çakal hayırlı olsun..
sol kuyruktaki çatlağı nasıl yapmış aldıgın adam ? farketmiindir umarım alırken..
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Hayırlı olsun, darısı başımıza. Arka lastikte jant şeridi olmaması görüntüyü bozmuş biraz.
nihayet cakaloz hyo almış tüm site kurtuldu : ) saka bir yana hayırlı uğurlu olsun kardeş allah kaza beladan saklasın
cakalaz kaskı aynaya takma istersen .....kırılırsa üzülürsun 100 tl tanesi...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Hayırlı olsun. Güle güle kullan eskit. Motoru odana kadar sokmuşun galiba ilk resimden öyle anladım biras
http://img200.imageshack.us/img200/8332/mjimzacopy.png
Minyatürleri vardır onun kendisini aratmaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:17 PM ----------
Aslında bende 0 almak yerine 2. el mi alsam fakat gerek rodajı olsn gerek diğer bakımları olsun kendim yapmadığım zaman pek emin olamıyorum
http://img200.imageshack.us/img200/8332/mjimzacopy.png
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
ohoooo cakalaz fake olmasın bu resimler ben inanmam senin motor aldığına valla:p
şaka maka harbiden hayırlı uğurlu olsun güleee gülee bin, neo ido ile gitmişsin yalovaya? hani vapurla gidilirse sayılmazdı::D:D:D:D:D:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:54 PM ----------
edit: pardon yaa ilkay alıp getirmiş motoru güle güle bin yalovaya bi gelebilsem uğrayacam mutlaka yanına
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
Cakalaz cici kızım demişsin ama erkeğe benziyor bu
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
St kanuni GT250R & Hyo GT250R? Sizce Diye sordum arkadaşlarıma ve şu cevabı verdiler bana
1, Sabahlara kadar hyosung gt 250r derim bu konuyu uzun süre araştırdım onlarca kullanıcı yorumundan sonra bu yönde düşünmekteyim nedeninini sorarsan malumunuz kanuni gibi bir markanın el atması üzerine makinede sorunlar yaşanmaya başlandı montajdan kaynaklı , devir kesici diye milleti uyuttular , bazı parçalarını değiştirip adileştirdiler bana kalırsa safkan hyosung st hyodan daha önde tabii bunlar nacizane fikirlerim farklı yorumlarıda değerlendirmelisin...
2, Kanuni markasının kötü imajı malum herkesçe bilinir. Ben şahsen 7-8 bin ytl bir motosiklete vereceksem, risk almak istemem. Biraz daha ekleyip ninja 250r bakardım. Ama tabii konumuz hyosung mu kanuni mi ...
2.ellerde hyosunglar çok değer kaybetti. Servis yedek parça olayı sorunlu. Kanuni de ilgilenmiyor. ST lerde ise yeni özellikler var ama şimdiden pek çok kullanıcının canı sıkılmış durumda. İlginç arızalar çıkabiliyor. İnceleme fırsatım oldu. İşçiliğin pek kaliteli olduğunu söyleyemem.
Yinede ben olsam ST Kanuni alırdım. Hem yüksek model. Hem satması daha kolay ...
3, İkinci el S&T Kanunilerin Hyosunglardan daha kolay satıldığına katılmıyorum. Tam tersi hatta. Millet kanuni yazısını gördü mü kaçarak uzaklaşıyor. Öz be öz Hyosung tercih ediliyor.
İşte Hyosung markasının fiyat/performansının alıcıları çektiğini gören kanuni kaymağı yemek için global getirirken böyle bir hamle yaptı. Bakalım çakallıkları nerede patlayacak. Şahsen üzerinde S&T Kanuni yazan böyle bir motor almazdım.
4, Aslında ana makina olarak ikiside aynı yerden geliyo ama sonrasında kanuni güzelim motoru harcamış resmen.Saf hyosung almak daha mantıklı.Yok işte hyosungda devir kesici yokmuş fln filan kulak aldırma sen bunlara.2.el alacaksan hyosung,0 alacaksan o fiyata 2.el 600cc civarında daha iyi modeller bulabilirsin.
şimdi arkadaşlar alıcam bu meledi... Ama hangisi hala bi karar veremedim.... lütfen yardım Herkez farklı birşey söylüyor.
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
satılık hyo gt250r düsünmek isteyenler ilana bakabilirler ..
http://www.sahibinden.com/9_000_km_d...XQQdisplayitem
[COLOR="Red"]41___**ULTRA_ASLAN**___41[/COLOR][B][/B]
Yaw 2-3 gün siteye girmedim, ohoo... neler olmuş neler;
Cakalaz, motor almış
Hayırlı uğurlu olsun Cakalaz.
Bir de, benim en büyük hayalimi gerçekleştirmişsin: motoru eve almak
Ben, balkona monoray vinç kurduruyordum (Ev 4. kat), 300 Kg. çekerli.
Usta geldi, ölçü aldı, vincin kurulacağı yere baktı, gittik vinç baktık.Son anda iş yattı, hanım :-"Ya, herkes sana deli der" dedi.
Ama, gene de, hayalimdir, bir gün motoru ya balkona ya da eve sokacağım
Hamal tut 7-8 Tane belki sokarsın
Evet aldık motorum ama temmzun 8 ine kadar dokunamayacağım ; göremeyeceğim bile.. Hala Giresun dayım Cünkü
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
çok güzel motor ya.
turuncu siyah rengini çok beğendim.
para biriktiorum mondiali satıp alıcam kafaya koydum
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)