Kardesimö benim nerelerdesin sen yahu zaten zi,nciri bitmisdi yeni zincir alacagim zamana denk getirdim bilerek balatada degistirdik arka lastigi.valla super zinciri degistim sakirtida yok 150 ile dedigim gibi 10000 devir valla gidiyo uzuyo ama tirsdim...150de stop diyom kendime 5.vitesi goremedim daha
zinciri kurtariyor ekleme olacagini sanmiyorum...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
ama ne kadar sürede o hıza çıkıo...
hoş arkadaş amacını belirtmişti zaten.uzun yol için yapmıştı.hız için değil.
hayırlı olsun.
Orgazma Dudak Büktürür
yok ben daha cok turinglere ve turculara takilicam
evet surat araligi yani akselerasyonumun suresi uzadi ama benim icin cokda onemi yoktu ancak cok fark yok acikcasi ve yakittanda tasarruf edecegimi biliyorum buda artisi ayni paraya daha cok yol katedecegim insallah nasip kismet ise
ya arkadaşlar.
ben de hyo alacam bu ay içinde inş.
mersinde 2-3 tane var.ama güvenmiyorm.
nasıl yapsam ki ya
Orgazma Dudak Büktürür
Selam! Siyah GT250 R motosikletimle ben de aranızdayım. Ne var ki alır almaz yatırdım motorumu.
arkadaşlar slm bende 125 lik ybr var bunu 250lik yapmak istiyorum bakıyorumda yapabileceğim en uygun ve yakışıklı hyosung var simdi bu motor ybr ye göre nasıl zormu kolaymı yakıt durumu yokuşlarda cekişi yedek parça fiatları gibi şeyleri bana yazıp duyurursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
arkadaşlar sayfaların hepsini okuyamadım.bu gtr lerin orjinal renkleri nelerdir?bu renklerin dışındakiler boyalımıdır yani?
bu motoru almayı düşünüyorum nelere dikkat etmeliyim ??
cevaplayanlara şimdiden teşekkur ediyorum
Düş kurmaya cesaret edenler,onları gerçekleştirmeye de cesaret eder
kirmizi,siyah,turuncu,ve cift renk diye tabir edilen kirmizi-siyah,gri-siyah ve turuncu siyah renkler mevcut gtr larda 650 ve 250 dahil renkler bunlar...valla bircok seye dikkat et oncelikle guvendigin birisinden almalisin.basin agrimasin
1-periyodik bakimlari
2-kaportasi
3-motor ve teknik ekipmanlarin kontrolu
4-fren ve benzin hortumlari
5-tuningli olmamasi
6-kazali olmamasi ki bu cok ama cok onemli
tabi bırde benım kulaktan duydugum seyler var..2007 den sonrakılermı st kanunı -yada öncekıler-parça sıkıntısı yaşanıyor,krank sorunu hep var vs...sizin yazdıklarınız genelde motor alırken dıkkat edılecek seyler..hyosung alırken dıkkat edılecekler neler?
Düş kurmaya cesaret edenler,onları gerçekleştirmeye de cesaret eder
Yanlış yazmışsın sanırım, tek renklerde (2007'ye kadar) turuncu yerine sarı demek istedin herhalde.
Bir de Türkiye'ye ilk giren 2005 model Hyoların şasileri gri, 2006'dan sonraki modellerin ise siyahtır. Ek bilgi olarak ekleyelim.
Ayrıca kazası olmamasından çok, ağır bir kazası olmaması; ne şekilde bir kazası olduğu daha önemli bence. Misal, ben de motorumla kaza yapmıştım ama, grenaj harici önemli bir hasarı yoktu. Sattığım arkadaş da halen bu motoru kullanmaya devam ediyor. Şu anda kullanmakta olduğum 600F'inde aynı şekilde benden önceki sahibinin yapmış olduğu bir kazası vardı ve bu şekilde aldım. Önemli olan şasi, yüyür ve motor-mekaniğinin hasar görmemiş olması; yüzeysel şeyler sorun değil.
Ama tabiiki kazasız motor ilk tercih sebebidir.
2007 itibariyle Kanuni de aynı motoru S&T Kanuni ismiyle ithal etmeye başladı. Parça sıkıntısı konusunda net bir bilgim yok ama, 2 markanın parçaları da birbirinin aynısı olduğu için, uyum sorunu yok bildiğim kadarıyla. Krank sorunu, motoru ısıtmadan yüksek devirde gazlarsan, redline'da uzun süre kullanırsan ve motorun canını çıkartmaya uğraşırsan, yağlamanın yetişemeyerek parçaların aşınması sonucu ortaya çıkar ve bu şekilde kullanımla 2009 model bile olsa çok fazla dayanacağını sanmıyorum. Diğer motor alırkenki kriterlerden farklı olarak Hyo alırken, motor sesinden iyi anlayan bir ustaya dinletip, motorda bir anormallik olup olmadığını; zorlanıp zorlanmadığını anlamaya çalışmak yerinde olur diye düşünüyorum.
bu linke bir bak bakalim teknik renk kodunda ne yazili....saygilar....
http://images.google.com.tr/imgres?i...%26um%3D1:cat:
Arkadaşlar, şu motora bir görsel expertiz yapar mısınız?
Nedir, nasıldır?
http://www.sahibinden.com/13000_de_t...XQQdisplayitem
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)