how can you know what the things are worth?
ıf your hands won't move to do a days work.
hocam sebeb ne bu motor neden yorar yenı başlayan biri için ben 2 yıldır scooter kullanıcısıyım ovunmek gibi olmasın ama bilinçli kullanıcılardan bunu vurgulamamın sebebi gunumuzde scooterları yaklasık 6 ay kullanıdıktan sonra motor haşat oluyor acımasız kullanılıyor scooterlar nese ben de bu 250 lıkten almak isterim ne drsin bana keyif verir mı (YAW ARTIK DEBRİYAJ TELLİ OLAN Bİ MOTOR SÜRMEK İSTİYORUMMMMMM........)
Geçenlerde arkadaşın CBF500 ile uzun bir tur attım ve makinenin üzerinde pek rahat edemedim.Racing olmasına rağmen, benim makine ondan daha rahat geliyor bana.Sanırım alışkanlık meselesi...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ben de size katıLabiLir miyim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Mesele nedir arkadaşlar
Var arada sırada yapıyor motor calısırken boşa alabiliyorsun benim anlatmak istedigim sorun mesela dısarıda geziyorsun park edicen motor 1, viteste boşa almadın motoru acil stop dügmesinden stop ettiriyorsun tekrar calıstırmak için boşa almak için baya ugrastırıyor... 1.viteste benim motor debriyaja bassanda calısmıyor
hocam benide ekleyin listeye...
Ken wa kyouki. Kenjutsu wa satsujin-jutsu. Donna kireigotoya odaimoku wo kuchi ni shite mo, sore ga shinjitu...
Hyosung zedeler nedir bu 1.vites ve boş dan çektigimiz :p
Sizlerin sorunu ne kadar büyüktür bilemiyorum ama bende abartılacak bir vites sorunu yok. Sonuşta araba değil bu makina, boşa alamadığınız zamanlarda, gaz vererek biraz ilerletin makineyi, dişlilerin baskını almış olursunuz üzerinden.Bu şekilde daha rahat bir ayrışma olacaktır...
1. vitesin sorunu nedir
Arkadaşlar Hyosung'umuz yok diye ikinci plana mı atıldık yav. Ekleyin listeye abicim... hehehehe
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 115 kullanıcı var. (0 üye ve 115 misafir)