Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı deli_mavi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu linke bir bak bakalim teknik renk kodunda ne yazili....saygilar....
    http://images.google.com.tr/imgres?i...%26um%3D1:cat:
    Verdiğin ilandaki motor 2008 model ve çift renk arkadaşım.
    Benim bahsettiğim, 2005-2006 model ve tek renk olan motosikletlerdeki renk seçenekleri.
    Bunlar da kırmızı, siyah ve sarıdır; aralarında turuncu yoktur.
    Bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım, umarım şimdi anlaşabilmişizdir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Maverick35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, şu motora bir görsel expertiz yapar mısınız?
    Nedir, nasıldır?

http://www.sahibinden.com/13000_de_t...XQQdisplayitem
    kardeşim bu moıtor geçen yazdan beri ilan vardı birisinden. sonra bu adam aldı 6,500 dü önceki satan adamın ilanı buda 6,100 yazmış yeni almış olması gerekıyor neden satıyorsa.. motorda bişi yok sadece devrilme var sanırım ben alcagım zamanlar arastırmıstım. km 13 binde sadece.
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Motosikleti
    GT250R
    veeeeeee sonunda motoru aldım!!!!!!!! ama daha teslim almadım sağolsun kütüğe bağlı olduğum mahallenin adı geçen ay değişmiş, halbuki kimliğimi daha 3 ay önce yenilemiştim :@ şimdi yeniden yenilemem gerekiyo ve acayip sinirliyim inşallah emniyete bıraktığım ehliyet başvurumda sorun yoktur onuda yarın gidince göreceğim. umuyorum çarsamba günü motoru teslim alacağım.
    fiyata gelince;
    08 model gt250r yanında orta halli eldiven, lazer marka kask(kızlı olan), ve ls2 çene açılır kask çoğunluğu nakit olmakla beraber toplam 9000tl...

Gri-siyah renge bayılıyordum ve sonunda oldu mağazada kalan tek motorda oydu diğer renkler hep satılmış(iyiki başkalarının zevki benimkinden farklı)

Bide bi sorum var bu makinayı 0 alındığında içinde yağı benzini oluyomu yaa:p benzin varsa ne kadar? yedek depo kadar olsa yeter bana toplasan 7-8km gidip depoyu fulleyecem.
    Bide yedek depo 17lt ye dahilmi yoksa ekstra mı? evetse kaç lt dir?

Resimlerle tekrar burda olacağım görüşmek üzere
    "Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
    [B]34 YVV 98[/B]

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    hayırlı ugurlu olsun sadı iyi günlerde kullan inşallah kazasız belasız =) çok sewindim senin adına

Motosikleti
    cbr 600 f
    abi geçmiş olsun düşüren arkadaşa
    bende yeni aldığımda düşürmüştüm benim garajın önündeki logara ne döktüyseler üzerinden geçerken motor kaydı tutamadım
    ayna ve vites kolu kırıldıydı ve birazda granaj çizildi baya içim gitmişti.

bu arada arkadaşla bu dişli deyişimini birazdaha açabilirmisiniz
    bende enjeksiyonlu 2008 var 160 gördüm ama yukarsına çıkmıyor redline de kullamak olmuyor

yedek depo yok gt250r larda. 17 litre komple.
    yağı içinde var tabiki ama genede bi kontrol ettir. benzin cok az olur göstergeden bakarsın.
    hayırlı olsun. kazasız belasız. dikakt et ağır bir makina. hızlıda.
    ilk 1000 km sakın yüklenme radaja dikkat et.
    resim eklersin artık. bide bu arada neden 2009 değil de 2008 aldın :s ben olsam hayatta almazdım. 2009 yılındayız zaten. hem göstergeleride değişik 2009ların

kantele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Derbi STX-150
    2009 modelin göstergesinde 2008'de olmayan ne var merak ettim. 2008 modelleri kurdan dolayı daha uygun fiyatlı olabilir. Şu an 10bin liranın üzerinde 2009'ların fiyatı, doların cuma günkü ve bugünkü artışından sonra 11bin bile çekebilirler belki şu anda.

Gösterge falan çok önemli değil de performans ya da tasarım olarak bu yılki modelde 2008'e göre ciddi bir geliştirme yapıldı mı? Bilgisi olan var mı acaba?

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    wallahi dolar istediği kadar yükselsin kriz war dünya çapında 11 milyar yapsınlar 12 yapsınlar ellerinde patladıktan sonra isterlerse 50 milyar yapsınlar..seve seve o fiyatı düşürecekler nasıl ki 8.000e sıfırını bırkaıyorlarsa 10.850 diye fiyat koyupta..şuan 11 milyara tertemizz ikinci el R1 alırım.araba fiyatına 250cc motor da olmaz..

Motosikleti
    Derbi STX-150
    Arkadaşlar Öncel Motor nasıl bir firma? Buradan alışveriş yapan var mı? Sıfır 2009 model GT250R için 8.750 istiyorlar. Nakit alımda 8000'e bırakıyorlar mı dediğiniz gibi?

Alıntı kantele adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2009 modelin göstergesinde 2008'de olmayan ne var merak ettim. 2008 modelleri kurdan dolayı daha uygun fiyatlı olabilir. Şu an 10bin liranın üzerinde 2009'ların fiyatı, doların cuma günkü ve bugünkü artışından sonra 11bin bile çekebilirler belki şu anda.

Gösterge falan çok önemli değil de performans ya da tasarım olarak bu yılki modelde 2008'e göre ciddi bir geliştirme yapıldı mı? Bilgisi olan var mı acaba?
    maksat gösterge değil. 1 yıl.

1 yıl cok dey değiştirir satarken. ve 9 bine 2009 model dolu b ayilerde aynı fiyata.

Motosikleti
    Derbi STX-150
    Tamam haklısın, dediğin gibi 9bin'e veriyorlarmış 2009 modeli. Ben şimdi Öncel Motoru aradım. Banka kredisi ile 24 ay vadeli veriyorlarmış ama banka kredisi sadece kredinin alındığı ilde kullanılabiliyormuş. Ben Konya'da aldığım banka kredisi ile gidip İstanbul'dan motoru alamıyormuşum yani. Bu konuda bilgisi olan var mı?

bayiden kredili ile alma sende, bankadan kredi al nakit paranla git al. tabi faiz oranları ile haşır neşir değilim hiç bi banka ile calısmadım allahta calıstırmak nasip etmesin allah korusun bankalardan....

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız kullan, ve çok dikkatli ol.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

sado öncelikle hayırlı olsun senden önceki motoru da ben aldım 5 martta ödeme yapmıştım 7 sinde teslim aldım 8825 peşin aldım yağı sormuşsun motorda seni benzinliğe götürecek kadar benzin olur ama yağ sıfır gram yok yanına 1.5 lt yağ al da git 40 liraya da benzin deposu doluyor 2008 diyosun ama o motor da 2009 olacaktı beyaz kadranlı
    öncel motora gelince bi yamuk yapmadı söylediği zamanda motoru teslim etti sadece garanti belgesi gelmedi o da kuralkan dan geldiği için bir hafta kadar geç geliyormuş bildiğim kadarıyla öncel motor da başka motor kalmadı ama zaten bayi de değil motovizyon bayiliği bıraktıktan sonra eldeki motorları öncel vasıtasıyla da satıyo yani eline tekrar motor geçebilir tekrar hayırlı olsun fotoları beklerim ben de hava şiyi olursa hafta sonu eklerim

Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    maksat gösterge değil. 1 yıl.

1 yıl cok dey değiştirir satarken. ve 9 bine 2009 model dolu b ayilerde aynı fiyata.
    bi kaç fark daha var stickerlar farklı sinyaller sarı değil beyaz gösterge cbr gibi kontak açınca check ediyo enjeksiyon olayını detaylı bilmiyorum ama hyosungla aynı motor olmadığı kesin çünkü geçen gün hyo lu bi arkadaş rolanti yüksek indirelim biraz dedi motora baktı indirecek yeri bulamadı çünkü onunkinden farklıymış

Motosikleti
    GT250R
    ya bakma 08 dediğime ben fiyat açısından öyle dedim eski fiyatlı yani. saglam_us un dediği gibi son kalan motoru ben aldım. Vasco motorda 09 beyaz göstergeler ve sinyaller beyaz arti stickerler biraz daha farklı.

saglam_us sende bu civarlarda ikamet ediyon herhalde bi ara görüşelim topicte kal.

Alıntı kantele adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Öncel Motor nasıl bir firma? Buradan alışveriş yapan var mı? Sıfır 2009 model GT250R için 8.750 istiyorlar. Nakit alımda 8000'e bırakıyorlar mı dediğiniz gibi?
    hacı onların elinde yok başka motor şuan ama ben şahsen tanık oldum biri gelip sorduğunda enjeksiyonlu olanları 10500den karbüratorlü olanları 9000den vercez dediler artık. anlamadım stde karbüratörlü yokki ne dio adam:S

neyse sen banka kredini ayarlarsan eğer istanbulda 9000e motor çok. bahçelievlerde ve kadıköy bayisinde şuan dolu motor var.Onlarlada arayıp görüş ve kesin teminat almadan tee konyadan gelme istanbula
    [B]34 YVV 98[/B]

deli_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    velespit(Bianchi-Apache 941d)
    Alıntı SAd0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya bakma 08 dediğime ben fiyat açısından öyle dedim eski fiyatlı yani. saglam_us un dediği gibi son kalan motoru ben aldım. Vasco motorda 09 beyaz göstergeler ve sinyaller beyaz arti stickerler biraz daha farklı.

saglam_us sende bu civarlarda ikamet ediyon herhalde bi ara görüşelim topicte kal.

hacı onların elinde yok başka motor şuan ama ben şahsen tanık oldum biri gelip sorduğunda enjeksiyonlu olanları 10500den karbüratorlü olanları 9000den vercez dediler artık. anlamadım stde karbüratörlü yokki ne dio adam:S

neyse sen banka kredini ayarlarsan eğer istanbulda 9000e motor çok. bahçelievlerde ve kadıköy bayisinde şuan dolu motor var.Onlarlada arayıp görüş ve kesin teminat almadan tee konyadan gelme istanbula
    sen bayrampasada mi ikamet?
    Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
    Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
    Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988

Motosikleti
    GT250R
    evet bayrampaşa merkezde belediyenin orda
    [B]34 YVV 98[/B]

deli_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    velespit(Bianchi-Apache 941d)
    Alıntı SAd0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet bayrampaşa merkezde belediyenin orda
    haydaaaaa neredeyse tanidik cikican benim halamin cocuklarda oraya yakin hem kac defada motosikletimle oralara geldim gittim..gelirsem gorusuruz insallah...
    Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
    Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
    Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988

Motosikleti
    GT250R
    Alıntı deli_mavi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haydaaaaa neredeyse tanidik cikican benim halamin cocuklarda oraya yakin hem kac defada motosikletimle oralara geldim gittim..gelirsem gorusuruz insallah...
    atıyım bakalım tutacak mı Karamürseldemi oturuon?
    [B]34 YVV 98[/B]

Alıntı saglam_us adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bi kaç fark daha var stickerlar farklı sinyaller sarı değil beyaz gösterge cbr gibi kontak açınca check ediyo enjeksiyon olayını detaylı bilmiyorum ama hyosungla aynı motor olmadığı kesin çünkü geçen gün hyo lu bi arkadaş rolanti yüksek indirelim biraz dedi motora baktı indirecek yeri bulamadı çünkü onunkinden farklıymış

indircek yer bulamaz tabi cunku otomatik rolantili st kanuni =) enjeksiyon var :D rolanti ayarlama yeri yok :D

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler