Ehh be ya...
Bu motor satılır mı ya...?
vallahi, şu an param olsa sana borç verirdim(Ciddiyim)
Ehh be ya...
Bu motor satılır mı ya...?
vallahi, şu an param olsa sana borç verirdim(Ciddiyim)
Eyvallah dostum sağolasın,
Benim de içim gitmiyor değil ama ne yapalım, imkan olunca yine alırız kısmetse inşallah diyoruz.
hayırlı satıslar kardes...
zenon ve syah cam yaptırcam kardes sezon baslarken...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
Hayırlı satışlar hocam.
Motorunun (maşallah) ne kadar temiz olduğu jantların temizliğinden , arka dişlinin parlaklığından belli oluyor.
Şimdi 600F işim netleşse idi pazarlığa otururduk(gerçi ilanda pazarlıksız diyor) ya hayırlısı
Kıymet bilen birine gider ve daha iyileri olur inş.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
arkadaşlar 3000-4000 lira arası gzl bi hyo gt250r bulunablr mi
[COLOR="DeepSkyBlue"][U][B][I]Özgrlk için motosklt..![/I][/B][/U][/COLOR] :cat: [B]CBR[/B][COLOR="#FF0000"][B] 125[/B][/COLOR][B]R[/B]
selam uzun bi aradan sonra yazıyorum. motoru satmam lazım araba almıştım motoru bırakıp ama babamın işleri dolayısıyla ekonomik kriz :S motorumu satıyorum. 6.650 fiyat düşünüyorum. aslında 6 milyarda serviste 650 milyon harcadılar. elime 6000 geçmesi lazım. motor 100 km de daha 4000 devirin üzerine çıkmamış.. ilgilenen varsa mesaj atsın.. ilginize teşekkürler..
bu arada 1 kere kullandığım kbc kask, dainese mont dizlik ve eldivenide satıyorum.
msn adresi a_k_i_f_f@msn.com
motor gri 2007 model..
CelalKd;
1-İnönü Caddesi'nden, Hıfzısıhha'nın oradan, dağ tarafına doğru, Esendere tarafına doğru çık.Endy marketi geçince, Nevvar-Salih İŞGÖREN Anadolu Lisesi'nin karşısında, sağ tarafta bir motosiklet tamir-bakım atölyesi var.(Aynı zamanda, yedek parça-aksesuar ve kıyafet te satıyorlar),
2-Hatay Üçyol'dan Bornova tarafına giderken (Yeşildere yolundan), İller Bankası'na yaklaşınca, trafik lambalarının orada, yolun sol tarafında bir motosikletçi var.
Bu iki yere bak, çok güzel olmasa bile sonuçta güzel olan ve 4.000-4.500-TL civarı GT 250 R bulabilirsin (Tabii, ellerine düşmüş varsa).
Bu dediğim yerler, özellikle 2. yer, acil satılık motorları alıyorlar, az bir karla satıyorlar.
saolasın asm. ben bile kullanamadım motoru açıkça :D
kardes alınganlık gosterme yahu....
arkadaşlar içinizden hiç kimse gelmicek mi fuara.. ?
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
yha başından beri takip etseydin anlardın ne demek istediğimi.. düştümde motordan o yüzden hevesim kırıldı kullanmıyodum 6 7 aydır falan.. satıyorum şimdi.
faik hayırlı olsun bu arada ;)
akıf saolasın kardes az daha gırmeseydın bı sonrakı motorumu gorecektın :D
By_StaR kardes ben cuma sabahı ıstanbuldayım cuma butun gun fuarda olucam...
yeni motormu alıyorsun :D oda hayırlı olsun :D
Yaw, 120. sayfadan bu tarafa takip ediyorum, galiba gözden kaçırdım.Ya da okudum, ama hatırlayamadım.Geçmiş olsun.
Ben de bu motordan almayı düşünüyorum, Sen :-"ben bile kullanamadım" deyince..."Allah Allah, neden ki, bu motoru kullanmak bu derece zor mu" diye geçti içimden.
alıcaksan benim motor satılık kardeş. ben 120 değilde 54 de falan vardım heralde :D öle hatırlıyorum :D:D hatta 53 de rize muabbeti yapmıştık. motoru kullanmak çokda kolay değil :D bide yerler mıcır doluysa...
Şu an bu konu içerisinde 148 kullanıcı var. (0 üye ve 148 misafir)