Arkadaşlar Yorum bekliyorum! Bu motorun sahibi bu siteden bi arkadaş mı acaba?
Satın almayı planlıyorum da
http://www.sahibinden.com/sesi_insan...XQQdisplayitem
Arkadaşlar Yorum bekliyorum! Bu motorun sahibi bu siteden bi arkadaş mı acaba?
Satın almayı planlıyorum da
http://www.sahibinden.com/sesi_insan...XQQdisplayitem
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ama satılık ilanına göre konustum O konustuğum sen miydin yoksaa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Aykut009 kardes ne demek daha sen resımler ıste ben koyayım....saolasın allah herkese daha ıyısını nasıp etsın....
suzukinin kımsenın acıklayamadıgı bır sesı var suzuki muhendıslerı bıle bu sesın neden bu kadar mukemmel oldugunu acıklayamamaları enteresan...o alet manyak bısı yaaa nor uzerınde takılı orgınal egzozundan bıle super otesı bı ses cıkıyor...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
ev et arkadaslar hayırlı olsun 2009 st kanunı gt 250r ın fıyatı 10.385 ytl olmustur....
kaynak
http://www.stkanuni.com.tr/FiyatListesi.aspx
sımdı arkadaslar cok dedıklerı 6000 ytl ye 7000ytl ye nasıl alcaklar bu motoru mrk ettım...
eğer fiyatı hakikaten 10.385 olduysa geçmiş olsun kimse almaz artık bu motoru,nasıl satıcaklar bende merak ediyorum.
6 ay sonra alcaktım fiyat etiketini görünce kawasaki düşümeye başladım, önce yamaha sonrada bu diyerleride gelcek gibi
Bukadar para verilmez.Yeni başlicaklara tavsiye etmem hee parası çok olana edebilirim..birazdaha ekleyip iyi bir race alınır.bu fiyata
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Yukarıdaki iLanı 6000 den aşaya düşürmüyo arkadaş yaa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bu yaptıkları keınlıkle zam degıl sole bı dusundum buraya yazdım mı bılmıorum ama dolar 1.200 ytl den 1.600 kusur oldu yanı hemen hemen%40 lık bır atıs...8750 den 10385 o kadar bıle yok...ha bana sorarsanız hakkaten ıyı olmadı ama yaptıklarınında zam olmadıgı cok acık sadece dolar kuru yansımıs...ben yıne motorumu makul bı fıyattan satarım ama suda bı gercekkı butun motorların fıyatları zamlandıgı ıcın ıyı bır 600 luk 1000 lık motorunda ıkıcı elı artıcaktır....yanı olan hıc motoru olmayana oldu dıyebılırım...
FaiK ;
Sen motoru sat bana be kardeşim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaşlar Merhaba ,,,,,,2005Model 14.000 Km de Honda CBR 125 verilip üzerine 5.700 lirada para verip S-T Kanuni GT 250 R Gri ,siyah renk alınırmı..Cıbırı sevdiğim kadar bunuda sevebilirmiyim...Ha makina sıfır sandığında 2009 model...Kutuyu açma bizden..Cıbır kadar kalitelimidir..S-T yi kullanan arkadaşlar..Cıbırdan vaz geçmek çok zor ama..150--160 gidermi bu makine..Cıbır 120--125..
Arkadaşlar 8 şubat pazar gunu fuara aramızdan gtr si ile gidecek var mı?Biz Pazar günü Gelmek istiyoruz Buluşup bir TEst etmek istiyorum.. En azından sesini duysam o bile yeter.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Ozaktasi;
Bir şey sormak istiyorum, anladığıma göre, Sende CBR 125 var, nasıl o motor 2 kişi bindin mi hiç.
Ben 100 Kg civarı oğlan 35-40 bizi taşır mı
ben son hız 178 görmüştüm korktum basamadım krank elime almayım diye
ama 160 ı göruyor redline girmeden.. sınırda..
maverick ben ybr 125 ile ben 105 arkadasta 110 um dıyor ama inanmadım 120 vardır bugun bi 20 km bi işimiz vardı artçımdı düşün artık çektik ve yokuş çıktık yani :d cbr hayli hayli gider :d
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Erhan, sağolasın verdiğin cevap için.Senin mekan Güzelyalı'da nerede?
ben bir ara çok geziyordum Güzelyalı'da belki önünden geçmişimdir
güzelyalıda değilde, hatay noktadayım ben. hatay karakolunun 50 mt aşağısı Enjoy internet cafe gelirsen beklerim herzaman.
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)