İlkay teşekkür ederim, bu resmi aksesuarcıya göstereceğim.
İlkay teşekkür ederim, bu resmi aksesuarcıya göstereceğim.
Selam arkadaşlar.Ben de 4 gündür gt250r sahibiyim.2009 model sıfır aldım.St kanuni başlığı görmeyince ben de yeni başlık açtım.Ancak arkadaşlar aynı motor olduğu konusunda ısrarlı.Ben servis farklı olduğu için servisle ilgili görüşlerimizi paylaşırız demiştim.
Tek kelimeyle mükemmel bir motor.Herşeyinden çok memnunum şu an.Rodajı tamamladıktan sonra uzun yolda da hız testi yapmak istiyorum.Ancak beni üzecekmiş gibi görünmüyo.
İşte bu da benim düldül:
hele şükür geldi senin düldül hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
kingman30 abi yuh ya kaç ay araştırdın sen bu motoru alana kadar ve hyo ve st farklımı diyon yani? kusura bakma ama çok kötü bir araştırmacısın...
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
ya enjeksiyon neyi değiştirdiki bana kalsa karbüratör çok daha iyi 2 sebepten ötürü
1. motor daha torklu oluyor
2. bakım maliyetleri ve bozulma riski daha az (=
tekoloji geliştikçe maliyetler bakım ücretleri ve oluşabilecek sorunların olasılık oranları yükselmekte her zaman için
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
ya bunlar olabilecek şeyler ilanı koyarsın motorla kaza yaparsın felan dünyanın her türlü şekli var kaskodan yaptıracam diyor adam ciğeri şasesi ve yürürü sağlamsa o motor alınabilecek bir motordur her motor bir şekilde kaza yapar bunu unutmayın
bişe değil şasede topuz için yer olacaktı ama grenajda yok grenajda delik açıyosun sadece matkapla onuda nasıl yapabileceğini anlatabilirim
grenajı söküp topuzun vidasını tak önce sadece ucunada gres yağı sür ya da ayakkabı boyası grenajında iç kısmını temizle iyicene normal takarmış gibi vida yerlerine denk getirip grenaja değdir vidayı sonra geri çek noktadan delik aç matkapla
e-bay'dan felan hyosun gt ... r serisi için türetilmiş olan topuzlara bak al onlardan birini grebajın alt kısmınada denk gelen bi topuzu var zaten onda sonrasında herşeyi yerine oturtup grenaj topuz montaj sırası nasıl oluyorsa takıyorsun aynen yerlerine
anladıysan ne güzel anlamadıysan arap olayım
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Tamamen farklı derken?
Tek fark, sadece bu motoru Güney Kore'deki üreticisinden Kanuni ithal ediyor artık ve motor Hyosung oğlu Hyosung'tur. Sadece yeni 2008-2009 modelidir. Global de getirse şu an üzerindeki değişiklikler olacaktı büyük ihtimalle. Bu değişiklikler de biraz makyajdan öte değildir.
Ayrıca enjeksiyonlu denilen olay da bildiğimiz enjeksiyonlu motosikletlerden farklı olarak, karbüratör üzerinde yapılan teknik bir değişiklikten ibarettir(Ek bilgi).
beyler herif basmıs parayı almıs motoru kullanıor bırakın bildigi gibi devam etsin
..................
[QUOTE=< iLk@yy >;1568258]ya bunlar olabilecek şeyler ilanı koyarsın motorla kaza yaparsın felan dünyanın her türlü şekli var kaskodan yaptıracam diyor adam ciğeri şasesi ve yürürü sağlamsa o motor alınabilecek bir motordur her motor bir şekilde kaza yapar bunu unutmayın
ya ilkay sen beni delirtecekmisin abicim ben motoru kötülemiyorum,alan alsın satan satsın,ben sadece ilan numarasını gördüm siz bakıyordunuz bu motora sanırım cakalaz arkadaş ile sizi bilgilendirmek için bilin diye söyledim,yoksa başka bişey için değil yanlızca sizin için sen zaten konuşmuşsun biliyorsun sanırım alanada satanada hayırlı uğurlu olsun.
Beyler ben ilk defa depoyu boşalttığımda 100 km de 4 litre gibi bir tüketim hesapladım.Plaka ruhsat çıkmadığı için uzun yola çıkamıyorum.Şehir içinde hem de rodajda çok iyi bir rakam gibi geldi bana.Uzun yolda daha az yakacak gibi geliyo.Siz ne kadar yakıyosunuz?
benı dün st kanuniden aradılar :s nedenını sormadım unuttum sattım ben motoru dedım sattıgınız kısının numarası ne dedıler sıldım bılmıyorum dedım tsk edıp kapattılar neden aradılar acaba :s
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
bazı S&t kanuniler servise geri çağırılıyor değişmesi gereken bazı parçalar varmış sanırım egzantrik zinciriydi değiştirdikleri.
ücretsiz müşteri hizmetlerini arayıp şase no nuzu sölerseniz size gerekli bilgiyi verirler,randevunuzu alıp en yakın yetkili bayii ye gidip gereken işlemleri yaptırabilirsiniz
Drift religion
neyse artık bılmıyorum :S
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Ben bugün gene Turgutlu'ya gittim geldim.
Artık, okul motora alıştı
Aldığımda 7600 lerdeydi (Tam hatırlamıyorum ama, bu civardaydı) şu an 8860 larda
Yani 1000 Km.yi devirdim, geçtim.
O kadar motor alıp sattım hiçbirinde 3000 km dahi gezemedim
Nasıl bu kadar cabuk zamanda 1000 km yapıyosunuz arkadaşlar
Rs 250 1 sene olcak daha 1000 km yeni yaptım yahu rodajı bile bitiremedim
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
sen almissin hevesi
ben bi alabilsem motoru sen gör km yi:D:D
hem daha ekonomik hem tehlikesi yok :D
Şu an bu konu içerisinde 166 kullanıcı var. (0 üye ve 166 misafir)