valla bence gayet seri birkaç sn içinde 100kmye çıkabiliyor, ve düşük viteslerde çok tatmin edici, ışıklarda arabalar daha gaza basmadan ben 100mt ilerdeki diğer ışıga geliyorum(hemde öyle son gaz kalkış yapmadan)
valla bence gayet seri birkaç sn içinde 100kmye çıkabiliyor, ve düşük viteslerde çok tatmin edici, ışıklarda arabalar daha gaza basmadan ben 100mt ilerdeki diğer ışıga geliyorum(hemde öyle son gaz kalkış yapmadan)
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
Beyler bugün gittim kanuniye.Kredi çıktı ancak eksik çıktı.Bir de ruhsat fotokopisi , ıvır zıvır evraklar derken kredinin onaylanması pazartesiye kaldı.Yani vazgeçebilmek için az bir zamanım kaldı.Siz ne dersiniz?Alayım mı?
Hyosung kanuniye geçince galiba kullananlar azaldı.Farklılıklar nedir.Galiba devir kesici konulmuş.Motor daha iyi hale getirilmiş galiba.ST Kanuni kullanan arkadaşlar memnun mu?Benim öyle çok hız merakım yoktur ancak arasıra otobana çıkıyoruz.Uzun yolda otobana çıkınca sürekli 140'la seyredebilmek için yeterli midir bu alet?300 km mesafedeki yazlığıma bu motorla kafama estiğinde gidip gelebilmeyi istiyorum.300-500 km mesafeli yolculuklara yeterli bir motor mu?Siz en çok kaç km yaptınız bir gün içerisinde.Ben sezon açılışını bu motorla yapmayı düşünüyorum.Sezon bitince heralde bir 20.000 km devirmiş olurum.Sizce dayanıklılığı uygun mudur?ST kanuni kullanıcılarının tavsiyelerini bekliyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
karar senin kararına saygı duymak bize kalmış.
ST ile hyo farkı; enjeksiyon ve dış görünüşte ufak tefek değişiklikler(beyaz kadran, beyaz sinyaller, afili stickerlar), devir kesici falan yok.
140la çok rahat gidersin, zaten 10bin devire gelmeden 160ya yaklaşıyo hızı makinanın, uzun mesafe gitmek sana kalmış birşey saatte 10dk mola verirsen
bi yerin tutulmadan gidersin diyorum ben
[B]34 YVV 98[/B]
Selam Arkadaşlar,
Biz 2 tane 250R almayı planlıyoruz. Mayıs ayı içinde alacağız. Eğer bildiğiniz; temiz, kazasız, 2008 model hyosung'lar varsa yardımcı olursanız seviniriz.
Şimdiden teşekkürler
sahibinden.com GT doLu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Mad Star, motoru, sadece tanıdık birinden almak yetmez, alırken mutlaka işi bilen birini yanınızda götürün.
Ben bir motor baktım, cillop gibiydi, ama işin ustası baktı -"Bu motor kazalı, üstelik sürüklenmiş" dedi, satıcı bir şey diyemedi
Arkadaşlar, 3 gündür Bodrum'daydım, Cuma sabahı gitmiştim, bu gece geldim, Cuma sabahı yolda giderken bir tane GT 250 R yanımızdan hızla geçip gitti (Söke civarında) , üstelik gri-siyahtı, göğsüm kabardı.
Oğlum hemen atıldı :-"Baba, bak bizim motorun aynısı" diye bağırdı, tabii olarak o zaman bütün otobüs motora baktı
Ee..Şahane motor, kalıplı, güzel,..., otobüstekiler 250 cc olduğunu da bilmiyorlar tabi Bakışlar birden bana yönelince çok hoşuma gitti
ya tarık bide tecrübelerini anlatsanda dinlesek artık :D
kaç kilometre bindin daha :D
50 oldumu
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
S.A Arkadaşlar Bana Kocaeli Veya Kocaeliye En Yakın Nerden Bu Motoru Alabileceğim Yeri Söylermisiniz Saygılarımla Simdiden Teşekkürler
Bugün siparişi verdik.Salı ya da çarşamba gelir dediler.Bayinin büyük kıyağını gördüm.2009 model sıfır alıyorum.Ancak fiyatı çok uygun geldi.Çünkü bayinin ilk satışı olacağından bana kıyak yaptı.Sen bu motorla üzerinde st kanuni yazısıyla gez yeter dediler.En iyi reklam sensin dediler.Ben de dedim "tüh ya ben de yazıları çıkarıp kawasaki yazdırmayı düşünüyodum".O zaman dedi hemen liste fiyatına bakayım.Bende şaka şaka dedim.Eğer beni memnun edecekse o st kanuni yazısını gururla taşırım üzerinde
Bu arada yabancı bir siteye girdim.Başlangıç motorlarını tanıtan bir site.Hyosung gt250r'den baya övgüyle bahsediyodu.250 cc v twin motorunun çok güçlü olduğunu söylüyo.Zaten çift silindirli olmasıyla cbf250 , ybr250 gibi motorlara fark atıyo.Geriye bir tek rakibi kalıyo.O da kawasaki ninja 250.O da bana biraz fazla çocuk motoru gibi geldi.Lastikler ince.Gövde cılız.Yine gtr250 her yönden bütün rakiplerine fark basar.
kanuni 2009 st kanınileri geri cagırıyormus arkadaslar. beyinde sorun varmıs haberiniz olsun....
şaka tabi kingman'a bi şok olsun Güle güle kullan çok gazlama
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
S.A Arkadaşlar Bana Kocaeli Veya Kocaeliye En Yakın Nerden Bu Motoru Alabileceğim Yeri Söylermisiniz Saygılarımla Simdiden Teşekkürler
Merhaba Arkadaslar ,
Araniza yeni katildim selam veriyim dedim.
Bende motosiklet camiasina 1 ay once "0"km, ST -Kanuni GT250 R ile basladim. Gayet memnunum suanda 550 km de. 250 cc icin bence alnabilecek en iyi motor ozellikle bu görsellikte baska secenek yok. 600cc kalıbında. Yolda aynı ilgiyi goruyosunuz bakıslar açısından ;) . Ama kalkıs yapacagınız sırada yada arkadaslarınızdan biri , gaz ver bakim sesini duyalım dediginde o zaman hayal kırıklığı Aslında 600cc 4 silindirlik makina sesi beklemek yanlış ama görünüş öyle olunca o sesi bekliyor insan.
motor bi kere farlardan kaybediyor o ne öle tipsiz tipsiz far yapmışlar aynısın 650 liği var benim arkadaşta titriyo azer bülbül gibi 150 nin üstüne çıkınca yaramazzzz motor HONDA CBR 1000 RR ALAYINI YARAR
honda diyosun cbr diyosun 1000rr diyosun, ee tabi alayına 1000basacak senin kıyaslama orantın ne güzelmiş öyle.
ayrıca farların tasarımı gayet şık, italyan tarzı. tabi göreceli kavram, saygı duyarım, benim 250lik 140a çıkınca bile titremiyo hiç sanmıyorum daha güçlü şasisi olan 650lik titresin...
[B]34 YVV 98[/B]
kingman30 ne kadarda anlastinız bayiyle taksit olayi nedir acaba
2.el alacam ama olmazsa biraz pesin gerisini taksitle alabilirim.
o ne kıyaslama oyle
o zaman biz de madem 1000daha hızlı ondan alalım yok yok simdi dusundum madem benim hayalım hyodan daha iiyi o zaman onu alayim yaa
dugati 1198r :D:D yanılmıyosam 58bin$
Arkadaşım bence git bayiye şansını dene.Ellerinde 2008 model vardır.0 km alırsın uygun fiyata gelir.Hem enjeksiyonlu yeni modeller.Taksit seçenekleri gerçekten çok uygun.Hem krank kırma problemi eski modellerde var diyolar.Bence bi git bayiyle görüş.Taksit seçeneklerini gör.Ona göre karar ver.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)