yok ben daha almadım ama babamı ıkna edıp almam yakındır soyle 16 olayım alırım bu hızla....
yok ben daha almadım ama babamı ıkna edıp almam yakındır soyle 16 olayım alırım bu hızla....
ikinci elde su an ne kadar bu motor? bir veya iki seneliği?
6000 ytl ile 8500 ytl arasında değişiyor.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
benıde ekle ozerım lısteye gt 250 rrrr
motorsuz motorcu :(
Büyük bir zevkle
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
selm arkadaşlar.kısmetse 3 ay sonra bende GT250-R ıma kavuşuyorum.3 ay sonra o listede bende olmak istiyorum.
arkadaslar bende gt250 r almayi dusunuyorum ancak arkada giden yolcu icin durum vahim mi onu dusunuyorum aydinlatirsaniz sevinirim yoksa yaslanmak icin bir sis bar tarzi bisey dusunucem bana yardimci olursaniz sevinirim
herkese iyi gunler pt veya crs gunu gt2500r alıcam ıssallah sormak ıstedıgım bı konu var 250r kullanıcıları hırsızlara karsı guvenlık konusunda neler yapıyolar hangı kılıtlerı onerırler ...
BLOW
Şimdi'den hayırlısı olsun...
Ne kadar süreli yolculuklar yapmayı düşünüyorsun.Sonuçta bu bir R model makina.Bu makinede TOURİNG konforu bekleyemezsin.Ben bir kaç defa arkada yolculuk yapmıştım gayet güzel ve zevkli oluyor...
Dostum bunu GT250R kullanıcıları olarak değil, motosiklet kullanıcıları olarak yeni bir başlıkta sorarsan daha iyi bir sonuç alırsın....
dostlar merak ettigim bi konu var gt 250 comet in benzin göstergesi varmı bide rica etsem kullanan arkadaşlardan birisi bana 250 cometin gösterge panelinin resmini çekip buraya koyabilirmi
arkadaşlar ilan kısmı değil biliyorum da buraya da yazayım dedim. 2007 nisan trafiğe çıkışlı 2006 model kırmızı kazasız sorunsuz gt250r ımı 6000km de 600 cc ye geçiş amacıyla satıyorum. Aldığım günden beri en ufak bir sorun yaşamadım bakımlarını motorcu melih de yaptırdım. Garantili. Durduğu yerde yana yatma dan ötürü çok ufak çizikler var. Fiyat 7000 ytl. sahibinden.com da ilan numaram (#4557850)
how can you know what the things are worth?
ıf your hands won't move to do a days work.
benim merak ettiğim yetkili serviste bu motorun bakım ücretleri ne kadar. hava filtresi,yağ filtresi,yağ,fren balataları değiştirdik diyelim servise ne kadar para vereceğiz.başka marka motorların hava filtresi.fren balataları 250 r ye uyuyor mu?
Dostum fiyatlar makul bence.Ben ilk bakımda 2 lt'yağa 40 ytl, hava filtresine 10 ytl ödedim. 2. bakımda olsun 75-100 ytl...
Arkadaşlar 2008 mart nisan ayları içinde Hyo GT 250R almayı planlıyorum tercihim 2.elden yana sıfırların fiyatları biraz aşıyor beni 6milyar bütçem var eğer satanlar varsa şimdilik bir ön görüşme yapmak isterim
GT 250R Fren Balatası (59301HP9500) 20,00 $ yazıyor sitesinde bu fiyat ön arka set haline balata fiyatı mı ?
http://www.hyosung.com.tr/?fiyatlar=parca
hava filtresi pahalı yav biraz
32 $ demişler ama bir arabanın bile hava filtresi(VW grubun araçlarını biliyorum)
15 ytl
bakımdan bakıma değişecek parçaların fiyatları yüksek mi tutuluyor acaba
ama bazı parçaların fiyatları normal
ithal mal olunca dist. ekliyor,bayi ekliyor ekleniyorda ekleniyor
bu sayfadaki fiyatlar bayinin size vermek zorunda olduğu fiyatlar galiba
bazı bayiler " e abi bunda kargo parası var,cart var,curt var" diyor
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
özer024 arkadaşımız hava filtresine 10 ytl ödedim diyor.listede 32$ yazıyor yansanayi filan mı acaba 10 ytl olan.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)