Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Ocak 2009, 16:54
Maverick35 adlı üyeden alıntı
Ben, dün Makina Bilimleri'nden girdim finale.
Resmen çuvalladım.
Vize de konular nispeten kolaydı, kesme gerilmesi, burulma, çekme gerilmesi, perçin, alın ve köşe kaynağı, vb.
Ama, final...Rulman, mil-aks, dişli çark, vb....
Benim vize 100'dü.Bakalım, şimdi adam -"Ya finalde bir 50 vereyim, defolsun gitsin, başıma ekşimesin." derse...geçerim.Yoksa büt yolları görünüyor
bendede makina elemanları dersi var aynı ders sayılır hatta aynısı desem yalancı olmam
-HK- adlı üyeden alıntı
arkadaşlar diğer konuda sordum fakat farkedilmedi...
gt 250 cometlerde de krank sorunu yaşanıyor mu acaba?
racing gibi motoru sıkıştıma ihtiyacı hissedilmediğinden bole bişe duymadım hiç
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Reklamlar
-
14 Ocak 2009, 18:33
Motoru sattım nihayet.
Şimdi kaldık scooter'a.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
14 Ocak 2009, 20:22
hayırlı olsun, Allah daha iyilerine binmeyi nasip etsin
-
14 Ocak 2009, 22:58
valla 6500 e cok iyi paraya vermişsin! Gerçek değeri
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
14 Ocak 2009, 23:50
-
15 Ocak 2009, 00:07
hayırlı ossun asm, ama çok arayacan
alanda hayrını görsün hadi gel ybr alak =)))))
-
15 Ocak 2009, 00:12
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
ya sen 600RR mı aldın
-
15 Ocak 2009, 00:20
şşşşşş abicim tövbeliyim ben siteden kimseye bişi sölemicem nazarınız var olum =) tüh bak gördün iyimi :D
-
15 Ocak 2009, 00:21
şşşşşş abicim tövbeliyim ben siteden kimseye bişi sölemicem nazarınız var olum =) tüh bak gördün iyimi :D
hacı hani konu açmadık
-
15 Ocak 2009, 00:22
asm hayirlisi olsun..
zor oldu ama sattin,simdi hedef 600f ?
:D
hani haddime degil ama gercekten o modifiyeli sahini-dogani kacirmamaliydin..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
15 Ocak 2009, 00:41
iLk@y;
Benim dersin adı, zaten, Makina Bilimleri ve Elemanları.
Asım;
Hayırlısı olsun, motoru satmışsın.İnşallah, bir an önce 600 F'ine kavuşursun.
-
15 Ocak 2009, 13:30
-HK- adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun, Allah daha iyilerine binmeyi nasip etsin
Sağolasın kardeş. Cümlemize daha iyileri olur inş.
crayzboyone adlı üyeden alıntı
Senın motor benım cok hosuma gıdıyordu seneye kalsaydı alırdım
Ama kısmet
))
Nasip kısmet. Daha iyileri olur inş.
Sağolasın.
Hyo'yu çok arayıp aramayacağımı zaman gösterecek. İnşallah pek aramam.
Agility varken YBR'ye ne hacet.
praetorian adlı üyeden alıntı
asm hayirlisi olsun..
zor oldu ama sattin,simdi hedef 600f ?
:D
hani haddime degil ama gercekten o modifiyeli sahini-dogani kacirmamaliydin..
Satış pek zor olmadı da ha ne oldu 3 ay öncesinden yapılan teklifleri daha yeni değerlendirdim
Bu süreçte beni sinirlendiren birçok eleman oldu. Ciddi soranlar ise her hallerinden belliydi. Ciddi soran biri ile anlaştık neticede.
Hedef 600F evet. Fakat hedefe giden yolda engeller olabiliyor.
Hayırlısı olsun.
Estağfurullah ne haddi bu arada
Şahin'i ben kaçırdım ama senin için kaçmış değil hala
Maverick35 adlı üyeden alıntı
iLk@y;
Asım;
Hayırlısı olsun, motoru satmışsın.İnşallah, bir an önce 600 F'ine kavuşursun.
Sağolasın hocam.
Sende inş. tez zamanda bir Hyo'ya veya daha iyilerine kavuşursun.
-
15 Ocak 2009, 14:51
zor oldudan kastm zaten surecti:D
sahini almiyim ya ogrenci halimle arabaya gucum yetmez:D
siyah gri 2005 12000 km bi 600f yakisir sana:D
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
15 Ocak 2009, 15:53
Dun motosikletimin ne kadar berbat bir aydinlatmasi olduguna bizzat karar verdim arkadaslar...istanbula kocaeliden yola ciktim ve birinci bogazda yagmura yakalandim neyse isimi halledip geri donuyorum ki gece karanliga kaldim eh birde yagmur ve bogazdaki yol yapimindan dolayi olusan camur katmani(karayollarindaki)berbat 3 kere hayat-olum arasinda gidilip gelinir mi?geliniyormus demek cunku geldim gittim.valla ne diyim berbat olan aydinlatma yagmurlu havada sifir oluyor...cozum xenon diyecem ama xenonlu kullanan arkadaslar eger bilgi paylasirlar ise yagmurlu havada kullanan var mi yagmurlu havada xenon performansida normal aydinlatmaya yakinmi gibi? bir de tam kocaeliye girecem gebze civarindayim cep denilen mola verme yerleri vardir otobanlarda oraya giriyim dedim hadiii ordada travestiler????ustumdede yuklu bi meblag var durmadim hizlandim hersey olur nemelazim eh onumu goremiyom arkadan tir selektor atiyo hizlan diye yolu taramis sagolsun karayollari 4 tekerleri dusunerek yol kaygan bide taramalar iyiden iyiye dengemi bozuyo buradada faciadan dondum,en son artik giselere yaklasiyorum kocaeliden cikacam tam sagda bir bp vardir bilenler vardir otobanda izmit cikisina yakin derince civari sanirim neyse oradan ileride yol daraliyo hatta ust gecit var bir tane oranin biraz ilerisinde tiri sollamaya ciktim tirlar yavasladi aniden birde ne goreyim haydaaaaa soldaki seritte araba ters donmus?????*Allahhhhhhh gittim demeye kalmadi varya motoru yatiriyim olmaz dedim tir var yanda tabi bunlari, anlik dusunuyorum sonra baktim tirin kupaya yaklasmis tiri gecmek uzereyim ama motoru toparlayamiyom fren filan 8 ciziyorum derken toparladigim gibi tirin kupa kismina onune attim kendimi ama ucu ucuna Allah kimseye yasatmasin tirda frenledi ama nasil aci selektor filan valla mucize gibi su an hayattayim neyse hemen orada trafik sube var otoban polisi onlara soyledim olayi ve giselerden ciktim . ben cektim siz cekmeyin bir an once ya far ekipmanini degisin yada gece asla ve asla helede yagisli ise binmeyin....
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
15 Ocak 2009, 16:42
Sonunda sattın asmHayırlı olsun ....Allah daha iyilerini nasip etsin
Deli mavi sanada çok geçmiş olsun evet aydınlatma çoık öenmli Allah korumuş
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
15 Ocak 2009, 19:11
Birkannn adlı üyeden alıntı
Sonunda sattın asm
Hayırlı olsun ....Allah daha iyilerini nasip etsin
Deli mavi sanada çok geçmiş olsun evet aydınlatma çoık öenmli Allah korumuş
Tesekkur ederim sagolasin
Yorum yapan yok mu bu aydinlatma konusundaki sorum hakkinda bilgi istiyorum....yokmu burada hyosung gt250/650r kullanan arkadaslar?????
-
15 Ocak 2009, 20:59
geçmiş olsun deli mavi yagışlı havalarda farların aydınlatması %50 ye yakın kayboluyor bu kesin ama sadece bizim motorlara has bişey degil.ben zaman zaman durup far camındaki çamurlu suyu silerdim baktım zahmetli oluyor.xenon üstüne bayagı bir araştırma yaptım memlekette motosiklet için üretilmiş h3 bulamadım h4 h7 ve h1 var.kaliteli markalarda250tl den aşagı degil bizde çin malı alırız dedik arabalar için olanlardan 150 tl ye kadar var hemde iki adet birinide başka bir arkadaşa verip maliyeti paylaşabiliriz diye düşünmüştüm.ama yetkili servisimdeki ustam izin vermedi.heran arıza çıkarabilecegini çin malı xenona güvenilmeyecegini buyüzden bir hasar oluşursa motorumun garati dışı kalacagını söyleyince vaz geçtim zaten yagmurlu havalarda normal xenonda pekbir farkı olmadıgını bixenon denilen mercekli xenonun çok iyi oldugunu bununda türkiyede bulunmadıgını ya yurtdışından ebay gibi sitelerden yada burada perte çıkmış lüks arabalardan alınabilecegini söyledi ee neyapalım derken bir arkadaşım osramın night braker diye bir ampulünden bahsetti takmış gayette güzeldi rengi xenon kadar beyaz degil 4000 kelvin civarıydı sanırım %90 daha fazla aydınlatma %10 daha beyaz ışık verdigi yazıyor kutusunda bende taktım tanesi satılan yere göre 13 ile 15 tl arasında degişiyor standart ampule göre hissedilir bir iyileşme var.istersen bir dene ben memnunum.xenona karşı ucuz ve risksiz. yanlız şunuda söyleyeyim yol üstündeki servis benden ampulleri degiştirmek için 20 tl isteyince ben yaparım dedim ama dedigimede pişman oldum.benim gibi sabırsız ve sinirli biriysen hiç ugraşma ver ustaya o kafa granajını çıkartıp fartasına ulaşabilmek için yarım saat ugraştım.nerdeyse granajın yarısını sökmek zorunda kaldımpark lambasınıda degiştirmeyi unutma dipsiz ampul takılyor
buradanda inceleyebilirsin http://www.magaza24.com/osram-ampulu...1463_1101_1103
-
15 Ocak 2009, 23:48
deli_mavi adlı üyeden alıntı
Dun motosikletimin ne kadar berbat bir aydinlatmasi olduguna bizzat karar verdim arkadaslar...istanbula kocaeliden yola ciktim ve birinci bogazda yagmura yakalandim neyse isimi halledip geri donuyorum ki gece karanliga kaldim eh birde yagmur ve bogazdaki yol yapimindan dolayi olusan camur katmani(karayollarindaki)berbat 3 kere hayat-olum arasinda gidilip gelinir mi?geliniyormus demek cunku geldim gittim.valla ne diyim berbat olan aydinlatma yagmurlu havada sifir oluyor...cozum xenon diyecem ama xenonlu kullanan arkadaslar eger bilgi paylasirlar ise yagmurlu havada kullanan var mi yagmurlu havada xenon performansida normal aydinlatmaya yakinmi gibi? bir de tam kocaeliye girecem gebze civarindayim cep denilen mola verme yerleri vardir otobanlarda oraya giriyim dedim hadiii ordada travestiler????ustumdede yuklu bi meblag var durmadim hizlandim hersey olur nemelazim eh onumu goremiyom arkadan tir selektor atiyo hizlan diye yolu taramis sagolsun karayollari 4 tekerleri dusunerek yol kaygan bide taramalar iyiden iyiye dengemi bozuyo buradada faciadan dondum,en son artik giselere yaklasiyorum kocaeliden cikacam tam sagda bir bp vardir bilenler vardir otobanda izmit cikisina yakin derince civari sanirim neyse oradan ileride yol daraliyo hatta ust gecit var bir tane oranin biraz ilerisinde tiri sollamaya ciktim tirlar yavasladi aniden birde ne goreyim haydaaaaa soldaki seritte araba ters donmus?????*Allahhhhhhh gittim demeye kalmadi varya motoru yatiriyim olmaz dedim tir var yanda tabi bunlari, anlik dusunuyorum sonra baktim tirin kupaya yaklasmis tiri gecmek uzereyim ama motoru toparlayamiyom fren filan 8 ciziyorum derken toparladigim gibi tirin kupa kismina onune attim kendimi ama ucu ucuna Allah kimseye yasatmasin tirda frenledi ama nasil aci selektor filan valla mucize gibi su an hayattayim neyse hemen orada trafik sube var otoban polisi onlara soyledim olayi ve giselerden ciktim . ben cektim siz cekmeyin bir an once ya far ekipmanini degisin yada gece asla ve asla helede yagisli ise binmeyin....
Geçmiş olsun.
Keşke hava durumuna bakıp yola çıksaydınız.
Hoş bu mevsimde havanın durumu da her an değişebiliyor.
Birkannn adlı üyeden alıntı
Sonunda sattın asm
Hayırlı olsun ....Allah daha iyilerini nasip etsin
Sonunda sattık kardeş. Sağolasın. Amin.
praetorian adlı üyeden alıntı
zor oldudan kastm zaten surecti:D
sahini almiyim ya ogrenci halimle arabaya gucum yetmez:D
siyah gri 2005 12000 km bi 600f yakisir sana:D
Kırmızı-siyah daha çok yakışıyor F'e.
Şöyle 2005 veya üstü bir F olsunda renk seçimi kolay
-
16 Ocak 2009, 00:04
zonta adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun deli mavi yagışlı havalarda farların aydınlatması %50 ye yakın kayboluyor bu kesin ama sadece bizim motorlara has bişey degil.ben zaman zaman durup far camındaki çamurlu suyu silerdim baktım zahmetli oluyor.xenon üstüne bayagı bir araştırma yaptım memlekette motosiklet için üretilmiş h3 bulamadım h4 h7 ve h1 var.kaliteli markalarda250tl den aşagı degil bizde çin malı alırız dedik arabalar için olanlardan 150 tl ye kadar var hemde iki adet birinide başka bir arkadaşa verip maliyeti paylaşabiliriz diye düşünmüştüm.ama yetkili servisimdeki ustam izin vermedi.heran arıza çıkarabilecegini çin malı xenona güvenilmeyecegini buyüzden bir hasar oluşursa motorumun garati dışı kalacagını söyleyince vaz geçtim zaten yagmurlu havalarda normal xenonda pekbir farkı olmadıgını bixenon denilen mercekli xenonun çok iyi oldugunu bununda türkiyede bulunmadıgını ya yurtdışından ebay gibi sitelerden yada burada perte çıkmış lüks arabalardan alınabilecegini söyledi ee neyapalım derken bir arkadaşım osramın night braker diye bir ampulünden bahsetti takmış gayette güzeldi rengi xenon kadar beyaz degil 4000 kelvin civarıydı sanırım %90 daha fazla aydınlatma %10 daha beyaz ışık verdigi yazıyor kutusunda bende taktım tanesi satılan yere göre 13 ile 15 tl arasında degişiyor standart ampule göre hissedilir bir iyileşme var.istersen bir dene ben memnunum.xenona karşı ucuz ve risksiz. yanlız şunuda söyleyeyim yol üstündeki servis benden ampulleri degiştirmek için 20 tl isteyince ben yaparım dedim ama dedigimede pişman oldum.benim gibi sabırsız ve sinirli biriysen hiç ugraşma ver ustaya o kafa granajını çıkartıp fartasına ulaşabilmek için yarım saat ugraştım.nerdeyse granajın yarısını sökmek zorunda kaldım
park lambasınıda degiştirmeyi unutma dipsiz ampul takılyor
buradanda inceleyebilirsin
http://www.magaza24.com/osram-ampulu...1463_1101_1103
Herkese ve ayricada sana tesekkurler.artik baska bahara kaldi far degisimi...bu motosiklet uyusun birazcik beni uyutmadan.....
-
16 Ocak 2009, 22:50
kardes hadı hayırlı olsun bakalım darısı benım basıma yaz sonuna dogru dusunuorum...bende 7- 6.5 bın ytl ıstıcem bılıosun konusuoduk zateen...ondan sorası dedıgın gıbı kısmet...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 185 kullanıcı var. (0 üye ve 185 misafir)
Bu Konudaki Etiketler