Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Gnusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    Kemalettin msn im gnusher@hotmail.com istersen orda görüşelim sayfayı da boşa doldurmayalım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    hyosung gt 250r
    bu motoru bilen varmı kankalar enson bunda karar kıldım almak anlaşmak üzereyim.nolursunuz yardım edin iyi yada kötü yorumlarınızı bekliyorum.racing aşkına bir yardıhttp://www.sahibinden.com/2007_model...QQdisplayitemm lütfen.

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Alıntı challenger25 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu motoru bilen varmı kankalar enson bunda karar kıldım almak anlaşmak üzereyim.nolursunuz yardım edin iyi yada kötü yorumlarınızı bekliyorum.racing aşkına bir yardıhttp://www.sahibinden.com/2007_model...QQdisplayitemm lütfen.
    5.500 e kadar zorla derim fiyatı.... Elden pazarlık yap mutlaka. 5.500 param var de

Hayırlı olsun diyelim... Motoru ustaya göstermeye unutmayın.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:38 PM ----------

5000 ve aşağısına alınacak bir motor. . .

http://www.sahibinden.com/askere_gid...XQQdisplayitem

çingene pazarlığı yapabilecek olan arkadaşlar için bir alternatif olabilir beyler.
    Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT

: )

640*480 olarak ebadlandır buyuk olur ok ımage.us de ayarlarken

Motosikleti
    cbr 600 f
    s.a. arkadaşla
    motoru motovizyon yaptı motorda en ufak bir sonurun bile yok
    ama ben 600rr ile anlaştım motoru satıyorum yoksa galeriye vericem
    2008 model 7000 binde motorun üstünde yosi eksoz var motor 2 kere düştü büyüzden ürezinde çizikler var. almak isteyen arkadaşlar olursa söylesn yoksa pazartesi motoru galere bırakmayı düşünüyorum.

Motosikleti
    ramzey125.zealsungs200.. s&t gt250r
    Alıntı fearlesboyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    640*480 olarak ebadlandır buyuk olur ok ımage.us de ayarlarken
    yapıyorum ama resize 640+480 diye ama olmuyo yaa :(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:18 PM ----------

evet kemalettinin motoru gerçekten süper hele rengine bayıldım valla tek kelimeyle orjinalden daha güzel ve dikkat çekici olmuş.Antepde caddede gezipde bakmamak imkansız : )))))
    evet bende kemalettin kardeşimin motoruna kefilim tek kelimeyle mükemmel vala iki üç tur attım bütün gözler üzerimdeydi çok tatlı bi rengi var..
    [B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]

Motosikleti
    arkadaşlar merhaba nihayet ilk sorunumuzuda yaşadık:( şimdi aslında benim makinada sorun yoktu belkide sabahları vede akşam bütün gün yatıyo ya ilk çalıştırdığımda 2bin 3bin devir arasında rahat gaz almıyordu.ama ısınınca kendiliğinden düzeliyordu.ben burdaki kanuni servisine gittim servis dmeye bin şahit lazım gerçi salaklık bende tekrar bunlara gittiğim için kusura bakmayın çok sinirliyim...önceki motorumu bi türlü toparlayamamışlardı.neyse geldim belkide hiç alakası yok bujileri temizleyeceğim dedi mengene gibi bişeyin arasına koydu tel fırça ile bişiler yaptı ben tam dikkat etmedim neyse taktı.motor çalışıyor gazı bıraktığın anda stop ediyor sinirlerimin bozulmasının sebebi sen getirdiğinde böyleydi diyor yani adam resmen motoru bozdu şuan elim debriyajdabile 2bin devir vermek zorundayım.sinir ya ben yaln dan glip motorumu sen bozdunmu diyeceğim ben dedimki kardeşim ilk çalıştığında rahat gaz yemiyor.motorum keinlikle durduk yerde stop etmiyordu..bana dahada bakma bu motora diyor..sanki bi daha senin eline bırakırım makinayı töbe töbe vallahi yeni camiden çıktım bu mübarek günü sövesim geliyor ne kişiliksiz insanlar var yaw...neyse kafanızı şişirdim inşaallah bujiler bozmuştur da başka bişeyden değildir ha bide bana diyorki hani ilk kontağı açıp anahtarı açınca enjeksiyon sesi geliyor ya çıt diye duruyor sonçalıştırdığında tekrar enjeksiyon devreye giriyor.adam diyorki çalıştığında enjeksiyon devreye girmemesi lazım diyor.ya arkadaşlar ya ben mi yanlış biliyorum bu adammı aptal enjesiyon olmadan bu motor neyle çalışacak karbüratörmü sanıyor bunu anlamadım varmı öyle bişey benim makinamı arızalanmış anlamadım çalıştıktan sonra enjeksiyon sesi gelmesi normalmi... vallahi canım çok sıkkın yarın bujileri takrım inşaallah düzelir bide elimde ngk var dedi orjinal inşaallah çin malını yaslamaz....offf yaaa CANLARIM KANDİLİNİZİ EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR SAĞLIK VE ESENLİKLER DİLERİM HERKESE HAYIRLI KANDİLLER...
    [B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    kardeşim geçmiş olsun kandilin kutlu olsun.ben dün de sana cevap yazmıştım ama tam cevapla tuşuna basacakken internet baglantım kopunca valla üşendim tekrardan yazmaya.ilk önce şunu söyleyeyim durumu mutlaka kuralkana bildir en geç 20 dakka içinde seni ararlar .bu konuda acayip hassas davranıyorlar.ayrıca dedigin sorunun bujiden olacagını sanmıyorum.kontagı açınca enjeksiyon devreye girer zaten sesini duyarsın ve hep devrede kalır dedigi gibi devre dışı kalsa motor nasıl çalışacak adam tam saçmalamış bence.buji CR8E yada CR9E olur ngk nın çakmasıda var onu sen ben anlayamayız zaten.motor son sahibinde çok yatmışsa bu tür anormallikler olabilir.elinden işi geliyor vaktinde varsa bir hava filtresini temizlemeni önerebilirim.belkide depodaki benzinde pislik tortu falan olabilir mümkünse depoyu komple boşaltıp yeni benzin koy benzincilerde satılan enjektör temizleyici benzin katkılarından birdene,olmadı gaz telini bir kontrolettir teli yaglattır belki tel takılyordur bir yerlere bide aküyü tam şarj ettir diyecegim ama pekde alakası yok gibi valla şu anda aklıma bişey gelmiyor başka cumaertesi servise bakıma gidecegim ustaya bir danışırım belki daha önce böyle birşeyle karşılaşmışsa en azından bir fikir verebilir.ama mutlaka servisin davranışını kuralkana bildir.motorun garantisi devam ediyorsa yapılan herişi kayıt ettir ve kaşelet servis formu doldurtturki bu şikayet için servise başvurdugunu ispatlayabilesin valla akşam akşam üzüldüm gene de kalbin ferah tut öyle aman aman bir sorun gibi görünmüyor aslında hiç kurcalatmasaydın diyecegim ama şimdi sinirlisin kızarsın falan ben 8.000 bakımında zorla degiştirtmiştim ustaya bujileri 15.000 görür bunlar boşa masraf etme demişti. ben aslında senin titizligini anlıyorum sütten agzı yanan yogurtu üfleyerek yermiş (zs200gs)
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

KEMALETTİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    evet bende kemalettin kardeşimin motoruna kefilim tek kelimeyle mükemmel vala iki üç tur attım bütün gözler üzerimdeydi çok tatlı bi rengi var..
    Teşekkür ederim abi.
    Alıntı copy_x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba nihayet ilk sorunumuzuda yaşadık:( şimdi aslında benim makinada sorun yoktu belkide sabahları vede akşam bütün gün yatıyo ya ilk çalıştırdığımda 2bin 3bin devir arasında rahat gaz almıyordu.ama ısınınca kendiliğinden düzeliyordu.ben burdaki kanuni servisine gittim servis dmeye bin şahit lazım gerçi salaklık bende tekrar bunlara gittiğim için kusura bakmayın çok sinirliyim...önceki motorumu bi türlü toparlayamamışlardı.neyse geldim belkide hiç alakası yok bujileri temizleyeceğim dedi mengene gibi bişeyin arasına koydu tel fırça ile bişiler yaptı ben tam dikkat etmedim neyse taktı.motor çalışıyor gazı bıraktığın anda stop ediyor sinirlerimin bozulmasının sebebi sen getirdiğinde böyleydi diyor yani adam resmen motoru bozdu şuan elim debriyajdabile 2bin devir vermek zorundayım.sinir ya ben yaln dan glip motorumu sen bozdunmu diyeceğim ben dedimki kardeşim ilk çalıştığında rahat gaz yemiyor.motorum keinlikle durduk yerde stop etmiyordu..bana dahada bakma bu motora diyor..sanki bi daha senin eline bırakırım makinayı töbe töbe vallahi yeni camiden çıktım bu mübarek günü sövesim geliyor ne kişiliksiz insanlar var yaw...neyse kafanızı şişirdim inşaallah bujiler bozmuştur da başka bişeyden değildir ha bide bana diyorki hani ilk kontağı açıp anahtarı açınca enjeksiyon sesi geliyor ya çıt diye duruyor sonçalıştırdığında tekrar enjeksiyon devreye giriyor.adam diyorki çalıştığında enjeksiyon devreye girmemesi lazım diyor.ya arkadaşlar ya ben mi yanlış biliyorum bu adammı aptal enjesiyon olmadan bu motor neyle çalışacak karbüratörmü sanıyor bunu anlamadım varmı öyle bişey benim makinamı arızalanmış anlamadım çalıştıktan sonra enjeksiyon sesi gelmesi normalmi... vallahi canım çok sıkkın yarın bujileri takrım inşaallah düzelir bide elimde ngk var dedi orjinal inşaallah çin malını yaslamaz....offf yaaa CANLARIM KANDİLİNİZİ EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR SAĞLIK VE ESENLİKLER DİLERİM HERKESE HAYIRLI KANDİLLER...
    Abi Antep' e gelecek olduğunda mutlaka motorla gel,senle beraber benim motorumu gösterdiğimiz yere komple bir bakım yaptıralım.O zaman için rahat rahat binersin.Yoksa o adamlar sağını yapayım derken solunu bozacaklar gibi.
    BU ARADA HEPİMİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN...

Motosikleti
    Alıntı zonta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim geçmiş olsun kandilin kutlu olsun.ben dün de sana cevap yazmıştım ama tam cevapla tuşuna basacakken internet baglantım kopunca valla üşendim tekrardan yazmaya.ilk önce şunu söyleyeyim durumu mutlaka kuralkana bildir en geç 20 dakka içinde seni ararlar .bu konuda acayip hassas davranıyorlar.ayrıca dedigin sorunun bujiden olacagını sanmıyorum.kontagı açınca enjeksiyon devreye girer zaten sesini duyarsın ve hep devrede kalır dedigi gibi devre dışı kalsa motor nasıl çalışacak adam tam saçmalamış bence.buji CR8E yada CR9E olur ngk nın çakmasıda var onu sen ben anlayamayız zaten.motor son sahibinde çok yatmışsa bu tür anormallikler olabilir.elinden işi geliyor vaktinde varsa bir hava filtresini temizlemeni önerebilirim.belkide depodaki benzinde pislik tortu falan olabilir mümkünse depoyu komple boşaltıp yeni benzin koy benzincilerde satılan enjektör temizleyici benzin katkılarından birdene,olmadı gaz telini bir kontrolettir teli yaglattır belki tel takılyordur bir yerlere bide aküyü tam şarj ettir diyecegim ama pekde alakası yok gibi valla şu anda aklıma bişey gelmiyor başka cumaertesi servise bakıma gidecegim ustaya bir danışırım belki daha önce böyle birşeyle karşılaşmışsa en azından bir fikir verebilir.ama mutlaka servisin davranışını kuralkana bildir.motorun garantisi devam ediyorsa yapılan herişi kayıt ettir ve kaşelet servis formu doldurtturki bu şikayet için servise başvurdugunu ispatlayabilesin valla akşam akşam üzüldüm gene de kalbin ferah tut öyle aman aman bir sorun gibi görünmüyor aslında hiç kurcalatmasaydın diyecegim ama şimdi sinirlisin kızarsın falan ben 8.000 bakımında zorla degiştirtmiştim ustaya bujileri 15.000 görür bunlar boşa masraf etme demişti. ben aslında senin titizligini anlıyorum sütten agzı yanan yogurtu üfleyerek yermiş (zs200gs)
    dostum teşekkür ederim.ilgilendiğin için.bende bir akadaşımla konuştu msnde oda belki kurcalarken rölantiyi düşürmüştür motor ondan stop ediyor olabilir.zaten motor gaz verdiğimde çok rahat yürüyor.dostum onları şikayet gibi bir durum söz konusu değil.burda herkes birbirini tanır.öyle bişi hoş olmaz zaten bunlar benim servisim değil asıl servid.bakırda onlar aha iyilerdi yani bayaa ilgileniyorlardı bunlar bisiklet ustası.yarın bir oto tamircisinde kendim depoyu söküp biraz rölanti vermeyi düşünüyorum.inşaallah sorun olmaz yani motor çok rahat marşı alıyor çalışıyor gazı alıyor ama gazı bırakınca avansta durmuyor...tekrar teşekkür ederim inşaallah büyük bi sorun değildir.. ne diyorsun benim kabusumdu zs200gs arkadaş hala aklım almıyo ya bu nebiçim motor ustası adam enjeksiyon devreye girmemesi lazım diyor salak bunlar yaw.töbe töbe garibim bende düşünsene kafamda diyorum yaw bu enjeksiyon durması gerekirken çalışıyosa allah korusun motor altımda patlar matlar işe bak ya ama o kadar mal değilim düşünüyom enjeksiyon bu motorun ateşleme sistemi enjeksion kapalıyken kim bu silindire benzini taşıyacak ustanın yanında çalışan ufak çırakmı
    ya arkadaşlar geçen pazar d.bakırdan getirdim motoru orda otuz liralık benzin aldım birazda vardı full oldu şimdi kırmızının üstünde bir diş var acep depoda tortu pislik olmasın.. off ya valla korkuyom motoru bu motor katillerine götürmeye.. ne yapcam yaw d.bakırda 120 km gidiş geliş 240km az değil valla çok yorucu olur...

Motosikleti
    GT 250RR
    dostum enjeksiyon sistemi çok karışık bir olay öyle karbürator gibi bir ayar vidası falan yok rölantiyi açıp kapayasın bak bence sen motoru daha fazla kurcalatma kimseye diyarbakırdaki servis çok uzak degilse bi git oraya yada telefonla bilgi al ama bak valla demedi deme enjeksiyon sistemine müdahale etmeyin sonra çok masraf çıkarır.sen kuralkan.net e girip hiç parça fiyatlarına baktınmı enjeksiyon sistemi komple 1.666.76tl
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Motosikleti
    YAMAHA MT

112 kuruş yakıyor

evet arkadaşlar geçen pazar motorla gezmeye gittik gazianteplı arkadaşlar olarak.Ama gitmeden önce genel bakım yaptırayım dedim bujileri yeniledim tamircimin söylediğine göre kaliteli buji takmıs ve bende madem öyle bir yakıtı deniyeyim dedim ve depoyu kapaga kadr full ledim.tam 124 km yol yapmışız akşam üstü depoyu yeniden fulledim ve ne göreyim aynı petrolden opetten aldım 124 km de 13,90 kuruş benzin aldı buda ortalama küsüratlar dahil 113 kuruş yaptı sizce normalmi sizin motorlar ne kadar yakıyor (250r)bu rakama sevinmelimiyim yoksa üzülmelimiyim bu arada cumartesi günü osmaniyeye gidiyorum birde o yolda denerim

Motosikleti
    düşünme aşamasında
    Alıntı tr_select adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün ilk defa bir motor için keşke 3-4 ay sonra satılsaydı dedim

http://www.sahibinden.com/temiz_soru...XQQdisplayitem

usta motorun depoya bakarsan sağlam girmiş sağlı sollu sürüklenmiş galiba.
    [B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]

İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN

KEMALETTİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    evet arkadaşlar geçen pazar motorla gezmeye gittik gazianteplı arkadaşlar olarak.Ama gitmeden önce genel bakım yaptırayım dedim bujileri yeniledim tamircimin söylediğine göre kaliteli buji takmıs ve bende madem öyle bir yakıtı deniyeyim dedim ve depoyu kapaga kadr full ledim.tam 124 km yol yapmışız akşam üstü depoyu yeniden fulledim ve ne göreyim aynı petrolden opetten aldım 124 km de 13,90 kuruş benzin aldı buda ortalama küsüratlar dahil 113 kuruş yaptı sizce normalmi sizin motorlar ne kadar yakıyor (250r)bu rakama sevinmelimiyim yoksa üzülmelimiyim bu arada cumartesi günü osmaniyeye gidiyorum birde o yolda denerim
    Abi çok az yakmış valla.Geçen nasıl oldu anlamadım 10 liralık benzinle sadece 48 km gidebildim.Buna;
    1-Motorun bakımın olmaması
    2-Motoru o gün genel olarak yüksek devir de kullanmam gibi sebebler mi neden oldu bilmiyorum.Çünkü daha öncesinde 5000-6000 deviri geçmeyerek 5 liralık benzinle 40-50 km gittiğimi hatırlıyorum.

Motosikleti
    düşünme aşamasında
    Alıntı KEMALETTİN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi çok az yakmış valla.Geçen nasıl oldu anlamadım 10 liralık benzinle sadece 48 km gidebildim.Buna;
    1-Motorun bakımın olmaması
    2-Motoru o gün genel olarak yüksek devir de kullanmam gibi sebebler mi neden oldu bilmiyorum.Çünkü daha öncesinde 5000-6000 deviri geçmeyerek 5 liralık benzinle 40-50 km gittiğimi hatırlıyorum.
    sen kendin söylüyosun usta tabi birde şehir içi şehir dışı faktörü yağ ,bakım gibi nedenler de olabilir.
    [B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]

İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN

Motosikleti
    GT 250RR
    gt250r 13.40 litre yakıtla 375 km yol yapabiliyorum şehir içi ve otoban karışık.80-130km/h arası
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

kantele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Derbi STX-150
    Enjeksiyonlu ile karbüratörlü modeller arasında bir fark yok diyorlar bir de.

Motosikleti
    YAMAHA MT

: )

Benimki karbüratörlü enjeksiyonlu degil 113 kurus şehirler arası önden rüzgazlı yolda

Motosikleti
    Alıntı zonta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum enjeksiyon sistemi çok karışık bir olay öyle karbürator gibi bir ayar vidası falan yok rölantiyi açıp kapayasın bak bence sen motoru daha fazla kurcalatma kimseye diyarbakırdaki servis çok uzak degilse bi git oraya yada telefonla bilgi al ama bak valla demedi deme enjeksiyon sistemine müdahale etmeyin sonra çok masraf çıkarır.sen kuralkan.net e girip hiç parça fiyatlarına baktınmı enjeksiyon sistemi komple 1.666.76tl
    dostum bu sabah yine stop etti ama ısınıca boştayken artık stop etmiyor ama vitese geçince stop ediyor gittim gene servise akaşam bujilere bakalım olmadı rölanti verelim diyor ne yapayım motoru hiç götürmek istemiyorum bu şekilde bile rahat kullanabiliyorum yada akşam bujileri değiştireyim oldu oldu.olmadı d.bakıra götüresiye kadar böyle kullanırım...

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Mehmet ; sorun mu yasıyorsun
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler