İlk çalıstırdığımızda motor bölümünden ses geliyordu ; İlkay dedi zaten ; sonra aldık servise gittik ; servistekiler de aynın söyledi
İlk çalıstırdığımızda motor bölümünden ses geliyordu ; İlkay dedi zaten ; sonra aldık servise gittik ; servistekiler de aynın söyledi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaşlar merhaba ankarada motor sürüş eğitimi veren hoca tanıyan varmı acaba? Ama hani bu işi profesyonel yapan birisi lazım haftasonları falan... Teşekkürler.
Arkadaşlar AKİF motorunu sattı mı acaba ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
8000e bırakanlar genelde nakit istiyorlar, bu yüzden ucuza veriyorlar. ama yinede bayiden bayiye değişiyor tabiki. ben 8000 görmedim ama 8250ye görmüştüm, neyse 2.el 1-2 makina var şuan listemde bakalım para ayarlayabilirsem ay sonuna kadar alacağım umarım bir hyo ahh ahh
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
Benim para hazır olduğu halde neden almıyorum bilmiyorum Sanki daha iyileri düşecek gibi geliyor bana
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
8 bin sıfırı?yanlış anlamadıysam? iyide 7.500 ikinci ellere istiyorlar?ne ilginç iştir en piyasa arabada bile sıfırla ikinci el arasında bukadar az fark yok hayatımda bir ilk bu gördüğüm.. ne piyasalı bi motormuş, euro,dolar,altın alacağınıza 250r a yatrıın paraları :D
walla o 7000 civarı isteyenlerin ilanları 1 seneden fazladır orda Hepsini takip ediyorum; arayıp böyle deyince de sen karıstırdın diyolar..
Peki plakalar da mı aynı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Murat,
Bayiye, 36 yaşında olduğumu, İzmir'den geleceğimi, kredi çekeceğimi ve memur olduğumu söyledim.
"Siz, taksit yapıyor musunuz" dedim.
O da -"Yapıyorduk, ama, ST'ye geçince bankayla anlaşmadık, anlaşınca yaparız, şu an yok, siz kendiniz kredi bulun" dedi.
"8.250'ye veririz" dedi.
Ben tekrar, İzmir'den geleceğimi vurgulayınca -"En son 8.000 olur" dedi.
Benim şu an bir sorunum olduğu için motoru alamıyorum, ancak Kasım-Aralık aylarında motoru alabilirim.
Bu arada Cakalaz'ın dediği de doğru, motora 7.500 fiyat çekenlerin ilanı en az 1 yıldır duruyor.
ınsallah kavusursunuz motorlarınıza beyler...allah kavustursun
bende uzun zamandır yapmayı dusunudugum ama kafama gore tank ped ve turuncu cant serıdı bulamadıgım ıcın yapamadıgım gorsellerı fuardan sonra yapma ımkanı buldum yorumlarınızı beklıorum...
ya sanırım sayfayı mahfettım ama neden bole oldu bılemıorum
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
Alt göbek grenajında turuncu stickerler yok mu faik ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Güzel olmuş, jant şeritleri motoru çok güzel göstermiş.
varda cıkarttım...boyle daha guzel olacagını dusundummm
sayfaya buyuk yukledım zannettım fotoları cok korktum allahtan kuculduler...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
Evet bence de böyle daha sexy gözüküyor
Peki çıkarınca o stickerların izleri beLLi oluyo mu ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Faik'cim jant şeritleri ve tank pad güzel olmuş.
Yanlız, keşke yan stickerler'ı çıkartmasaydın. Ne bileyim GT250R yazılı stickerler, hele ki ST'lerin yeni stickerleri, çok hoş duruyordu.
Senin hoşuna gitti ise gayrısı mesele değil gerçi.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)