Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
27 Eylül 2007, 18:05
melocann adlı üyeden alıntı
olabilir güzel motor ama sen yinede bi 125'lik motorla başlasan senin için daha iyi olacağını tahmin ediyorum
hiç de fazla falan kaçmaz. 125 cc lik motorla başladım ben bu tarz makineye binme adına hiç bir tecrübe katmaz sana. yakın da 3 tekerlekli bisiklet le başlanmaz önce sallanan ata bin muhabbeti başlayacak sitede. insan kendi kabiliyetlerini ve iradesini bilmeli o kadar. onu bilmeyenlerde 50 cc lik scooterlarla ölümcül kazalar yapıyorlar.
how can you know what the things are worth?
ıf your hands won't move to do a days work.
Reklamlar
-
27 Eylül 2007, 18:18
Hyosung markaların çok yavaş hız da yaptığı kazalarda bile gidon kırılıyormuş, bu doğru mu? Parça fiyatları ne durum ve ayrıca servis durumu nasıl?
(Ankara da yaşıyorum.)
-
27 Eylül 2007, 19:28
copycat adlı üyeden alıntı
hiç de fazla falan kaçmaz. 125 cc lik motorla başladım ben bu tarz makineye binme adına hiç bir tecrübe katmaz sana. yakın da 3 tekerlekli bisiklet le başlanmaz önce sallanan ata bin muhabbeti başlayacak sitede. insan kendi kabiliyetlerini ve iradesini bilmeli o kadar. onu bilmeyenlerde 50 cc lik scooterlarla ölümcül kazalar yapıyorlar.
kabiliyet yönünden katılıyorum başlangıç olayına
küçük scooterı bile ,bisiklet sürmüştüm bunuda sürerim diye kaldırırken,durdururken düşürenler var
şahsım adına diyorum,scooter ile başladığıma pişman oldum
başta pişman değildim ama motora hevesim artınca,ailemin motoru büyütmeme verdiği tepki garipleşince pişman oldum
alırken neden büyük motor almadın,onu alsaydın bari diyorlar (GT 250 R isteyince)
ama başkasına bu başlangıç motoru diyemem kabiliyetini,tecrübesini vs.sini bilmeden
ama şahsım adına başlangıç motoru olacağına inanıyorum
başlangıç motoru mu diyen arkadaşlar,gidin görün motoru bir bayisinde
fiziki yapısına bakıpta kafanızda birşeyler oluşabilir veya birşeyler silinebilir
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
27 Eylül 2007, 23:09
gRKmG adlı üyeden alıntı
Hyosung markaların çok yavaş hız da yaptığı kazalarda bile gidon kırılıyormuş, bu doğru mu? Parça fiyatları ne durum ve ayrıca servis durumu nasıl?
(Ankara da yaşıyorum.)
öyle bişi yoktur yaw.o ne saçmalık gidonu kırılırda farları stop lambası kırılmaz yani
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
-
28 Eylül 2007, 11:58
eyw arkadaslar güzel dilekleriniz için teskkler.27.09.2007 tarihi itibariyle gezmeye basladım(plaka anca cıktı).herkeze tavsiye ederim makinayı daha 70 km kadar gezmeme ragmen memnunum ve titresim olayı beni rahatsız etmedi normal olarak karsıladım cunku motor v tipi oldugun vibrasyonun daha fazlaolması normal akıyo motor yani basmasan 1 yaptınmı 2.3.4.5 yapmak geliyo insanın içinden hoşta bi sesi var ama suan rodaj olayı oldugundan usul usul gitcez.
-
29 Eylül 2007, 00:57
bana hyosung gt250r kötüLeyin yoksa aLıcam...
honda beat var ben de geçen servise götürdüm. hyosung ın suzuki nin aLt firması olduğunu söyLedim( doğru mu diye ) servis açısından sormuştum.
bana verilen yanıt : suzuki kendi motorLarınn arkasında bile duramıyor ki alt firmasına baksın..
hyosung...samimane yorumlarınızı bekliorum...gt250r hakkında
-
29 Eylül 2007, 01:01
Bu sorulara cevap vermeye bıktı millet, onun için fazla cevap bekleme...
Kafana takılan tam olarak nedir ? Yardımcı olmaya çalışayım.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
29 Eylül 2007, 01:05
eyv. özer.
bu yanıt tatmin etti beni :D teşkkür ederim
-
izmir de hyosung satan bir yer var mı? Yada arıza yaptığında götürebileceğimiz servis. Yedek parça alacağımız parçacı?
-
executioner izmirde Kahramanlarda ve Karsıyakada var bayileri kahramanlardakı yanlıs hatırlamıyosam özgül motordu.ınternetten arastırma yapsan bayılerını bulursun hyosung com dan..
-
arkadaslar ön ve arka lastiğini değiştiren mutlaka olmustur orjinal ebatlarında iyi performans ve yol tutuşu iyi olan lastik tavsiyelerinde bulunurmusunuz.bilen veya degiştiren arkadaslar yazarsa sevinirim hem ben kafamda fikir olustururum hemde bilgi sahibi olmus oluruz.herkese yardımlarından dolayı tskkler.(motorum gt250r)
-
bende 800 kilometre yaptım valla ama ben azıcık bastım 150 falan grdüm olur o kadar arada ama vibrasyon var gerçekten işallh geçer
-
arkadaşlar bu motor uzun yola uygun mu acaba??
-
DiamonD_58 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu motor uzun yola uygun mu acaba??
Bel fıtıgı yada belin ile ilgili bi rahatsılıgın yoksa cıkarsın dostum ama çok yoracaktır seni bunu bil
-
Herkese selamlar kazasız surusler....
bende dusunuorum bu motoru almayı uzun zamandrda takip ediyorum...
youtube da egzoslarını deistrdklerini gordum.. normal sartlarda ses cokmu pasif? eer bole ise nasil bi egsoz tercih etmeliym ?
tesekkrlerrr
-
arkadaşlar benim makineyi belki forumdan biliyorsunuzdur. sağlık problemimden ötürü motorculuğu bırakacak olmamdan ötürü 6000 ytl ye vereceğim.
2007 nisan çıkışlı (#4557850)
http://www.sahibinden.com/2007_nisan...QQdisplayitem?
how can you know what the things are worth?
ıf your hands won't move to do a days work.
-
02 Kasım 2007, 10:17
http://www.sahibinden.com/pazarlik_p...QQdisplayitem?
arkadaşlar bu makine 4400 ytl deniyor...pazarlık var deniyor...km 6000 de...
Hiç motor kullanmamış bir dostum bu modeli almak istiyor...ne dersiniz...başlangıc motoru olurmu bu...göürşlerinizi yazarmısınız...saygılar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
02 Kasım 2007, 12:02
mete_han adlı üyeden alıntı
http://www.sahibinden.com/pazarlik_p...QQdisplayitem?
arkadaşlar bu makine 4400 ytl deniyor...pazarlık var deniyor...km 6000 de...
Hiç motor kullanmamış bir dostum bu modeli almak istiyor...ne dersiniz...başlangıc motoru olurmu bu...göürşlerinizi yazarmısınız...saygılar...
Abi bence fiyat gayet iyi eğer motor iyiyse yine de baktırmak gerekir...
Başlangıç motoru neden olmasın çok güçlü bi motor değil yalnızca ss tarzı yani alışmak zor olabilir ilk kullanacak bide bu makina cbr gibi değil biraz kaslı duruyo onun için gerekli fiziğin olması lazım diye düşünüyorum tecrübesi yoksa biraz zorlanır
-
02 Kasım 2007, 12:14
bence cok paraa yaa o para verılmez sonucta
hyosung
-
02 Kasım 2007, 12:20
uskurya adlı üyeden alıntı
bence cok paraa yaa o para verılmez sonucta
hyosung
Sen gerçekten YBR250 ye o parayı verdinmi
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler