Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı dreamdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hımm anladım. Yeni ayna için servise gitme bence, Sahibinden.com'da daha ucuza bulabilirsin.
    eyvallah zaten ilk oraya baktım ama 99 tl demiş sanki 100 den çok ucuzmuş gibiii

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Maverick35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki VN800- 2003
    Arkadaşlar bir konuda yardım edin,

Motorun göstergesinde, benzin göstergesiniğn sol tarafında bir gösterge daha var,hararet göstergesi olduğunu anladım, yolda giderken güneş ters açıyla gelince gördüm.Çünkü;
    anahtarı 1 konumuna aldığımda benzin göstergesi ışıl ışıl ama, hararet göstergesi karanlık, hiç bir şey göstermiyor.Şimdi;

-Sizin motorlarda da böyle mi?

-Bu lamba-gösterge, sıcaklık çok yükselince mi aktif olup yanıyor?

-Yoksa, benim motorun göstergelerinde bir sorun mu var?

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Maverick35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Motorun göstergesinde, benzin göstergesiniğn sol tarafında bir gösterge daha var,hararet göstergesi olduğunu anladım, yolda giderken güneş ters açıyla gelince gördüm.Çünkü;
    anahtarı 1 konumuna aldığımda benzin göstergesi ışıl ışıl ama, hararet göstergesi karanlık, hiç bir şey göstermiyor.Şimdi;

ben böle bişi olduğunu bile bilmiyorum bende bi bakimmmm

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    yaw alacam bi hyo da mersindekiler bide nikah istyor resmen yau
    Orgazma Dudak Büktürür

Emrah.ark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    ya bende hyosung almayı düşünüyorum önümüzdeki aylarda araştırıyorumda..Takoz falan konulamıyomu bu motora durduğu yerde düşse dahi sinyal ayna grenaj bi sürü şey Sonradan eklenti yapamazmıyız
    [34 AY 0494] Büyükçekmece MT

ilhan1154 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda pcx 125

coğu hyo ların hararet göstergesi bozuk die biliyorum
    Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...

muratq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600F
    [QUOTE=< iLk@yy >;1563786]gidip bakmadım ama modeline ve km'sine bakarsan adamın hafta sonu gezmelerine kullandığı belli sık sık motora binmediği yoksa km'si fazla olurdu zaten az çok motora binenlere sor bi ayda kaç km yapıyorlar

Arkadaşlar ben o motora gidip baktım resimdekilerle alakası yok motor kazalıydı sağ,sol,kuruk'ta hasar vardı ama kaskosu var yaptırıp vericem diyordu haberiniz olsun..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:10 PM ----------

Alıntı SAd0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam ya millet tank,gidon ve depo ped olarak ST nin takımını nerden bulabilirim? geçen hafta nette gezerken görmüştüm bu hafta alayım diyorum ama aradım bulamadım yaa varmı istanbulda bildiğiniz yer

Sado selam zeytinburnu'nda carizma motor diye bir yer var orada vardı ama ben 2-3 hafta önce almıştım 1 tane kalmıştı sahibinden.com'da ilanları vardı telefonla sorabilirsin gelmiş mi diye tank,gidon ve depo güzel oluyor.

erginturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    0-36500 Hyosung GT250R, 0-51000 Honda VFR 800
    Hararet göstergesi 250'liklerde çalışmıyor çünkü hararet müşürü yok. 650'liklerle 250'liklere aynı gösterge paneli koyulduğu için şüpheye düşüyorsunuz. Çalışmaması gayet normal yani.

Maverick35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki VN800- 2003
    Alıntı erginturhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hararet göstergesi 250'liklerde çalışmıyor çünkü hararet müşürü yok. 650'liklerle 250'liklere aynı gösterge paneli koyulduğu için şüpheye düşüyorsunuz. Çalışmaması gayet normal yani.

Sağolasın, nette de araştırdım aynı sonuç çıktı, ama, doğru bilgiye ulaşmak açısından, burada sorup öğrenmek daha sağlıklı.

Hyo'lara koruma topuzu takılamıyor, sebebi hikmeti: Şaseleri farklı.Honda'dan, Yamaha'dan, v.b den farklı bir şasesi var.

İlla -"Koruma topuzu takacağım" diyorsan, kaynakçıya bir aparat yaptırman lazım, o da zor iş, aparat yapılacak, takılıp bakılacak, ölçü tutmayacak, gir kaynakçıya, değişiklik yapılacak, tekrar motorcuya,.., oldu oldu olmadı pilav suyu Hüklasa zor bir iş koruma topuzu yaptırmak.Motorcuya yakın bir kaynakçı bulmak ve sabırlı olmak lazım.

Motosikleti
    GT250R
    Alıntı muratq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sado selam zeytinburnu'nda carizma motor diye bir yer var orada vardı ama ben 2-3 hafta önce almıştım 1 tane kalmıştı sahibinden.com'da ilanları vardı telefonla sorabilirsin gelmiş mi diye tank,gidon ve depo güzel oluyor.
    aha demek benim baktığımı sen almışsın ilanı kaldırmış adamlarda:( bende karizma da gördüm diye hatırlıyordum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:34 PM ----------

hararet göstergesi dediğiniz kırmızı ışıkmı acaba? dur bkaayım foto bulabilecemmi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:36 PM ----------

aha şu FL yazan boşta işaretinin yanındaki mi?
    "Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
    [B]34 YVV 98[/B]

erginturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    0-36500 Hyosung GT250R, 0-51000 Honda VFR 800
    Soruları gördükçe ve 250R tecrübem (23200km) yettikçe bilgim olması halinde yanıtlamaya çalışıyorum.
    Söz gelmişken, ben çok memnunum 23200km oldu ufak tefek sorunlar harici sorun çıkarmadı iyi bakılırsa ihtiyaçları görülürse sorunlu bir makine olduğunu düşünmüyorum.
    2007 Nisan ayında aldım. Yeterli param olduğunda 600'lük bir motor almayı planlıyorum ve 250R'ı da şimdi olduğu gibi şehir içinde işe gelip giderken kullanmayı 600'lüğü ise hafta sonu kullanmayı düşünüyorum. Herkese de tavsiye ediyorum.

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Alıntı muratq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben o motora gidip baktım resimdekilerle alakası yok motor kazalıydı sağ,sol,kuruk'ta hasar vardı ama kaskosu var yaptırıp vericem diyordu haberiniz olsun..
    saolasın hocam motorun o kadar yatmasındada elbet bişeler olabilir tabiki ama birde şuna bak
    motorun kazası var ama kaza sonucunda şasede bir sorun varmı bu 1
    2. ciğeri sağlam mı?
    bunlar sağlamsa adam motoru yaptırsın yap pazarlığını al motoru derim km'si az neticede bunuda hesaba katmak lazım yani motor illaki yan yatar düşer bunlar önemli şeyler değil önemli olan motorun şasesi yürür aksamı ve ciğeri gerisi yapılabilecek şeyler

Sağolasın, nette de araştırdım aynı sonuç çıktı, ama, doğru bilgiye ulaşmak açısından, burada sorup öğrenmek daha sağlıklı.

Hyo'lara koruma topuzu takılamıyor, sebebi hikmeti: Şaseleri farklı.Honda'dan, Yamaha'dan, v.b den farklı bir şasesi var.

İlla -"Koruma topuzu takacağım" diyorsan, kaynakçıya bir aparat yaptırman lazım, o da zor iş, aparat yapılacak, takılıp bakılacak, ölçü tutmayacak, gir kaynakçıya, değişiklik yapılacak, tekrar motorcuya,.., oldu oldu olmadı pilav suyu Hüklasa zor bir iş koruma topuzu yaptırmak.Motorcuya yakın bir kaynakçı bulmak ve sabırlı olmak lazım.
    koruma takozu takmak için kaynağa ihtiyacın yok şasede 1 delik var zaten o kısıma takabiliyorsun ama grenajda vidanın geçebileceği kadar bir delik açman gerekiyor bunun içinde googlede arat bulursun

Alıntı SAd0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [/COLOR]
    aha şu FL yazan boşta işaretinin yanındaki mi?
    depoyu fullemişiz
    az yakıyor ya meret baya bi devirli kullanıldığında geçen taylanın motoru bendeydi 10 milyona küçükyalıdan mecidiyeköye oradan kadıköye indim caddede 1 2 tur atıp içerenköye çıktım geri geldim akşamda fenere gidip geldik benzin bitti yani o şekilde ama 6bin deviri geçtim denemez pek ihtiyaçta duymadım sakin kullanım için

Alıntı erginturhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Soruları gördükçe ve 250R tecrübem (23200km) yettikçe bilgim olması halinde yanıtlamaya çalışıyorum.
    Söz gelmişken, ben çok memnunum 23200km oldu ufak tefek sorunlar harici sorun çıkarmadı iyi bakılırsa ihtiyaçları görülürse sorunlu bir makine olduğunu düşünmüyorum.
    2007 Nisan ayında aldım. Yeterli param olduğunda 600'lük bir motor almayı planlıyorum ve 250R'ı da şimdi olduğu gibi şehir içinde işe gelip giderken kullanmayı 600'lüğü ise hafta sonu kullanmayı düşünüyorum. Herkese de tavsiye ediyorum.
    en güzeli aslında
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    CBF150'yi,CBF250'yi sattım...Şimdi 2009 GT250r

S&T Kanuni GT250r kullanıcıları bilgi paylaşım başlığı

Renkler Siyah-Siyah/Turuncu-Siyah/Kırmızı-Siyah/Gri

Motor Tipi DOHC, 4 Sübap Hava&Yağ Soğutma 75° V-Twin

Motor Hacmi 249 cc

Çalıştırma Sistemi Elektrik

Silindir Adedi 2

Maksimum Güç 29 Hp

Maksimum Tork 21.2 Nm / 7000 rpm

UxGxY 2,060x655x1,1125mm

Tekerlek Mesafesi 1,435mm

Yerden Yüksekliği 130 mm

Ağırlık 171 kg

Vites Adedi 5

Ön Fren Çift Disk

Arka Fren Disk

Ön Lastik 110/70-17 54H

Arka Lastik 150/70-17 69H

Sele Yüksekliği 780 mm

Yakıt Tank Kapasitesi 17 Lt

Akü 12 V 12 Ah

Biliyorum hyosung gt250r hakkında açılmış bir konu var ancak st kanuni gt250r tamamen farklı bir motor.Ben de bu nedenle farklı bir başlık açmayı uygun gördüm.Umarım burada st kanuni gt250r kullanıcısı arkadaşlarla fikir alışverişinde bulunabiliriz.Memnuniyetlerimiz , memnuniyetsizliklerimiz , servis yedek parça konusunda yaşadığımız sıkıntılar herşeyi burada paylaşalım.

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    =)))))))))))))))))))
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    kanuninin yaptığı en güzel motor bence hysong gts250 ile kıyaslanmalı acaba farkları ne?bütcesi kısıtlı olupta racer kullanmak istiyenlere bence süper alternatif honda cbr 125 alana kadar bunu alsınlar bari şekilleri olur.bu modelin naket olanı yokmu?genel olarak güzel motor kullanmak isterdim.

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    ya arkadaş hyosung başlığı altında bu motorda bulunmakta zaten sadece bir distribitör değişti diye bunca şeye gerek yoktu (=
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

ugur92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben de facebook grubunu kurmustum öle deme ilkay abi alınıoruz
    ..................

muratq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600F
    [QUOTE=< iLk@yy >;1567026]saolasın hocam motorun o kadar yatmasındada elbet bişeler olabilir tabiki ama birde şuna bak
    motorun kazası var ama kaza sonucunda şasede bir sorun varmı bu 1
    2. ciğeri sağlam mı?
    bunlar sağlamsa adam motoru yaptırsın yap pazarlığını al motoru derim km'si az neticede bunuda hesaba katmak lazım yani motor illaki yan yatar düşer bunlar önemli şeyler değil önemli olan motorun şasesi yürür aksamı ve ciğeri gerisi yapılabilecek şeyler

İlkay selam abi ben aylar oluyo o makina'ya bakalı ben başka aldım 1 ayı geçti ben sizi bilgilendirmek amaclı söyledim ) daha doğrusu alacak olan arkadaş bilsin diye söyledim ilanda yazılmamış çünkü yan yatması var falan diye boşu boşuna gidilmesin diye.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    CBF150'yi,CBF250'yi sattım...Şimdi 2009 GT250r
    Alıntı < iLk@yy > adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya arkadaş hyosung başlığı altında bu motorda bulunmakta zaten sadece bir distribitör değişti diye bunca şeye gerek yoktu (=
    Sadece distiribütör değişmedi ayrıca motorda değişti.ST kanuniler karbüratörlü değil enjeksiyonlu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    artık yok
    ya yapmayın arkadaşlar. kanuni bu motorları kendisi mi yapıyor sanki. hyosung'ın devam motorları bunlar. hyosung 2008'e kadar karbüratörlü üretim yaptı, sonrasında enjektörlü. yani yurt dışına çıktığınızda motoru gördüğünde bu hyosung'dır, bu st&kanuni'dir mi diyeceksiniz. motor aynı motor, üretici aynı üretici, sadece satıcı farklı. bu motoru farklı yapmaz.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler