arkadaşım tank pad ve jant şeritleri motosikletinle çok uyumlu ve güzel durmuş.kazasız belasız sürersin inş.
bi gün benim de olcak inş.
arkadaşım tank pad ve jant şeritleri motosikletinle çok uyumlu ve güzel durmuş.kazasız belasız sürersin inş.
bi gün benim de olcak inş.
Yahu Beyler ; AKİF motorunu sattı mı ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
stıckerları ısıtarak cıkardım sonrada kalan yapıstırıcıları wd 40 ıle temızledım dolayısıyla bır ız kalmadı varsada ufak tefektır onlarda zamanla gıdıcek cunku elımle hıssedemıorum ama goruntude kımse anlayamaz ordan o stckerın yapıskanın oldugunu....cant serıdını cok aradım ankarada turuncu cant serıdı bı turlu bulamamıstım ama ıstanbuldan fuardan aldım oda bıraz bayatmıs koptu falan ama zar zor yapıstırdık....bır tek camı yarı saydam sıyah yapma ıslemı kaldı bakalım onuda arastırıorum....
akıfın motorundan haberım yok kardes....
hepımıze kazasız belasız surusler dılıorum....motoru olmayanlarada motor dılıorum...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
Para hazır ; 56oo Civarına düşerse güzel bi Hyo alabilirim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Cakalaz;
Bu motor nasıl?
http://www.sahibinden.com/5_750_tl-f...XQQdisplayitem
Bir de, arkadaşlar, söylüyorum -"İstanbul'daki bir bayii aradım, ST Kanuni GT 250 R'ı 8.000-TL'ye bıraktı" diyorum, inanmıyorsunuz.Şu linke bakın:
http://www.sahibinden.com/2009_model...XQQdisplayitem
Hani GT 250 R'lar 10.000-Tl olmuştu...Yoksa, bu İstanbul başka bir memlekette mi?
ellerınde olan partı eskı fıyattan satılmaya devam edıcek ama yenı gelen partı zamlı fıyattan satılıcak arkadaslar...suanda motor oldugunu gore ellerınde sanırım bu yaz aynı paraya satılır motorlar...
İstanbul rekabetin fazlaca olduğu bir memleket olduğu için 8750'lik motoru 8000liraya bırakmaları normal hocam. :
O açıdan İstanbul başka bir memleket diyebiliriz.
Ben GT250R'ı almadan önce bayisine gittiğimde adam 1.5 sene önce sıfır motoru 8000'e bıraksa idi ben sıfır alacaktım mesela.
Ama Nuh dediler peygamber demediler. (şimdi ise kayıpları oynuyorlar)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
asım kardes soledımya daha yenı partı motorları getırmedıler getırdıklerınde ellerındekı fıyatlar degısecektır suanda ellerınde olan motoru bu fıyata vermelerı cok normal...helekı bırde ekonomık krız varken...
Valla bilmiyorum ama 2 tane war ; 2007 Model ; 8000 km de ikisi de... 5500 peşine bırakıyorlar aslında ama bakmadım henüz; beklemekte fayda var
Bu motorun sahibi ile görüşmüştüm ben! 6250 idi fiyat o zaman ; 1 hafta kadar oldu ; Kesinlikle babam gelse düşmem 100 lira bile dedi şimdi 500 lira düşürmüş... Bu tip adamlarla alısverişten yana değilim; ayrıca km si cok yüksek! ALIRSAM 9000 km'nin altında olacak ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaşlar sattığım motordan kalan orjinal egzoz ve ön camı satıyorum.
Egzoz
http://www.sahibinden.com/hyosung_gt...XQQdisplayitem
Ön cam
http://www.sahibinden.com/hyosung_gt...XQQdisplayitem
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Evet "Bayiler, ellerindeki motorları 8.750'den satacaklar, yeni parti gelen motorları ise, yeni fiyattan satacaklar."
Mantıklı ve doğru bir yaklaşım, ancak, bayilerin ellerinde, maşallah menemen bardağı gibi dizilmiş, sıra sıra motorlar.Bunları bu yaz bitirecekler de...yeni motor gelecek de...yeni fiyattan satacaklar.
Hani bir şarkı vardı:"Ya tutarsa" diye, Kanuni'nin yaptığı bana bu şarkıyı hatırlattı."Zam yaptım, mal satarsam böyle devam ederim, satmazsam da bayiler eski fiyattan işi götürürler"
Hiç unutmuyorum, 2007 yılında yeni cep tel. alacağım, adama sordum 6680'i, bana "900"TL dedi, adama "10 taksit 850" dedim.
Cevap :-"Vallahi, Ben bundan 20 milyon kazanacağım, bu fiyata veremem" oldu.1 hafta sonra aynı telefon 800-TL ye inmişti
Ben 3-4 hafta daha bekleyeyim dedim, o arada kullandığım telefon bozuldu, 6680 de 560-TL ye indi.Çünkü, hem piyasa doymuştu hem de yeni modeller çıkmıştı.
Şu an parayı verip -0- GT 250/650 R alabilecek olanlar zaten aldı, iş artık daha az kar alıp, bir alt tabakaya motor satmak.
valla kanunı belkıde suan satıs stretejısı yapıp motorları bıtırmeyede calısıor olabılır...lıste fıyatını yuksekten gosterıp ellerındekı daha cabuk satarım dusuncesıyle hareket edıyor olabılır...ornegın suzukı gsxr600 ıcın 32900 ytl fıyat verdı ama fuarda 30000 ytl satıordu motoru....
merhabalar..benim bi sorun var 100 km hızla 100 km lik bi yolda kaç litre benzin yakar ve şehir içinde 100 km yol yaptığında kaç litre benzin yakar?
telefonlarda olay farklı sanırım çünkü fiyat düşsede adamın kazancı hep aynı,elindeki telin imei sini aldıgı yere yolluyor ve aradaki fiyat farkını tanzim ediyorlar bu sayede 1.000 ytl lik telefonlardan vitrinde 10 tane warsa 800 e düştüğünde adet başına 200 tl zarar telefoncuya değil bayiye fatura ediliyor.hyolarda sistem ne anlamış değilim.tek bildiğim hayatımda gördüğüm en değişik piyasaya sahip ürün oldugu =) sıfırı 10.500 ama başka yerde 8.000e bırakıyorlar bir diğer yandan 2.el ilanlarda 7.500 hatta 7.700 =) bu işi çözmek sanırım atomu parçalamak gibi olacak =) kafamda gt250r isteği vardı ama bu karmaşıklıklar we yedek parça fiyatları yüzünden bütün hevesim kaçıyor =(
ortalama 3.5 lıtre falan olması gerekır yada 3 litre...
ne demek herzaman yardıma hazırız... elımızden geldıgınce...
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)