10-50 ince olur çako.sonra yağ yakıyorum diye konu açma
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:06 PM ----------
sana 10-40 castrol 18 liradan kargolayayımama kargo parası var bide
10-50 ince olur çako.sonra yağ yakıyorum diye konu açma
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:06 PM ----------
sana 10-40 castrol 18 liradan kargolayayımama kargo parası var bide
Orgazma Dudak Büktürür
oLum 10/50 nasıl ince oluyor; 10/40 ince olan.. 10/50 daha kalın yağ değil mi ???
Arkadaslar yaz aylarında Hyo nuzda nasıl yağ kullanıyorsunuz ???
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bugün ilk defa bir motor için keşke 3-4 ay sonra satılsaydı dedim
http://www.sahibinden.com/temiz_soru...XQQdisplayitem
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Neise sizden yağ konusunda fayda yok... Ben arastırdım buldum... Belki soran olur diye yazıyorum;
Yaz mevsimi için Hyosung GT 250 R larda, Kullanılması gereken yağ 10/50 Sentetik yağdır...
Sağladığı Faydalar
- Motorda maksimum ivmelenme gücü sağlar.
- Hava soğutmalı ve su soğutmalı motorlarda yüksek sıcaklıklarda mükemmel motor
performansı sağlar.
- Yüksek sıcaklıklarda yağ tüketimini ve uçuculuğunu kontrol altında tutar.
- Mükemmel viskozite kararlılığı sayesinde viskozitenin bozulmasına karşı koruma sağlar.
- Katalizörlü motorların performans taleplerini karşılar.
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Yahu Hüso; nasıl olur; o kadar Aksesuar ve yağ vs. satan mağaza ile konustum bugün ; Hepsi yaz için 10/50 veya 15/50 koyuyoruz dediler...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Castrol Power 1 Racing 4T 10W-50, koydum 1 hafta önce.
seT By eXe
Hele şükür birisi yazdı yahu
Evet doğru secim yaz aylarında 10/50 dir...
AYRICA aRkadaşlar Hyo kaç litre Yağ alıyor ? 3 Denildi bana yahu ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 PM ----------
Veee son olarak ; Mehmet arkadasımızın Yeni aldığı ST nin 1 fotoğrafını yüklüyorum... Daha cok yükleyecektim ama bağlantısından dolayı yollayamadı kardeşim
DEvamı kendisi tarafından yüklenecektir...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
çakalaz ne yaptın yav 3 litre yagla kızartma mı yapıcan? 1.450 gr yag alıyor tabii filtreyi de degiştirirsen 1.500 gr.sakın fazla yag koyma bu sıcakda motor çekişden düşüyor sonra her buldugu delikden yag atıyor. bulursan repsol ü dene ha bu arada servisde yag degiştirirsen yagın kapagını ve koruma bandını senin gözünün önünde açmıyorsa koydurma kardeşim al yagını paşa paşa kendin degiştir.4 litrelik markalı yag bidonuna açık yagı koyuyorlar sonrada 2 litre yag aldı ver 40 kagıt diyorlar tuazaga düşme yag filtreside istanbulda 15-20 lira arası tutturabilidklerine kolay gelsin
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Yahu o değil de; 1500 GR yağı nası ayarlicaz İki kutu iki litre; fazla kaçarsa zararı olmasın
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar bu yağ olayı innın benide gerdi bildiğimiz birşey var oda yağın bizim motorlar için olmazsa olmaz olmasıdır..tuhaf bi cümle oldu
neyse bende serviste değiştirdim showroodaydım iki kutu yağaldım ordaki eleman aldı götürdü getirdi değiştim abi diye..artık bidondanmı aldı benim yağı ne kadar döktü bilmiyorum açıkçası bende kıllandım en kısa zaman da 10 50 kaliteli biyağ alıp değiştirmem ilk çalıştırdığımda 2bin 3bin devir arası sanki gaz yemiyo ondan olabilirmi acaba bilgisi olan varsa sölesin lütfen...artı dijital panelin tuşları çok srt bu nomalmi zonta seninkiiler nasıl ide alttaki odo trip kendiliğinden bazen değişiyo anlamadım valla canım sıkılmaya başladı..acill yorum bekliyorum..saygılar sevgiler zonta makina aldık abim hayırlı olsun yokmu aşkolsun
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
çakalaz yag kutularının yan yüzeyinde ölçü çizgileri var .ilk kutuyu komple koy ikinciyi koyarken yantarafından ölçü alırsın.
copy-x ilk çalıştırmada enjeksiyon sistemi rölantiyi kendi ayarlar önce 2-3 bin devire çıkar sonra yavaş yavaş 1.500 e iner bunu mutlaka bekle birde kontagı açnca sistemin çek etmesini bekle yakıt çizgileri zıplamayı kessin ondan sonra marşa bas beklemeden marşa basarsan FI hatası veriyor bazen kontagı kapatıp açınca düzeliyor.tabii motorda zenon varsa mutlaka kapatıp öyle marşa basın kalitesiz çinli zenonlar göstergelerde arızalar yapabiliyor.evet tuşlar gerçektende serttir.odo trip kendiliginden degişmemesi lazım ama hani belki kurcalarken birkaç defa üstüste bastıysan geç algılamış olabilir bunlar can sıkacak şeyler degil takma kafana ama dandik bir zenon varsa ya iptal et yada mtech falan bişey al.ayıp ettin kardeşim 2 gün önce dedim ya be hayırlı olsun diye hadi gene diyim hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin tabi sende herşeyi allaha bırakma dikkatli ol .
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Yağ ve yağ filitresi değişimi çok kolaymış kendim yaparsam garantiden çıkarmı 2. bakımını ve hava filitre yeri nerededir acaba bulamadım bir türlü.
seT By eXe
slm arkadaşlar motovizyonla anlaştım motoru yapıyorlar yannlız ben bir 600 rr la anlaştım motoru ne olursa olsun satıyorum almak isteyen arkadaşlar arasın 5500 tl motorun 1 kere garaja sokarken düşürdüm 1 kerede ilk sahibi düşürmüş üzerinde yoshima eksoz var. gömme sinyal taktardım ön camını boyattım motor 7000 km yaklaşıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:02 AM ----------
he bide motor 2008 model enjeksiyonlu
ARKADASLAR ; Yani son olarak , Yağ için ; 10/50 veya 15/50 dedik.. Ve 1.5 Litre alıyor; doğru mu ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar param hazır gt 250 r alıcam.2007 2008 temiz bir motor lazım.bursadanım istanbul kocaeli ve bursadan olursa hatta kırmızı yada turuncu olrsa tercih sebebimdir.yardımcı olursanız sevinirim.bu motora ne diyosunuz peki?http://www.sahibinden.com/3000_tl_6_...XQQdisplayitem
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)