Ciblll;
Ben, 3 hafta önce, 7.600-km'de , 2008 Modelini 5.750-TL'ye aldım (İzmir'de).
Ciblll;
Ben, 3 hafta önce, 7.600-km'de , 2008 Modelini 5.750-TL'ye aldım (İzmir'de).
Güzel kardeşim ; iki motoru da biliyorum...
Birinci ilanda km cok cok fazla ; alsan satmak için cok zorlanacaksın.. Ve alınca illaki değişmen gerekecek parçalar olacak...
İkinci motor ise 2006 model ; Ben de cok düşündüm senin gibi zamanında ve şimdi beklemeye karar verdim...Elimde 5500 TL net para ile bekliyorum ; cok uygun fiyatlara 2007 modeller satılıyorken neden 2006 alacaksın; üstelik yağlama problemi var 2006 larda... Sen orda 2007 yazmasına bakma..
Paran elinde kalsın ; biraz bekle derim ben ; ki ben 3-4 aydır bekliyorum...
2007 Modelden aşağısını alma...10.ooo km nin altında olsun!
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
egzosu neden çok uzun ?
bunu kısaltmanın yolu yok mu ?
arkadaşlar acaba seneye bu zamnlar yani 2010 nisan gibi gtr 250 nin fiyatları ne olur 2008 modellern almayı düşnüyorumda en fazla 5 milyar çıkar oda çıkarmı bilmem inş düşer fiyatlar bu akşamda scooterimi sattım fazla zarar etmeden koydum parayı köşeye öğrenciyim babama bağlıyım onn durum ne olursa bana yansır 700 ytl var şmdilik cepte
aydın - denizli arasında satış bayisi var mı acaba
EXTRema" ya göre ;
Seneye fiyatlar CBR fiyatına düşecek
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
2.ilana ben de bakmıştım,
http://www.sahibinden.com/8800_de_20...XQQdisplayitem
2007 model yazmış adam, yanlış mı yazmış , anlamadım.
[B][COLOR="DimGray"]join the dark side[/COLOR][/B] :bounce:
arkadaşlar merhaba bi kaç hafta önce gt 250 comet aldım ve dün motoru çalıştırdıgımda soğukken motordan tahmınımce arka sılındırden takır takır takır die bi ses geldi ve yaklaşık 15 sanıye kadar surdu motor ısınınce ses kesıldı sizce bunun nedenı ne olabilir?
emniyetin sitesinden plakasını sorguladım, 2007 diyor. buradaki iki tarih ne anlama gelemkte ? ileride motor alırken bi hataya düşmeyelim diye soruyorum..
http://sorgu.trafik.gov.tr/tbssorgul...sorgulama.aspx
Plakası:
Markası: HYOSUNG
Modeli: 2007
Sahip Belge Tarihi: 22.12.2008
Tescil Birimi: BAKIRKÖY
Renk 1: KIRMIZI
Renk 2: -
Cinsi: MOTOSİKLET
Çalıntı Mı: HAYIR
Hak Mahrumiyeti: YOK
[B][COLOR="DimGray"]join the dark side[/COLOR][/B] :bounce:
ya arkadaşlar 2006 tek renk tmm da sadece boya değişik yani onu nerden anlıcan motor aynı motorsa nerden bilecen fason üretim. motora baktıracan işte. temizse alacan bukadar basit
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
"Modeli: 2007" motosikletin model yılı (üretim veya ülkeye giriş tarihi mi olduğu konusunda emin değilim ama, 2007'de sadece çift renk üretildi onu biliyorum. Belki de ülkeye son parti olarak 2007'de giren 2006 kasadır.)
"Sahip Belge Tarihi: 22.12.2008" En son alım-satım yapılan ve ruhsatın işlem gördüğü tarih.
Arkadaşlar, bir şey soracağım,
Daha önce bu konu konuşulmuştu, ancak o sayfayı bulamadım...
Sorum, benzin göstergesi.
Arabalarda, benzin azaldı mı ışık yanıyor, benzin kırmızı bölgeye gelincede, araba en az 20-30 km gidiyor.
Bizim motorlarda da böyle bir ışık var mı?
Benzin seviyesi, kırmızı bölgeye gelince, motor, bir müddet daha gider mi?
motoru 0 aldığımda benzin göstercesi yanıp sönüyordu(kırmızı ışık misali) biter diye eve geldim 7km yol yaptım benzinciye gittim abi fulle dedim depo 16lt zar zor aldı, yani ışık yanıp sönerken 1 lt benzin varmış içinde buda bizi epi götürür:D
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
ya arkadaşlar 250r ile 190 km gören bi arkadaşı okumuştum burda sohbet arasında söyledim arkaaşım dalga geçti benle.imkansız diyor istediği dişliyi taksın vs diyor.iddalaştık gelsin yan yana gidelim onların ibreleri yanlış diyor.ne deriniz kocaelide var mı deneyecek =/ bu arada motoru ZX12R
Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)