Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    marten1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ 6 Diversion F
    Alıntı ZaT-I MuHTeReM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mesela yolda gidion ışıklarda durdun kalkarken stop ettirdin çalışana kadar baya uğraşıon hemi??
    Işıklarda dururken bi sefer stop ettirdim ama hemen boşa gecti

benim bahsettigim olay söyle gelişti pazar günü kabataş tan geliyorum unkapanında polis çevirdi beni 82 sağa çekkkk ben de sağa cektim polis amca hemen yanıma geldi ben boşa alcaktım o sırada vazgectim acil stoptan motoru durdurdum evrakları kontrol etti tabi bişey yapamaz herseyim tamam kontrolden sonra kontagı actım vites 1 de boşa alayım diyorum gecmiyor kereta ülen sinir oldum iyicene ileri geri hareket ettirdim anca gecti 5-6 dk ugrastım o sırada polisin cekici aracıda ordaydı eger gecmeseydi atacaktım cekicinin üstüne global'in önünde sallandıracaktım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Alıntı marten1907 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herseyim tamam kontrolden sonra kontagı actım vites 1 de boşa alayım diyorum gecmiyor kereta ülen sinir oldum iyicene ileri geri hareket ettirdim anca gecti 5-6 dk ugrastım o sırada polisin cekici aracıda ordaydı eger gecmeseydi atacaktım cekicinin üstüne global'in önünde sallandıracaktım
    Sen stop ederken vitestemi bırakıyorsun.Ben bir kere servisten alırkende viteste kalmıştı, makine çalışmadı ama rahatça boşa alıp çalıştırdım...

Garip bir durum...

Allah yardımcınız olsun demekten başka elimden birşey gelmiyor
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

Motosikleti
    Yamaha XJ 6 Diversion F
    Alıntı Özer024 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen stop ederken vitestemi bırakıyorsun.Ben bir kere servisten alırkende viteste kalmıştı, makine çalışmadı ama rahatça boşa alıp çalıştırdım...

Garip bir durum...

Allah yardımcınız olsun demekten başka elimden birşey gelmiyor
    Hayır viteste bırakmam genelde o anlık için bıraktım bir anlık refleks artık akıllandım

Motosikleti
    Yinede, gerçekten çok garip, 5 dk uğraşıpta boşa alamamak Kaç km'desin
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

kick start yok mu bunda yauww onda debriyaja basarak çalıştırabilion..
    www taraflihaber.com [B]FARKI TARAFINDA[/B]

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kendini bir tanıtsaydın...

Birde bu sorduğun soru aramızda kalsın yoksa sorduğuna pişman ederler ona göre
    ozur dılerım unuttum...
    adım enes kabul edersenız topıke katılayım
    etmessenız kapıyı kapatıp gıdeyım secın bırını
    bu arada kazasız belasız surusler dılerım sızlere

Motosikleti
    Yamaha XJ 6 Diversion F
    Yinede, gerçekten çok garip, 5 dk uğraşıpta boşa alamamak Kaç km'desin
    665 km de özer kardeş

Motosikleti
    Sen servisin peşini bırakma...

Bak ben sana birşey anlatayım.Bu makineyi almadan önce en çok çekindiğim konu vitesin boşa geçme konusuydu.Sonra aldığım ilk günlerde hiç bir sorun yaşamadım ve şöyle düşündüm, şuan makine yeni ve vites geçişlerinin en kemikli olduğu zaman, şimdiden sorun yaşamıyorsam demekki rodajdan sonra daha da rahat olacak.Düşündüğüm gibide oldu.

Senin makinen daha rodaj'dan çıkmamışken bu haldeyse, sen sık sık servisi rahatsız et...

Motosikleti
    Yamaha XJ 6 Diversion F
    az kaldı zaten 350 km sonra rahatsız edecegim suzuki tekay yada yücel motoru

Forumdan Uzaklaştırıldı giallorosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt250 sarı
    bugün atladım motora kozyatağından indim üsküdar sahile her zaman yaptığım gibi ordan anadolu kavağına süper virajlı ve serin bir orman yolundan sonra kavakta bir balık ekmek yedim, aynen geriye orman yolundan çok zevkli bir yolculuktu herkese tavsiye ederim

SeRHaTeKiNci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    Ya nedir bu vites meselesi..
    Nerde HYOSUNG kullanıcısı görsem, orada bir vites meselesi almış başını gidiyor..
    Valla bence biraz abartılıyor bu vites işi. Bu motorun kıymetini çok iyi bilin.. HYOSUNG Kullanıcıları.. O kadar güzel bir motor ki bu.. Supersport'un tipini ve gücünü, Naked'in rahatlığını, bu motorda harmanlamışlar.. Israrla ısrarla istiyorum bu motoru ama, ne yazık ki ehliyetim yok ve ailem bu motoru bana bu paraya hayatta almaz.. O paraya araba alınır derler.. Onun için şimdiden söyleyeyim Popcorn'dan sonra CBR 125R almayı düşünüyorum. Ama kendi paramı kazanmaya başladıgımda, bu aleti düşünüyorum..

Hepinize kazasız belasız günler diliyorum..
    Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
    Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..

Motosikleti
    Alıntı giallorosso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugün atladım motora kozyatağından indim üsküdar sahile her zaman yaptığım gibi ordan anadolu kavağına süper virajlı ve serin bir orman yolundan sonra kavakta bir balık ekmek yedim, aynen geriye orman yolundan çok zevkli bir yolculuktu herkese tavsiye ederim
    Çok iyi yapmışsın dostum.Bu arada artık burada katılımlarını beklerim.Başlık değiştirildi, şimdi daha harika oldu

Alıntı SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya nedir bu vites meselesi..
    Nerde HYOSUNG kullanıcısı görsem, orada bir vites meselesi almış başını gidiyor..
    Valla bence biraz abartılıyor bu vites işi. Bu motorun kıymetini çok iyi bilin.. HYOSUNG Kullanıcıları.. O kadar güzel bir motor ki bu.. Supersport'un tipini ve gücünü, Naked'in rahatlığını, bu motorda harmanlamışlar.. Israrla ısrarla istiyorum bu motoru ama, ne yazık ki ehliyetim yok ve ailem bu motoru bana bu paraya hayatta almaz.. O paraya araba alınır derler.. Onun için şimdiden söyleyeyim Popcorn'dan sonra CBR 125R almayı düşünüyorum. Ama kendi paramı kazanmaya başladıgımda, bu aleti düşünüyorum..

Hepinize kazasız belasız günler diliyorum..
    Bizde seni en yakın zamanda aramızda görmek isteriz SERHAT, bak benim makineden temizini bulamazsın, gel vereyim bu makineyi sana

Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    Benden korkan benim gibi mi olsun? Popcorn'a binmek istiyorsan hemen yer degiştirelim.. Çevirme gördün mü kaçamayacaksan hiç boşa uğraşmayalım..
    Tamam teknoloji harikası GT250R onu biliyoruz.. Ama seninkinin teknolojisi bozuk.. Sen biniyorsun çünkü.. Pardon binmiyorsun.. Ben motoru 1 ayda 3000 yaptım. Senin motor nerdeyse 1 yaşına girdi hala 2200 de..

Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    Neyse hadi uyarı alicez şimdi valla. Millet öldürür valla.. Bi tane paylaşım başlığımız vardı Serhat yüzünden kilitlendi diye.. Neyse hadi.. MSN'den devam ederiz.. Kendinize iyi bakın GT250/250R kullanıcıları. Bu küçük kardeşinizi unutmayın...

asiVEmavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni racer 200
    Kusura bakmayın bilmediğimden soruyom bide merakımdan gt250r la en fazla kaç görüldü acaba?

Motosikleti
    2006 Siyah Ford Focus TDCİ(175hp)
    Alıntı asiVEmavi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kusura bakmayın bilmediğimden soruyom bide merakımdan gt250r la en fazla kaç görüldü acaba?
    valla hocam ben kendi adıma konuşuyorum 175-177km/s arası değişiyodu benm makinanın hızı düz yolda ama otoyolda yokuş aşağı hiç sıkıştırmadım makineyi bilemicem ama yokuş aşağı 180km/s görür diye düşünüyorum belkide bu hızı görmüş olanlar vardır aramızda
    Ken wa kyouki. Kenjutsu wa satsujin-jutsu. Donna kireigotoya odaimoku wo kuchi ni shite mo, sore ga shinjitu...

Motosikleti
    http://www.youtube.com/watch?v=mYM4R...elated&search=

Ben makinemle en fazla 167km/h yaptım.Fakat benim makinem daha açılmadı.Sanırım açıldıktan sonra bir 10km/h fark eder.

Motosikleti
    2006 Siyah Ford Focus TDCİ(175hp)
    hocam ben 10000+ kmde yaptım o hızı yani motor tam kıvamındayken motor açılınca baya fark ediyor
    Ken wa kyouki. Kenjutsu wa satsujin-jutsu. Donna kireigotoya odaimoku wo kuchi ni shite mo, sore ga shinjitu...

Motosikleti
    Alıntı Miyamoto Musashi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam ben 10000+ kmde yaptım o hızı yani motor tam kıvamındayken motor açılınca baya fark ediyor
    Muhakkak öyledir, sana katılıyorum

ii günler arkadaşlar 2 yıldır küçük çapli chopper kulanicisiydim geçtimiz haftalarda motorumu satim we honda cbr 125r almayi düşünürken hani en ucuz racing ya geçenlerde izmire gitimde bir bayide sizlerin motorun kırmızısını gördüm sifri fiyati gayet pahali geldi açikcasi bütçeme göre daha para biriktirmem lazim bu sende üniwersiteye başliorum kişin fln bu motorun 2. eli nekdara kadar düşer açikcasi en uygun fiyata alabilceğim fiyati ne olur sir bu motor için yazi motorsuz geçiriyorum:( cbr125rl 3500e çok rahat bulunuo ama oda bisiklet gibi görünüo eğr beni aydinlatip yardimi olabilirseniz sizlerin araniza katilmak istiorum bikaç sorum war
    1-bu motor ne mali
    2-gördüm bayideki adam 2 kişi 180 basio dedi pek gerçekçi gelmedi max kaç km/hz yapio
    eğer sorularimi cewaplarsaniz sewinirim
    [COLOR="Black"][B][I][U]C.C STYLE[/U][/I][/B][/COLOR]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler