biliyorum orayı yaw, askeri hastahanenin oradan aşağıya dönüp, Balçova istikametine doğru gidiyoruz, Nokta'dan da tekrar yukarıya İnönü cad. tarafına dönüyoruz, demek ki aşağıya Mithat paşa Cad. tarafına dönersem senin mekan orada
biliyorum orayı yaw, askeri hastahanenin oradan aşağıya dönüp, Balçova istikametine doğru gidiyoruz, Nokta'dan da tekrar yukarıya İnönü cad. tarafına dönüyoruz, demek ki aşağıya Mithat paşa Cad. tarafına dönersem senin mekan orada
oLum 2007 o dediğim fiyata bulacaksın bana temiz o zaman Bakacağız
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
öyle yapacagınıza sıfır alın gitsin bea )
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Vasco sağolasın abim.Bide 90--120 Km arası hızla giderken yakıt tüketimi ne olur..Şehir içi şehirler arası kullanıp net ölçüm yapan arkadaşlar yazarsanız..bilgilendirirseniz çok makbule geçer..Ben cıbırla devamlı uzun yol yapıyorum..çok tasaruflu 100 km de 3 litre yakıyor bu makina 100 km de ne yakar..hadi bizde ST Kanunici olacağız. Cıbırı verecem 5.700 de üste para verecem sandığında Gri-Siyah..eyimi..fiyat
Maverick abim ben 81 kg ağırlığındayım tek başıma...makinanın son gördüğü 120 ---130 arası tabi bu deper aşşağı...yani inişte..düzde gitmiyor..Ama Allah var çok güzel motor..125 lik motor sonuçta ne bekleyeceksinki..
cakalaz kardes ben agustos sonu gıbı satıcam motoru kısmetse 8-9 bın cıvarı olmus olacak yada daha az belkıde....suan kı fıyat artısı yansıtıldıgı ıcın 8-7 bın arası bısıler dusunuorum yansıtılmasaydıda 7-6500 arası satmayı dusunuodum egr sartlar uyarsa neden olmasın...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
6000'e bana vermez misin Ona göre bekleyeyim
Bana 6000'e vermez misin
Ona göre beklerim walla
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hocam ben gazlaya gazlaya Ankara'dan Bolu'ya gitmiştim Hyo ile. (2 saat aralıksız)
Motora redline gösterip sıkıştırmadım ama hızım da 130 ve 150 km/s arası gidip geldi.
160'ı rahat görüyor zaten. 4-5 defa 170-175 arası hızları gördüm. (en fazla 175 gördü redline'a girmeden)
Benzinin pahalı olduğu zamandı ve km'de(şehir içi de karıştı işin içine gerçi) 150 ve 160 bin lira yakmıştı motor eski para ile.
Yakıt yönünden -motor optimum ayarlarda ise- hakkaten cimri bir motor.
Yakıt yönünden endişeniz olmasın.
Hele ST'ler enjeksiyonlu. Ayara falan gerek olmadığı için aşağı yukarı hep aynı değerlerde bir tüketimi olur. (karbüratörlülerde ara ara ayar olayı oluyor ya malum)
Renk olarak da siyah yerine kesinlikle çift renk almanızı tavsiye ederim.
Dediğin zamanda,dediğin km'de (Allah zeval vermesin) 7000 lira eder kardeşim senin motor temizinden.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
kardes 6000 e veremem cunku bu motor enjeksıyonlu 2008 hemde en alasından....valla 7.750 fıyat verırm pazarlık payıyla artık gerısı kısmetıne kalmıs...
asım kardes sen 6500 e sattın sımdı 1.sı benımkısı garantılı st oldugu ıcın 2.sı 2008 model 3.su 0 ı 10 mılyar oldu e bızde yarı fıyatına satmayız motoru haa tutupta 8 bucuk falan ısteyecek halım yok ama bakalım hayırlısı...senınkınden eksıgı zenonu oda bellı olmaz belkı taktırırım bıle...
merahaba hyosyung cular sıze kotu bır haberım var motoron nun yaptıgı bır yorum bu kendımce bakıyorumda adamlar haklı sıze vercegım lınkı tıklayın ve okuyun yorumu bence ıyı olur ama bılıyorsunuz sanıım saygılarımla http://motoron.com.tr/121-solgun-bir-taklit.aspx
İKİ RESIMEDE IYI BAKIN BAKALIM NE GORECEKSINIZ BIRI SUZUKU SV 650 BIRIDE HYUSONG GT 650 FARKI GORUN
kardes ben bunu koymandakı mantıgı yakalayamadım...gercı bu daha once konuslmustu....solede bısı var st grup suzukının bazı motorlarına yedek parca uretıyor...bence cok da anormal degıl...nekadar ekmek o kadar kofte...
Yahu, bu memlekette, hiç kimsenin kafasına -"Arkadaş, sen G.Kore malı ya da Çin malı alacaksın" silah dayanmıyor.
Parası çok olan gider Japon veya İtalyan motoru alır, parası az olan da G.Kore veya Çin motoru alır.
Hıı...Ne olur? G.Kore veya Çin motoru alan, japon ya da İtalyan motoru alanın yaşadığı konforu, sağlamlığı yaşayamaz.
İş geliyor, bir noktaya, bir seçime dayanıyor:
"Motora binmek istiyorum, ama, bütçem yeterli değil"
O zaman, ya motora binemeyiz, ya da G.Kore-Çin malı motora bineriz.
evet aynen ole kardes yaaa...zaten bu motorun hedefledıgı kıtle japon motora bınmeye gucu yetmeyen kıtle degılmı...baska motora benzemıs benzememıs cok mu onemlı...
saol kardes allah ragzı olsun....bakalım yaaa sezon acılsın 2.eldekı durumları gorelım ama on camı sıyah yapıcam arakadakı artcı tutacagınıda sıyah yapıcam...mıllet ne kadara satıyor noluyor gorelım bı...
Derbici
Hyosung ,Suzuki firmasından kopan bir firma.
Suzuki'nin bir zamanlar kullandığı motorları Hyosung kendi adını basarak kullanıyor zaten.
Tasarımda da benzerlikler olması normal.
"Hyosung,Suzuki'nin taklididir" olayının pek bir esprisi yok anlayacağınız.
Allah kaza bela vermesin(inş.) de kardeşim satış işi kolay.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
merhaba arkadslar ben burda bır tartısma acmak ıcın yayınlamadım motronda gezerken ılgımı cektı ha sakın hyo sevmedımden degıl bende hyo alcaktım ama nasıp derbıdeymıs ıkısının arsında kalmıstım zaten neyse ama yazı ılgımı cektı bırde bakım deıdm hakıkaten cok benzıyorlar ve baktımda hyonun 125 de varmıs bılmıyrum bılıyormsunz turkıyey gelemdı sanırsam boyutlarıda aynı neyse arkdaslar sadec benımkısı paylasımdı verdıgı mrahatsızlıktan ozr oky kazasız surusler
Arkadaşlar,
Aranızda 600F' e geçmeyi düşünen varsa,
Malum ekonomik kriz nedeniyle gözüm gibi baktığım, üstüne titrediğim, çok sevdiğim motorumu satmak durumundayım.
Beni tanıyanlar motor konusunda ne kadar titiz olduğumu ve motorumu bilirler. Yabancıya gitmesin istiyorum, alana şimdiden hayırlı olsun.
HONDA CBR 600F
2006 MODEL
20,000 KM.
GRİ-SİYAH
İlan detayları aşağıdaki linktedir:[/B]
http://www.sahibinden.com/_gs_plaka_...XQQdisplayitem
hayırlısıyla satılır insallah usta daha hyo ya geçemedik
Şu an bu konu içerisinde 115 kullanıcı var. (0 üye ve 115 misafir)