Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    10-50 ince olur çako.sonra yağ yakıyorum diye konu açma

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:06 PM ----------

sana 10-40 castrol 18 liradan kargolayayımama kargo parası var bide
    Orgazma Dudak Büktürür

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    oLum 10/50 nasıl ince oluyor; 10/40 ince olan.. 10/50 daha kalın yağ değil mi ???

Arkadaslar yaz aylarında Hyo nuzda nasıl yağ kullanıyorsunuz ???
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Bugün ilk defa bir motor için keşke 3-4 ay sonra satılsaydı dedim

http://www.sahibinden.com/temiz_soru...XQQdisplayitem
    Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.

KEMALETTİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fiyatları düşürün beyler Hemen satarsınız o zaman

İkinizin motoru da aklımda; güneyde Kemalettin; Kuzeyde faruking in motorunu tavsiye ediyorum ...

Kemalettin bence yine satamicaksın
    Yok ağam bu sefer kesin satacam.
    Alıntı huceyn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kemalettin abinin motorunu bende bi arkadaşa önerdim.
    ama boya sorun oldu:(
    Hüseyin sağol önerdiğin için.Şimdiki aklım olsa asla motorumu boyatmazdım.Elimde bu kadar ispat olduğu halde milletin kafasında illa bir soru işareti oluyor.Bu arada ben senin ne zaman abin oldum?

ilhan1154 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda pcx 125
    Alıntı tr_select adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün ilk defa bir motor için keşke 3-4 ay sonra satılsaydı dedim

http://www.sahibinden.com/temiz_soru...XQQdisplayitem
    motor ne biçim parlıo öle :D güzel motormuş bea =)
    bende isterem =)
    Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Neise sizden yağ konusunda fayda yok... Ben arastırdım buldum... Belki soran olur diye yazıyorum;

Yaz mevsimi için Hyosung GT 250 R larda, Kullanılması gereken yağ 10/50 Sentetik yağdır...

Sağladığı Faydalar

- Motorda maksimum ivmelenme gücü sağlar.
    - Hava soğutmalı ve su soğutmalı motorlarda yüksek sıcaklıklarda mükemmel motor
    performansı sağlar.
    - Yüksek sıcaklıklarda yağ tüketimini ve uçuculuğunu kontrol altında tutar.
    - Mükemmel viskozite kararlılığı sayesinde viskozitenin bozulmasına karşı koruma sağlar.
    - Katalizörlü motorların performans taleplerini karşılar.
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı KEMALETTİN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok ağam bu sefer kesin satacam.

Hüseyin sağol önerdiğin için.Şimdiki aklım olsa asla motorumu boyatmazdım.Elimde bu kadar ispat olduğu halde milletin kafasında illa bir soru işareti oluyor.Bu arada ben senin ne zaman abin oldum?
    bilmem öle demek geldi içimden

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:19 PM ----------

çako 10*40 daha kalın 10-50 den
    Orgazma Dudak Büktürür

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Yahu Hüso; nasıl olur; o kadar Aksesuar ve yağ vs. satan mağaza ile konustum bugün ; Hepsi yaz için 10/50 veya 15/50 koyuyoruz dediler...
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

xxrated - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&t Kanuni GT250
    Castrol Power 1 Racing 4T 10W-50, koydum 1 hafta önce.
    seT By eXe

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Hele şükür birisi yazdı yahu

Evet doğru secim yaz aylarında 10/50 dir...

AYRICA aRkadaşlar Hyo kaç litre Yağ alıyor ? 3 Denildi bana yahu ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 PM ----------

Veee son olarak ; Mehmet arkadasımızın Yeni aldığı ST nin 1 fotoğrafını yüklüyorum... Daha cok yükleyecektim ama bağlantısından dolayı yollayamadı kardeşim

DEvamı kendisi tarafından yüklenecektir...

Ya KASK TaK ; Ya ÖL

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    çakalaz ne yaptın yav 3 litre yagla kızartma mı yapıcan? 1.450 gr yag alıyor tabii filtreyi de degiştirirsen 1.500 gr.sakın fazla yag koyma bu sıcakda motor çekişden düşüyor sonra her buldugu delikden yag atıyor. bulursan repsol ü dene ha bu arada servisde yag degiştirirsen yagın kapagını ve koruma bandını senin gözünün önünde açmıyorsa koydurma kardeşim al yagını paşa paşa kendin degiştir.4 litrelik markalı yag bidonuna açık yagı koyuyorlar sonrada 2 litre yag aldı ver 40 kagıt diyorlar tuazaga düşme yag filtreside istanbulda 15-20 lira arası tutturabilidklerine kolay gelsin
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Yahu o değil de; 1500 GR yağı nası ayarlicaz İki kutu iki litre; fazla kaçarsa zararı olmasın
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    ramzey125.zealsungs200.. s&t gt250r
    Alıntı zonta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çakalaz ne yaptın yav 3 litre yagla kızartma mı yapıcan? 1.450 gr yag alıyor tabii filtreyi de degiştirirsen 1.500 gr.sakın fazla yag koyma bu sıcakda motor çekişden düşüyor sonra her buldugu delikden yag atıyor. bulursan repsol ü dene ha bu arada servisde yag degiştirirsen yagın kapagını ve koruma bandını senin gözünün önünde açmıyorsa koydurma kardeşim al yagını paşa paşa kendin degiştir.4 litrelik markalı yag bidonuna açık yagı koyuyorlar sonrada 2 litre yag aldı ver 40 kagıt diyorlar tuazaga düşme yag filtreside istanbulda 15-20 lira arası tutturabilidklerine kolay gelsin
    arkadaşlar bu yağ olayı innın benide gerdi bildiğimiz birşey var oda yağın bizim motorlar için olmazsa olmaz olmasıdır..tuhaf bi cümle oldu
    neyse bende serviste değiştirdim showroodaydım iki kutu yağaldım ordaki eleman aldı götürdü getirdi değiştim abi diye..artık bidondanmı aldı benim yağı ne kadar döktü bilmiyorum açıkçası bende kıllandım en kısa zaman da 10 50 kaliteli biyağ alıp değiştirmem ilk çalıştırdığımda 2bin 3bin devir arası sanki gaz yemiyo ondan olabilirmi acaba bilgisi olan varsa sölesin lütfen...artı dijital panelin tuşları çok srt bu nomalmi zonta seninkiiler nasıl ide alttaki odo trip kendiliğinden bazen değişiyo anlamadım valla canım sıkılmaya başladı..acill yorum bekliyorum..saygılar sevgiler zonta makina aldık abim hayırlı olsun yokmu aşkolsun
    [B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    çakalaz yag kutularının yan yüzeyinde ölçü çizgileri var .ilk kutuyu komple koy ikinciyi koyarken yantarafından ölçü alırsın.

copy-x ilk çalıştırmada enjeksiyon sistemi rölantiyi kendi ayarlar önce 2-3 bin devire çıkar sonra yavaş yavaş 1.500 e iner bunu mutlaka bekle birde kontagı açnca sistemin çek etmesini bekle yakıt çizgileri zıplamayı kessin ondan sonra marşa bas beklemeden marşa basarsan FI hatası veriyor bazen kontagı kapatıp açınca düzeliyor.tabii motorda zenon varsa mutlaka kapatıp öyle marşa basın kalitesiz çinli zenonlar göstergelerde arızalar yapabiliyor.evet tuşlar gerçektende serttir.odo trip kendiliginden degişmemesi lazım ama hani belki kurcalarken birkaç defa üstüste bastıysan geç algılamış olabilir bunlar can sıkacak şeyler degil takma kafana ama dandik bir zenon varsa ya iptal et yada mtech falan bişey al.ayıp ettin kardeşim 2 gün önce dedim ya be hayırlı olsun diye hadi gene diyim hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin tabi sende herşeyi allaha bırakma dikkatli ol .
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

xxrated - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&t Kanuni GT250
    Yağ ve yağ filitresi değişimi çok kolaymış kendim yaparsam garantiden çıkarmı 2. bakımını ve hava filitre yeri nerededir acaba bulamadım bir türlü.
    seT By eXe

K-paxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt-250R
    Alıntı xxrated adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yağ ve yağ filitresi değişimi çok kolaymış kendim yaparsam garantiden çıkarmı 2. bakımını ve hava filitre yeri nerededir acaba bulamadım bir türlü.

hava filtresi deponun altında depoyu söküceksin

KEMALETTİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı huceyn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bilmem öle demek geldi içimden[COLOR="Silver"]

Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hele şükür birisi yazdı yahu

Evet doğru secim yaz aylarında 10/50 dir...

AYRICA aRkadaşlar Hyo kaç litre Yağ alıyor ? 3 Denildi bana yahu ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 PM ----------

Veee son olarak ; Mehmet arkadasımızın Yeni aldığı ST nin 1 fotoğrafını yüklüyorum... Daha cok yükleyecektim ama bağlantısından dolayı yollayamadı kardeşim

DEvamı kendisi tarafından yüklenecektir...

Mehmet abi,Allah tadını aldırsın çok tatlı duruyor.

Motosikleti
    cbr 600 f
    slm arkadaşlar motovizyonla anlaştım motoru yapıyorlar yannlız ben bir 600 rr la anlaştım motoru ne olursa olsun satıyorum almak isteyen arkadaşlar arasın 5500 tl motorun 1 kere garaja sokarken düşürdüm 1 kerede ilk sahibi düşürmüş üzerinde yoshima eksoz var. gömme sinyal taktardım ön camını boyattım motor 7000 km yaklaşıyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:02 AM ----------

he bide motor 2008 model enjeksiyonlu

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    ARKADASLAR ; Yani son olarak , Yağ için ; 10/50 veya 15/50 dedik.. Ve 1.5 Litre alıyor; doğru mu ?
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    hyosung gt 250r
    arkadaşlar param hazır gt 250 r alıcam.2007 2008 temiz bir motor lazım.bursadanım istanbul kocaeli ve bursadan olursa hatta kırmızı yada turuncu olrsa tercih sebebimdir.yardımcı olursanız sevinirim.bu motora ne diyosunuz peki?http://www.sahibinden.com/3000_tl_6_...XQQdisplayitem

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler