dün bayide inceledim
sıfırı için 8500 ytl dediler
ikinci elde 6000 ytl'ye 2007 modeller var
ne gerek var sıfır almaya
dün bayide inceledim
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
slm arkadaşlar bende bu aletten alamayı düşünüyorum fakat malesef elimde motor oldugu için alamıyorum motor satınca alacagım alıcısı cıkarsa mondial
kt125 motoru modifiyelidir 150cc 38'li arka dişli 17'li ön dişli düz yolda 110'u rahat görüyor alıcısı cıkarsa orjinal silindir ve iger parcalar yanında verilecektir
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
21-09-2007, 12:24 PM
--------------------------------------------------------------------------------
dün bayide inceledim
Abi nasıl sıfır almaya ne gerek var tmm fiyatta baya bı degıso ama adam ya moturu acamamısa ya tıkamıssa dıkkat edın boyle seyler cok var bızım ulkemızde adam bılmıyor daha motur alıo ver ALLAH ver ne bastıysa ılk gunden tıkıo motoru daha o motordan ne hayır beklenırkıı..
bırakın arkadaşlar 180 i 160 yapsın yeter motorun görüntüsüyeter param olsa alacağım ama çok pahalı bana göre t1 e talim
ben bugün bitane siyah cıkarttım bayiden sıfır bakalım nasıl. ama motor alınacaksa 0 alınmasını tercih ederim.cunku kapalı kutu içinde ne var bilemezsın ilk sahibi nasıl kullanmıs ha bulursun iyi kullanılmıs dıkkat edılmıs rodajına falan tanıdıktan veya bilinen bi motorsa olabilir.şans işi ikinci el.
Ya siz bu motoru neden bu kadar hız yapması icin zorluyonuz..bu motor 140 150 yapsın yeter beyler o kadar sıkıstırmaya degmez..bazen sıkılırsınız yaparsınız ama her zamanda yaparsanız motor aglatırsınız...bu motor neden alınır solum sıze cabuk hızladıgı ıcın ve 140 - 150 rahat vurdugu ıcın yoksahızlı gıtmek ıstıosanız gıdın honda alın...
DUYULMAZ ABİ GELELİM SANA NEDEN BASKA BI MOTOR ALALIMKI BU MOTOR GUZEL SEN NEYINI BEGENMEDIN BU MOTORUN ANLAMADIM CVP VERISEN MEMNUN OLURUM
ZEUS ABI HAYIRLI VE UGURLU OLSUN Bİ GUN ARTIK GEZDIRIRSIN BIZI HEHE
motorun hayırlı olsun zeus
darısı alamayanların başına
son hız mevzusuna pek girmek istemiyorum
"abi ben denedim 180'i gördürdüm" tarzı muhabbetlere giren birisinden motor almam muhtemelen
180'i gören arkadaşlar yanlış anlamasın sözüm meclisten dışarı ama bu muhabbetleri sürekli yapan biri motorun gözünün yaşına bakmamıştır herhalde
www.youtube.com da 170 i gören var..
gerçekten gzl alet ...
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
Asm abi miillet ne kadar hız yapmaı seviyo ya..bakın arkadaslar zaten 150 hızdır..hemde bu motor ıcın cok hızdır cok rahat ta goruo su konuya bıdaha gırınmesın tamam 170-180de goruo ama yapamaın okdar yazıktır motorunuza..
HAKSIZMIYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM....................
arkadasşlar merhaba bende aldım siyah gri bir gt 250 r bugun 70 kilometre yaptım şimdiden teşekür ediyorum güle güle kullan dedğiniz için
digital benzin göstergesinden korkuyorum bide vibrasyomn var yaw devir düştükçe ben keewayden gelme olduğum için bana falza galmiyorda vşbrasyın ama var vida gevşetir hehlde
bu arada ben 120 km de bıraktım istanbul motor 8000 deviri geçme rodajda dedi de uyuyoruz bakalım
hayırlı olsun demironur,muhtemelen sıfır aldın rodaj dediğine göre
vibrasyon zamanla geçer,motorun yeni olduğu için bir alışma evresi geçirecek tabi
yanık kokuları da gelebilir gayet normal,hatta motor ısısı biraz daha yüksek olabilir
paniğe gerek yok yani
darısı başımıza...
Başlangıç için bu motor fazla mı kaçar?
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)