Sağol Allah razı olsun.hepimize kazasız sorunsuz sürüşler...
Sağol Allah razı olsun.hepimize kazasız sorunsuz sürüşler...
Arkadaşlar şu full kırmızı hyo'ları nereden buluyorsunuz? Boyatıyor musunuz yoksa bu şekilde fabrika çıkışı hyo var mı?
Ekleme: Sahibinden.com'dan baktım, full kırmızı modeller de varmış. Yalnız başka bir sorun var, çoğunda renk soluk görülüyor, acaba çekimden mi yoksa güneşten solma gibi bir durum mu var?
2006 modeller full kırmızı arkadasım.. cekim ii olmadığından soluk gözüküyiler
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ya su stıcker olayını nasıl yapcaz aragorn78 ustune herangı bı begendıgım stıcker mı yaptırsam naptırsam bılemıyorum bıde garantısı bıtsın hemen taktırcam egzoz ama varmı bı tavsıyenız egzozla ılgılı
smokehead egzost öneriyorlar gt250r için. Ses güzel çıkıyormuş.... Ayriyetten yeni çıkan tiger egzoslar makineyi garanti dışı bırakmıyormuş... Arkadaşımın yalancısıyım
Beyler 5000 kredi çekip üstüne biraz ben ekleyip almayı düşünüyorum. 24 ay taksik aylık ortalama kendi hesaplarıma göre abesk olarak 250 ödücem.
İkinci el alıcağım için ortalama 6.000 civarlarında olucak alıcağım motorun fiyatı. ve kesinlikle st kanuni düşünüyorum
Aksesuarlar vs 1000 ytl tutar tahminen.
kask 300-400
mont 200
ruhsat 200 küsür
bellik 50
bakımlar vs derken etti 1000
en az iki sene kullanıp askere giderken satıp harçlık yapmayı düşünüyorum sattığım parayla
Bana mantıklı geliyor. Başka türlü para biriktiremem ve 2-3 senenin sonunda elimde kaydadeğer birşeyim olmaz.
Yorumunuz nedir bu teorime
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
tr_select servıse sordum ne olursa olsun garantı dısı kalır motosıklet dedıler bana bende beklemeyı dusunuyorum bu smokehead egzozların fıyatı ne kadar kı
http://www.sahibinden.com/smokehead_...XQQdisplayitem
200-250 arası değişiyor fiyatları... Biraz pazarlık ile 200-225 arası alabilirsin. belkide daha ucuza.... 250 den fazla verme sakın
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
öncelikle herkese selam arkadaslar. Şu 2 3 gündür takipte olduğum gt250r gercekten çok hoş görüntüye sahip. Aklımı çabuk çeldi. Fakat bağzı olumsuz yorumlar kafamı kurcalamakta. Bu gün Karşıyakadaki satış mağazasına gidip motoru real olarak gördüm gercekden çok iyi bi alet. Sanırım bende 2 ay içerisinde 2. motorumu (yani GT250R)'i almayı düşünüyorum.
Kafama takılan bağzı sorular var. Bunlar kısaca şöyle;
*Hyosung karbüratör'lü oluyormuş ST Kanuni İnjeksiyonlu. Aralarındaki fark ney?Hangisi daha çok olumlu? Benim bayiiden öğrendiğim kadarıyla injeksiyonlu olan 1000tl daha pahalı.
*Servis ve yedek parça olarak olumsuz yönde yorumda bulunan arkadaşların yaşadıkları gerçekten doğrumu?
*Orjinal eksoz garanti nedeniyle değiştirilemiyormuş.. Bu sebeple orjinal eksoz sesine dolgun mu? Görüntüde olduğu gibi sesiylede kendini gösteriyormu?
Şimdilik öğrenmek istediklerim bunlar. Araştırmalarım sürüyor. Belki benimde bi GT 250R'm olabilir. Herkese iyi forumlar ;)
http://img200.imageshack.us/img200/8332/mjimzacopy.png
*peki hyolar ile kanuniler arasında servis ve yedek parca desteği ile ilgili fark varmı?
http://img200.imageshack.us/img200/8332/mjimzacopy.png
Ben bilemem arkadasım; 2000 km de; 5500e aldım ben 2007 Model... Bugün aldım...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Karbüratör mü enjeksiyonlu mu tabiki Enjeksiyonlu karbüratör eskide kaldı karbüratör daha iyi olsa yeni motorlar neden enjeksiyonlu olsun,birde orj den hiç ses bekleme ses yok.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:31 AM ----------
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Sticker icin hasanpaşa ve kızıltopraktaki motorcularin altini ustune getirdim guzel bi sticker yoktu. Ben kendim ayarlayip grafigi ozalitciye flah disk te goturdum o da bilgisayardan sticker olarak bastirti.
Simdi gorenler en azindan "eeggghh kanuni miymiiiiiiiis" demek yerine , fisildasarak " neymis bunun markasi yaw" diyip geciyolar. Daha az sinir bozucu
Not:Bu arada arkadaslar resim eklemeyi beceremedim. Yani dosya ekle secenegi yok burda :( yoksa eklicektim resmini.
Ekzoz konusunda sanirim tum servsiler garanti kapsamina cikar diyor. Sökülüp takilmasi kolay bi egzoz secin bence, servis zamani ve özelliklede muayene zamaninda orjinal egzozu takarsiniz, isinizi halledip yine abarth egzozunuzu takarsiniz. Muayenede motosikletleri desibel (ses) testine tabii tutuyolar, bilginize.
Servisle ilgili bir nokta daha arkadaslar. Bakim araliklarina yaklasik 3000km 'de bir. Ve bu bakimlarin ortalama 110 TL (yada kaziklandigim fiyat bu ) . Ben garanti kapsamindaki arabamin 30000km bakimini yetkili serviste 200 TL ye yaptirdim. Söyle diyim; Arabama 2 yilda 30000km ye toplam 450TL bakim parası verdim.
Ayni yolu motorla yaparsam 7 bakim ediyor = 800TL. Yani bu durum biraz OHAAAA degil mi ?baakimdan cakiyolar.
satılık hyosung gt250r..
renk:gri siyah
model:2007
km:9100
fiyat:5.500
düsünmek isteyen arkadaslar okankaratas58@hotmail.com adresimden ulasabilirler..
[COLOR="Red"]41___**ULTRA_ASLAN**___41[/COLOR][B][/B]
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)