadaşımın ilanı var.orada daha detaylı açıklama var.
    mehmet yanlış anlamazsan elimde sadece kadıköyden bahçeşehire gelene kadar kullandıgım bir kask var.tam senin motorun rengine uyumlu.şu linkden bir bak senin oranın güneşine çok uygun.yola çıktın güneş tam karşıdan gözünün içinemi vuruyor kaskın yanındaki mandalı indiryorsun hop güneş vizörü iniyor gözlerinin önünde çok kullanışlı http://www.mototr.com/new.aspx?_Args...14,MotoTR,2054
    hoşuna giderse özelden mesaj at anlaşırız.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Motosikleti
    [/COLOR]

kulaklığı merak ettim kardeş yaw nası bişe monte edilebilir mi sen kendin mi monte ettin? bide nerde bulabiliriz kaç liraya
    monte etmesi basit yapışkanlı bir ped var altında kaskın kenarına yapıştırıyorsun 2adet ince ped şeklinde kullaklıgı var kaskın içine yerleştiriyorsun mikrofonufa çene kısmına yapıştırıyorsun bukadar.ben ozan çagman diye bir arkadaşdan aldım kendisi tam bir istanbul beyefendisidir.nezaman arasam hiç gocunmadan ilglenir.tekli olanıda var hiç artçım olmayacak diyenler için.bendeki team set 465 tl tekli olan galiba 300 tl gibiydi tam hatırlayamadım şimdi.bunun birde daha geliştirilmişi var iki motor arasında 500metreye kadar görüşebiliyorsun yani gurup sürüşlerinde kullanmak için.660 tl gibi bir fiyatı vardı.http://www.feyizoglu.com/alisveris/p...724&ShowPane=2 buradan inceleyebilirisiniz.gitti gidiyorda ozan arkadaşımın ilanı var.orada daha detaylı açıklama var.
    mehmet yanlış anlamazsan elimde sadece kadıköyden bahçeşehire gelene kadar kullandıgım bir kask var.tam senin motorun rengine uyumlu.şu linkden bir bak senin oranın güneşine çok uygun.yola çıktın güneş tam karşıdan gözünün içinemi vuruyor kaskın yanındaki mandalı indiryorsun hop güneş vizörü iniyor gözlerinin önünde çok kullanışlı http://www.mototr.com/new.aspx?_Args...14,MotoTR,2054
    hoşuna giderse özelden mesaj at anlaşırız.[/QUOTE]

kardeşim ilgileniyorum hangi model orda bi kaç renk vardı benim siyeh griye gitsin yeter uygun bişicikler yap alalım valla bütçe bu ara baya daraldı... özelden fiyat ver janım yada tel göndersene...konuşalım benimki sabit ha arkadaşlar st kanuni hyo gt 250 r tartışmasına son veriyorum işte benim motorun tıpkısının aynısı ve bakın üstünde ne yazıyor.....http://www.youtube.com/watch?v=rUtaTBAXHgo&feature=fvw

buda kawa nija ve gt250 kapışması http://www.youtube.com/watch?v=yDKz7...eature=related

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Alıntı ilhan1154 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nasıl yoq ya oralarını buralarını yırtıolar devir kesici ve enjeksiyon takıldı die :S
    peki şöle sorım st kanunı yazanların hepsınde enjeksiyon varmı ?
    yoqsa 2008 2009 ların hepsındemı var?
    Hyosunglarda Enjeksiyon yok... ST lerde var sadece... Devir kesici hiçbirinde yok...
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

kantele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Derbi STX-150
    Arkadaşlar GT250R ile Derbi GPR 125 ya da Aprilia RS125'i kıyaslarsak motora hakimiyet açısından çok fark var mıdır? Arada 50 Kg. civarında bir fark var. Açıkçası Hyosung biraz gözümü korkutuyor, hakim olmak biraz zor olabilir benim açımdan. Derbi falan da 2 zamanlı olması nedeniyle kullanım ve bakım açısından zorlayabilir, sizce nasıl bir seçim yapmalıyım?

Motosikleti
    GT250R
    Alıntı kantele adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar GT250R ile Derbi GPR 125 ya da Aprilia RS125'i kıyaslarsak motora hakimiyet açısından çok fark var mıdır? Arada 50 Kg. civarında bir fark var. Açıkçası Hyosung biraz gözümü korkutuyor, hakim olmak biraz zor olabilir benim açımdan. Derbi falan da 2 zamanlı olması nedeniyle kullanım ve bakım açısından zorlayabilir, sizce nasıl bir seçim yapmalıyım?
    kantele karşılaştırmadığın motor kalmadı sen bu gidişle bu yaz tabanvay gezersin ama kendine güveniyorsan 50kilo pek birşey değill ama ne olur ne olmaz dersen, daha hafif bir motorla başla, 2 zamanlı için hiçbirşey demiyorum bilmiyorum çünkü
    "Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
    [B]34 YVV 98[/B]

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Bu secenekler arasından RS 125 diyorum Yeni kasa.. Ama Hyosung dan daha atiktir bu nedenle sen yine Hyo ile devam et
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    KENTELE
    kardeşim bende derbiden döbdüm hyo ya bakım olayı biraz zor iki zamanlı olması çok eski bir siistem aprilla sınıfında italyan motoru..iki zamanlı ap ayrı bir konsept onun meraklısı vardır bakımını şuyunu buyunu ilgilenirse iyi bir motor ama şahsen ben başlangıç için aprila ve derbiyi tavsiye etmem hem parçasıkıntısı hem servis...ferco bakıyodu sanırım...kısacası hakimiyet konusunda hyo onlardan çok daha iyi hafif olması hemencecik bir yerlere toslama riskini dahada artırıyor bence.. çakoo kardeşim o video özelikle sana bak bak bakiim 2008 enjeksiyonlu hyo ya

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler