aprillia satmak cok zor yedek parcasını bulmakta ole ayrıca 2 zamanlı motorların omru oldukca kısa...Acıkcası aprıllıa oldukca zahmetlı bır motor...bırde tam pıst motoru yuksek devırle yuruyen bı makına torku cok az sen gt250r alk bence...
aprillia satmak cok zor yedek parcasını bulmakta ole ayrıca 2 zamanlı motorların omru oldukca kısa...Acıkcası aprıllıa oldukca zahmetlı bır motor...bırde tam pıst motoru yuksek devırle yuruyen bı makına torku cok az sen gt250r alk bence...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
arkadaslar GT 250 R zorlanmadan kac yapiyor? hani motoru cok sikistirmadan...
160 tan sonra redline giriyor Yani 160
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
max 140 ama motoruna çok iyi bakıyorsan bakımlarını sürekli vaktinden önce yapıp yağı değiştirirken zamanı olmasada yağ filtresinide beraberinde değiştiriyosan yolun durumuna göre 150de yapabilirsin ara ara 160'ta olabilir ama bunlar motoru sıkıştırmadan yapacağın hızlar olmalı
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
merhabalar aranızda yeniyim yeni üye oldum ama Asım arkadaşımla yüzyüze görüşme şansım olmuştu motoruna talip olmuştum ve almaya ramak kalmıştı fakat anlatması uzun sürecek bir neden dolayısıyla alamamıştım ama mutlaka alıcaktım ancak asım arkadaşımı zor durumda bırakmamak için o an hazırda bulunan müşteriye satmasınında önüne geçmek istemedim. Saolsun Asım arkadaş motoru benim almam için bana öncelikde tanımıştı (diğer arkadaş yani motorun şuanki sahibi noterde bekliyo olsada). Akif arkadaşın motorunuda global motorda gördüm fakat depodaki çökük bana çok cazip gelmedi. Herşeyde bir hayır vardır diyorum Asım arkadaşın motorunu alsaydım büyük ihtimalle sabredemeyip kendime olan güvenimle motora binip muhtemelen bir kaza yapıcaktım. Bu süre zarfında iyi bir motor daha denk gelir diye bekledim ama pek çıkmadı şimdi istanbulda bir tane var siyah gri onu almaya gidebilrim istanbula tabi şartlara göre Asım arkadaşımızın motorunu görünce mutlaka gri renk alıcam... Teşekkürler...
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Dediğim gibi zaten benim için hayırlı olmuş ozaman çünkü ben dayanamayıp hiç tecrübem olmadan mutlaka binmeyi denerdim. Ama arkadaşada üzüldüm. Asım arkadaşım senden bi ricam olsa; bu senin motorunda ilanının bulunduğu ilan sitesinde motor bölümünde anasayla vitrinde bir gri-siyah bir 250r ilanı var bi bakıp inceleyip yorum yapabilirmisin? Teşekkürler...
6750 TL olan ilanı mı diyosun arkadaşım???
O ise ben aradım görüştüm ; hiç sorunsuz ; gel göster al diyor !
Yani kazası belası olmayan bir motormus! İstersen bir bak ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Evet o ilanı diyorum 150 km de diyo ama acaba rodaj sorunu falan oldumu yada olurmu diyede kafam takılmıyo değil. Ankaradan gideceğim için nokta vuruşu yapmak istiyorum. Teşekkürler....
130 sehir icinde gayet yuksek bir hiz. bu hizda rahat gidebiliyor ise 650 cc olani niye tercih edilir? gorunus itibariyle bir fark yok zaten..
http://www.sahibinden.com/firsat_hyo...o&photo=6#mega
Hocam bahsettiğin motor bu galiba.
Bir önerim var:
Aydınlıkevler'deki Hyosung servisindeki a_k_i_f_f'in motor için 6250 lira gibi bir rakam teklif et bence (gerçi o 2007 model galiba)
Şayet kabul ederlerse ve motorun sağındaki,solundaki çizik,kırık çıkıklar halledilmiş ise o motora talip yok. Sonuçta İstanbul'a giderek belli bir masraf edeceksin.
Ben 3'ü 5'i aramam dersen direkt bu motora talip ol.
Fotoğraflardan bakıldığına göre motor tertemiz duruyor. Selesinin döşemesi bile parlamamış. (çok oturulmadığını gösterir)
Zincir,dişli tertemiz gözüküyor.
Motorun yeni olduğu belli.
Şayet otobüs ile gidersen ve motoru otobüs, tren gibi birşey ile getirirsen ekstradan(Ankara'ya göre) atıyorum 300 lira gibi bir masrafın olur.
Şayet Aydınlıkevler'deki motoru içine siner bir rakama alamıyorsan bu motoru kaçırma.
Hayırlısı olsun.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
ınsallah benım motoruda burdan bırı alır zamanı gelınce...sımdıden alan herkese hayıorlı olsun
Aydınlıkevlerdeki motora bakmıştım aslında eğer yapılmışsa grenajdaki ve depodaki çökükler. Dediğin rakama alınabilir aslında, yaptırcaklarmıydı bi bilgin varmı Asım kardeş...
faik kısmet inş satabilirsin
150 km bir motorun rodaj sorunu mu olur be kardeşim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
İşte arkadaşlar bilmediğimden soruyorum zaten kendim rc 1/10 araçlarla uğraşıyorum onlardan biliyorum rodaj çok önemli.Ve ilk depo hayati önem taşıyo diye biliyorum motor içindeki sürtünmelerin hatasız olması gerek vs. vs...
Oyüzden hani acaba rodaj sırasında bir sorun olmuşmudur diye düşündüm bu konudaki cahilliğime verin. Teşekkürler...
ilkay su yenı zam olayı bıraz canımı sıktı aslına bakarsan...nasıl bı fıyat olusacagını ben mrk edıyorum...motorun sıfırı 10 kusur oldu yaaa...
abi 3 4 aydır bas bas bağırdılar resmen zam gelicek diye hatta kadıköyde bi yer 2009 modeller için şimdiden parasını verip sipariş verin ucuza olsun diye o kadar sahibindende bile ilan verdi yani bırakta olsun o kadar 2. ellerdede az bir yükselme olucaktır ama çokta fazla olucağını sanmam 5e alınan bi motor max 6ya alınacaktır daha fazlasını sanmam...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)