Ben de Emrah tan yanayım.. 250 CC için üretilmiş ; Tiger egzozlar var.. Fiyatları da 250 civarı...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Evet arkaşlar istediğim kriterleri anlattığım ve arayış içinde olduğum GT250R için açmış olduğum topiç..Göz atmak ve teklifleriniz sunmak için:
http://www.motosiklet.net/forum/alma...ml#post1638239
http://img200.imageshack.us/img200/8332/mjimzacopy.png
buqra krank geliooo, evin vitrininde bi yer açmayı unutma!
egzoz olayına fazla takılma bence, 0 motorda bırak bi garanti süresini kullan sonra geçersin egoza...
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
redline muhabbeti için herkes teşekkür edeirm
peki bu taktıranlar hiç korkmuor mu garantiden çıktı diye
Genel olarak garantisi biten arkadaslar egzoz taktırıyorlar..Coğu TİGER taktırıyor; tekrar sölüyorum.. Cok masraf etmeye gerek yok..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
timamdır tşk ederim
bugün akşam üstü ön cama film kaplatmaya gidicem inş.
Yahu bu film olayını anlamadım ben? Ön cama film cektirirken arkadaslar veya söyle sorayım ; camı sökerken mesela değişcez? sadece ön vidaları mı açıyolar; yoksa ön grenajları sökülüyor mu motorun?
Film bazısı cektr diyor bazısı cektrme.. Napcam ben de bilmiyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
snn avatardaki turuncu hyosung sanırım onun camda siyah kaplı
Yalova MT den Mesut un / Playboyy_77 / Motoruydu o.. Kırmızı Hyosung..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
tmm işte ona sor.O yaptırmış memnunmuydu vs bende ona göre yaptırayım
(:
film eğer kaliteli değilse plastik olduğundan tutmuyor.bilen bi kaç kişiye sorduktan sonra film yerine siyah vinil cektirdim ben.
bu arada hyocular.yağ değişimi için 2000 km uygunmudur??
arkadaşlar eksoz için yoshimura harbiden çok güzel ses veriyor
ayriyetten cama flim olmuyor ben cam sipreyiyle boyadım mükemmel oluyor ve istediyiniz koyulugü siz karar veriyorsunuz benden söylemesi yoşi eksoz içinde fatih kılıçlıdan aldım ben 370 470 ne o civardaydı bonuşa fazla para vermeyin
Ben 3 tane eksoz görüyorum: Yoshimura, Tiger Smokehead.
Şimdi, arkadaşlar, bu eksozlardan hangisi yakıt sarfiyatını fazla artırmaz.
Eksoza bir kere para veriliyor, yakıta her hafta...
Benim için önemli olan, takacağım eksoz yakıt sarfiyatını fazla artırmasın.
Evet, hangisi?
benim verdiğim video linkine göre cidden yosi mükemmel ses veriyor.Yani tiger egsozlara göre.
Burda r6 ' sı olan bir abi var.onda da tiger egsoz var.Perf. ve yakıtta fazla artş yok dedi tabiki onun motor 4 silindir.Bilemem çok fark var mı ama bende taktırmak istiyorum ama şimdi motor hakkında açılan olumsuz konuları görünce garanti şart diyorum kendime.O yüzden taktırasım gelmiyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:51 PM ----------
1 video falan çeksen sesi duysak ?
En iyisi orjinali.. Değişmeyin...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hicbiri onemli olcude yakıt sarfiyatını arttırmaz..
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)