Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
27 Mayıs 2009, 13:11
Gürcell adlı üyeden alıntı
VAsco hayırlı uğurlu olsun dostum. Güle güle oturun evinizde... Cidden güzel bir yatırım yapmışsın. Motor illaki bir şekilde bulunur alınır. Ha bu yıl, ha gelecek yıl, hem olmasada çok dert değil. Sonuçta birtane motorun var nede olsa.
huceyn adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun erhan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 PM ----------
dikkat et krankı alma elinde
yavaş otur
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
zuhauahuah evet o başka bir konu
erhan hayırlı olsun kardeşim
mt buluşmaları düzenlersin artık ewde bol bol
Maverick35 adlı üyeden alıntı
Erhan,
Allah gönendirsin, evde güle güle oturun.
Zeymen;
Ben 2008 model aldım, 1200-1300 km yol yaptım, şu an için pişman değilim.
Allah razı olsun arkadaşlar. Allah herkeze daha iyisini nasip etsin.
gürcell dediğin gibi zaten motor var ve inanırmısın. şu sıra deli gibi işime yaradı motor. en kötüsü olmayanın. hatta arkadaki topcase deli işe yaradı tapu vergi beyanları vb. bi ton şey tasıdı hyyo olsa nerdee tasıcaktım illa cantayla dolasacaktık :D
Reklamlar
-
27 Mayıs 2009, 15:28
Ben takacam topcase diyom.Arkaya da atıcam artçıyı yazlığa gidicem.5 saatlik yol.Millet 600f'e takıyo topcase Türkiyeyi dolaşıyo.Gt250r'ye niye takılmasın.Mis gibi de olur valla.Lazım olmadığı zaman çıkartılıyo zaten.Üzerindeki anahtarı tersine çeviriyosun.Bavul gibi eline alıp gidiyosun.Bu kadar basit.
Bırak topcase'i adam sidecase bile takmış.Yuh :
-
27 Mayıs 2009, 15:38
Vasco güle güle otur kardeşim
valla bu motoru bu gidişle artçı için değiştireceğim ya, arkada olmak çok zor bu motorla, topcase işini bi yapın bakalım duruma göre bende deneyeyim o biraz durumu kurtarır.
ya bide bu depo üstü mıknatıslı çantalar varmış, nereye yapışıyo ki o koca çanta öyle?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:38 PM ----------
bu arada deli_mavi kaza geçirmiş eşi ile birlikte, yeni gördüm çok üzüldüm:(
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
-
27 Mayıs 2009, 16:27
O zaman gt 250 ye bınmek zorundasın gtr ın karızması sarsılır valla
-
27 Mayıs 2009, 16:33
MAVISS adlı üyeden alıntı
O zaman gt 250 ye bınmek zorundasın gtr ın karızması sarsılır valla
Gt250'nin tipi hiç hoşuma gitmiyo ama hondanın japonyada satılan vtr250 modeli de tip olarak aynı.GT250r tip olarak şu an piyasadaki en kral görüntüye sahip.
Olsun bizde uzun yola giderken karizmasız gideriz.Gidince topcase'i çıkarıp karizmamızı basarız
-
27 Mayıs 2009, 16:55
kingman30 adlı üyeden alıntı
Gt250'nin tipi hiç hoşuma gitmiyo ama hondanın japonyada satılan vtr250 modeli de tip olarak aynı.
sadece sol gözümde biraz miyop var ama ben bi benzerlik göremedim .
-
27 Mayıs 2009, 17:02
muhozo adlı üyeden alıntı
sadece sol gözümde biraz miyop var ama ben bi benzerlik göremedim .
gt 650 ile karşılaştırırsan benzerliği görürsün hatları aynı arka disk e akdar benziyorlar
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
27 Mayıs 2009, 17:13
Hocam kendin demişsin Gt650 diye
ayrıca bende bu hondayı Ducati ye benzettim
nolcak şimdi bakış açısı önemli bence
-
27 Mayıs 2009, 17:20
muhozo adlı üyeden alıntı
Hocam kendin demişsin Gt650 diye
ayrıca bende bu hondayı Ducati ye benzettim
nolcak şimdi bakış açısı önemli bence
dediğin gibi ducatiye daha çok benziyor .fakat hyo yuda andırıyor..
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
27 Mayıs 2009, 17:23
ya arkadaşlar haa aliveli ha veli ali anlamadım ama neyse...
en kralı benim olanı
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
27 Mayıs 2009, 17:26
Akileos adlı üyeden alıntı
ya arkadaşlar haa aliveli ha veli ali anlamadım ama neyse...
en kralı benim olanı
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
27 Mayıs 2009, 17:26
Hepsi naked işte birbirine benziyo
-
27 Mayıs 2009, 18:05
grenaj olsun 1000 lıra fazla olsun
-
27 Mayıs 2009, 19:54
Erhan cım ; Evinde Nice km ler yapman dileği ile :D
Sen anlamıssındır beni
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
28 Mayıs 2009, 00:20
-
28 Mayıs 2009, 00:58
zeymen adlı üyeden alıntı
arkadasım sağolun yorumlar için.... cbf150 veya gt250r bakıyorum..hangisi kısmetse,ehliyeti aldım
ama daha motoru alamadık
, hangisi kısmetse artık...
cevaplar için herkese teşekkürlerr
eğrisi doğrusu yok kardeşimmmmmm hangisi hoşuna gidiyosa onu al
en doğrusu budur.....zevk de senin parada dimi ama
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
28 Mayıs 2009, 15:18
Daha önce verildimi bilmiyorum ancak aşşağıdaki listeden motorunuzun şasi no'sunu bulursanız ekzantirik zincirini değiştirmek için servise uğrayın.Ancak liste güncel olmayabilir.Siz yine de telefonla arayıp şasi numaranızı vererek işi garantiye alın.
GT 250R KULLANICILARINA DUYURU
Sayın müşterimiz,
Almış olduğunuz ürün kadar almış olduğunuz ürüne her zaman destek. Alabileceğiniz güçlü bir şirketin varlığı da önemlidir.
Biz S&T Kanuni ailesi olarak her zaman olduğu gibi sattığımız ürünlere destek vermeye devam ediyoruz.
Bu kapsamda ekte listede motor ve şase numarası yazılı olan S&T Kanuni GT 250R model motosikletlerin iyileştirme kapsamında eksantrik zincir gergisinin değişmesi gerekmektedir.
Bu itibarla en yakın S&T Kanuni yetkili sevisine başvurarak eksantrik zincir gergisinin değiştirmenizin gerekliliğini önemle hatırlatır, motosikletinizi iyi günlerde kullanmanızı dileriz.
Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü
Kuralkan Motorlu Araçlar Üretim San ve Dış Tic.A.Ş.
http://www.stkanuni.com.tr/klavuzlar...IM_LISTESI.pdf
-
28 Mayıs 2009, 17:13
üff ne guzel bende kırmzıı gt250r alcaktımkii motoru baktırmak ıcın servıse goturcegım gün sahibinin yanına gittim 2 gün once kaza yapmıs motorun yan grenajlar patlamıs
benimde içimde patladı =)
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
28 Mayıs 2009, 17:34
lütfen yardım
arkadaşlar bu motoru almak niyetindeyim.tanıyan bilen varsa düşüncelerini yazabilirmi rica etsem.kolay gelsin.http://www.sahibinden.com/2007_model...XQQdisplayitem
-
28 Mayıs 2009, 17:41
Arkadaşlar bu gün gt250 siparişimi verdim hayırlısıyla istediğim motora kavuşuyorum allah inşallah herkezin gönlüne göre veririr çok güzel bir duygu. Aranıza katıldığım için mutluyum ve bu arada önerileriniz varmı kullanım yada motor için.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler