@kingman30 hadi geçmiş olsun, biraz ateşli bi tutum sergiledin ilk zamanlarda ama şuan moraller iyi gibi he dikkat et motora bundan sonra, inşallah başka hiçbir sorun olmaz, diğer topicte kanuniden özür diledinmi bilmiyorum ama bence dile artık, çünkü 30 iş günü geçmeden teslim ettiler sana motoru
@copy_x ufak tefek şeyleri takma usta, buji işi kolay, hayırlı sürüşler
benimde sağ fren ayaklığı 3 aydır yarım kırık ama hala taş gibi valla boş bi vakit bulursam kaynağa gidecem çünkü aliminyum kaynak yenisinden bile sağlam yapıyo:p aynalardan biliyorum, orjinal falan alacam diye kafayı hiç yormuyorum
@thecoolzzz motor cidden çok temiz duruyor, bi yetkili servise gösterip kaçırmadan al bence, egzoz garanti kapsamında olan modelmi falan, bu fiyata bu motor kaçmazzz ama neden bu fiyata satıyor motovizyon????
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
ruhsaatta bir sorun varmış sanırım. bir arkadaş öyle demişti mt den 3-4 sayfa önce
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
kingman hayırlı olsun tekrar
Orgazma Dudak Büktürür
çok az kullanıyorsunuz hakkını verin motorun alalı 2 hafta oldu yarın dahil
2bin km devirmiş olucam
seT By eXe
@ Kingman ;
Dostum sorununun Hallolmasına gercekten sevindim.. Ama motoru tam toplayınca fotoğraflarını yüklersin artık he
@ Copy_x
Memo cum; Motorda bi sıkıntı yok kanks ; Al iki buji ; Çinmalı olsun farketmez.. RAHAT oL ; cok üstüne düşersen göze batar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Valla kanuni ve kuralkan üzerine düşeni yaptı.1 ay gibi bir sürede motorumu tamir edip teslim etti.Yalnız bu iş için servise ödenen para çok düşük.Belki de usta bu yüzden biraz ağırdan aldı.Kuralkanın bu konuyu bir gözden geçirmesi lazım.Eğer servisleri tatmin edecek ödemeler yapılırsa işler hızlanır bence.
Baştan baya bi endişeliydim.Çünkü enjeksiyonlu sistemi olan bir motor.Servisin üstesinden gelebileceği konusunda endişeliydim.Ayrıca bunların arızaları çok baş ağrıtır diye düşünüyordum.Ancak ustam işini bilen biri ve sorunsuz halletti.Kuralkana ve kanuniye 1 ay gibi bir sürede problemimi çözdükleri için teşekkürler.
5.000 devirde ön taraftan gelen zırıltının suçlusunu buldum.Ön göstergenin üzerindeki parça boşta ve o 5.000 devirde deli gibi sallanıyo.Elimle tuttuğumda zırıltı kesiliyo.Demek ki sebep olan parça bu.Bende bir parça mendille şimdilik altından destek yaptım.Ancak kalıcı bi çözüm bulmak lazım.
Bu da grenajsız gt250r.Önden bakınca fazere benziyo sanki.Şimdilik motor daha iyi soğusun diye bikaç gün böyle gezicem.Aslında baya iyi oldu.Daha önce geçemediğim tümseklerden şimdi geçebiliyorum.Ancak grenajlı hali daha yakışıklı.
Maşallah inşallah iyi günlerde binersin motoruna akşamları mesaiden sonra ve hafta sonları geziyorum tabi bu arada şuan benzin alıcak para zor buluyorum ama dengeliyorum bir şekilde onca yıldan sonra insanın motoru olunca böyle oluyor.
seT By eXe
arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle hep birlikte bu duaya amin diyelim.YA RABBİ APRİLLADAN (A.DAN Z.YE ) ZEALSUNA BÜTÜN CÜMLE MOTORLARI VE MOTORCU KARDEŞLERİMİZİ İŞİNİN EHLİ OLMAYAN SERVİSLERDEN KORU YA RABBİM AMİİİİNNN.... canlar biliyorsunuz tabir yeindeyse iki üç gündür ağlıyordum üstüne titrediğim yeni aldığım motorum servise gidip bujileri temizletelim derken bozmuştuk..o sory denyo bujinin tırnaklarını bozmuş demişttim ya helal süt emmiş bir motorcum var diye ona gittim.bakın adamın kalitesii burda belli oluyor.adam bana dediki memetci o denyo senin motorun neresini elledi dedi .ben senin makinanı sadece işinin ehli olan bir srviste açılmasını isterim dedi bende dedimki abi adam açtı depoyu bujileri çıkarttı temizledi ayarladı yerine taktı usta dedi git kardeşimmakina soğusun akşama doğru gel ben bıraktım 3-4 saat sonra beni aradı gel motorunu al diye gittim gaz vermden marşa dokundunmu resmen saz çalışıyor tın tın tın resmen saat gibi istikrarlı çalışıyor abi ne yaptın dedim usta bujinin tırnaklarını çok ykınlaştırmıştı onu düzelttim taktım dedi.borcum nedir deim olaya bakın dediki mkinanı bir daha o adamların eline koyma yeter para mala kabul etmedi ettim etmedim dedi bn bunu para için yapmıyorum makinan temiz o adamların eline bırakma yeter dedi.ne diiyim arkadaşlar inanın çok mutluyum ... ayrıca pazar gününden beri anca 280 km yaptım bee.. [/SIZE]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:29 PM ----------
canım ne bujide ne enjeksiyonda sıkıntı yok sakata geldik o kadr inşaallah bir daha öle bi duruma düşmeyiz acayip keyfim yerine geldi yaw bunalıma girmiştim resmen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:33 PM ----------
kessinlikle keşke zaman olsa valla ben anca pazar günü biniyorum bu akşam eve gelirken bile yolda ufak tefek bişiler alırken stop etmedim motor yata yata tembelleşmesin diye depo full öyle bekliyo yarın pazar inşaallah bineriz artık..
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
aha geçen akşam aldığım benzin faturası(indirime girmedne önce yenen son kazık)
14,010lt benzin 44.97 lira, tam 280km yapmışım tripmetreme göre
şöyle hemen bi ölçüm yaparsakkkk kmde 16kuruş yaktım demekki
bu kez bayaa bi agresif kullanmışım sanki:(
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
8.000 deviri geçmediğinizde adeta kokluyormuş benzini... Bi tavsiye.
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Enjeksiyon sistemi baya farkettiriyo.Gerçekten çok uygun yakıt tüketimi.CBF150 ile 10 litre benzinle 350 km giderken , gt250r ie 10 litre ile 300 km kadar gidebiliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)