Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

arkadaşlar tamam herşeyden önce model var gt de ama şuda var çinden gelen çoğu motor şu an dökük vaziyette ben 2 yıl önce kros aldım dt 125 bilen bilir 91 model masraf ettim ama zevki başkaydı çünkü japondu yağ bitti 2gün belki öle gezdim en sonunda kitledi ama tekrar yaptım elinden biraz iş gelirse yaparsın çin malı güven olmuyo alan alır tabi ama o kadar parayı verirken ii düşünmek gerek bu motor bildiğim kadarıyla 8 milyar kadar taksitle 10 milyarı bulur alan akadaş bunu satarken yarıya düşcenden emin olsun örnekleri sahibinden comda

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2006 cbr 1000rr kırmızı siyah
    arkadaşım sen bence hıc arastırma yapmamıssın motor cın malı degıl....bılmeden arastırma yapmadan nasıl bu kadar emın olarak konusuosun anu anlamadım...ayrıca sahıbınden.com da 2008 yada 2009 model st kanunı 5000 mılyara gostersene hemen ben 2. motoru alırım bırak onu 2007 model bıle bulmak o paraya cok zor...anca satan paraya falan sıkısmıs olcak
    [COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]

thecoolzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    ben temiz kullandıktan ve asırı yüklenmedikten sonra bi arıza cıkaracagını sanmıyorum.su an altımdaki motora da çin malı ıvır zıvır dediler.daha hiç bi arızasını görmedik allaha şükür.canavar gibi de gidiyor.

ilkay ve asm hocam cvplar için saolun

Motosikleti
    kymco super 8
    selamlar arkadaslar uzun sure bu topıcden uzaklastım hepinizden ozur dilerim tmm salakca bı gırıs oldu sizene benden dimi amaaa öle demeyin hyosunga öle bir yapıstırmalar buldumki reklam yapmıyım kadıkoydeki rap giyim magzasından sans eseri aldım gangsta tarzı artık grenaj yanlarında tıme is money vakıt nakıttır yazıyor sıyah camın onundede hoodboss bas patron yazıor isteyene gidip alabılırız resimleri koycam zaten bıde 5 gundur calısmayan bir hyo akusu bıtermı bugun test edicez gorucez hadı hayırlısı bu ulvı gorev gunesin acmasıyla beni bekler:::::::

Alıntı kalpsizadam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor her anlamda güzel arkadaşlar ama 600 cc gidi bi ses çıkmaz bence ve titreme yapıcak ben geçen sene cbr 125 aldım sıfır ilk başlarda güzel sandım ama olmadı gitmediğim gezmediğim yer kalmadı izmirden çeşmeye gittim hayatım kaydı 250 cc bi makine elbet ii ama sonra zor oluyo daha güçlü olmasını bekliyoruz ama olmuyo gt250 olcana gt 400 olsaydı süper olurdu bence fiyatı da çok pahalı bugün 2000 model rr 6 temiz bi cihaz 10 lira ve makine sonuçta arkadaşlar bu motora bu kadar ilgi fiyatını artırır.bence acele etmeyin ....
    9 senelik bir race makınenın hemde 600 4 silindir nasıl problem cıkarıcagını dusunemıyorum bile

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    bi aradan sonra bi bakayım dedim ne var ne yok faikle asım ne yapmışlar yok yok asımla faikmi yoksa

ben hep nete giremiyorum otelde internet paralı (bana değil gerçi) sürekli iş olunca vakit kalmıyor bi türlü...
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

Birkannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İlkay hocam sizde hyo varmıydı?ben yok biliyorum ama ne zaman alıcaksın yoksa
    Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    2006 cbr 1000rr kırmızı siyah
    ilkay vallaha bısı yaptıgımız yok baslıga sahıp cıkmaya devam edıoruz...
    [COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]

By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    Ya ARkadaşlar Merhaba Ben Bişey sorcam Size ya.. Mesela SS Bi Makine Uzun yolda Cok Yoruyor.. Hyo İçinde Bu Geçerli mi ? Yani Uzun mesafe deneyimleriniz oldumu? motorumu yenilicem.. Son 1 ay içerisinde İyice Araştırmalara dalmış durumdayım...
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    düşünüyomda bu paraya bu şekli iyi veriyodu yaw benim mtoor =) satmasamıydım diom arada :D bari bu yazı cıkarsaydım diyom :D arandık durduk yere ya hayırlısı :D sattıgım adam belki arar beni diye bekliyorum hergun tele bakarak
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Sen naptın anlamadık valla aldım dedin, biraz gezdin sattın sora
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

bende anlamadım :D

By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    Alıntı Birkannn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen naptın anlamadık valla aldım dedin, biraz gezdin sattın sora
    onun ne yaptıgı belli değil ya .. Çoramık
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

Motosikleti
    Alıntı Birkannn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlkay hocam sizde hyo varmıydı?ben yok biliyorum ama ne zaman alıcaksın yoksa
    eskiden vardı ama çin malı bi scooter sen bunu görmüş olabilirsin belki;

bu motosiklette benim değil bi arkadaşın (=

Alıntı cbr125faik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilkay vallaha bısı yaptıgımız yok baslıga sahıp cıkmaya devam edıoruz...
    tamam asım (tamam işin cıvığı çıktı artık )

Alıntı By_StaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya ARkadaşlar Merhaba Ben Bişey sorcam Size ya.. Mesela SS Bi Makine Uzun yolda Cok Yoruyor.. Hyo İçinde Bu Geçerli mi ? Yani Uzun mesafe deneyimleriniz oldumu? motorumu yenilicem.. Son 1 ay içerisinde İyice Araştırmalara dalmış durumdayım...
    evet yorucu oluyor çünkü diğer race makinaların çoğunda olduğu gibi pozisyonun aynı motoru kullanmayı daha yorucu yapan kullanım kolaylığı vs gibi ince şeyleri çıkarttık desek pozisyon çok önemlidir bu yüzden yorucudur...

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Erhan bende motoru satıyorum ama yerine daha iyisini koyamazsan sanırım seninle aynı düşüncede olacağım gibi
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

valla inan, sattıktan hemen sonra almalısın eskisini unutmak için ben alamadım onun için anılarım canlanıyor iyi kötü simdi bişi alsaydım sattıktan hemen sonra eskisini unuturdum. ( ya bu eski manitadan ayrılıp yenisiyle hemencıkıp eskisini unutmak gibi bişi oldu=) )

motorsuzlukta koyuyor ne kadar soguk olsada ben biniyordum malum izmir sıcak zaten biraz güneş gördümü tatmdır.

daha iyisini alamıycam sanırım kriz bende de var. fakat ilk basta dediğim gibi ybr olacak tercihim.. cunku elimi ayagımı kesiyor yawhu yerden bu motosiklet. dukkanın onunde araba duruyor inan binmek gelmiyor içimden yerinden oynatcam trafiğe takılcam diye aklım cıkıyor...

Motosikleti
    Alıntı thecoolzzz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben temiz kullandıktan ve asırı yüklenmedikten sonra bi arıza cıkaracagını sanmıyorum.su an altımdaki motora da çin malı ıvır zıvır dediler.daha hiç bi arızasını görmedik allaha şükür.canavar gibi de gidiyor.

ilkay ve asm hocam cvplar için saolun
    hep cvp yazıcam yoğunluktan yalan oluyor zaman varken yazayım şimdi
    inan bende bi çok şeyi bildiğim kadarda bu forumdan öğrendiklerimde çok fazla sayfa sayfa okuyarak kimi zaman bi çok topiği; eski yeni zamanla öğreniyosun ses etmeden sordukça :D
    bizde paylaşanlardan öğrendik sonuçta bizde paylaşıcaz ne demek

evet dediğin gibi hemen almak lazım yoksa baya acı çekersin..ilkay görmüştüm onu ya güzel renk gerçekten ninjaya benzemiş
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla inan, sattıktan hemen sonra almalısın eskisini unutmak için ben alamadım onun için anılarım canlanıyor iyi kötü simdi bişi alsaydım sattıktan hemen sonra eskisini unuturdum. ( ya bu eski manitadan ayrılıp yenisiyle hemencıkıp eskisini unutmak gibi bişi oldu=) )

motorsuzlukta koyuyor ne kadar soguk olsada ben biniyordum malum izmir sıcak zaten biraz güneş gördümü tatmdır.

daha iyisini alamıycam sanırım kriz bende de var. fakat ilk basta dediğim gibi ybr olacak tercihim.. cunku elimi ayagımı kesiyor yawhu yerden bu motosiklet. dukkanın onunde araba duruyor inan binmek gelmiyor içimden yerinden oynatcam trafiğe takılcam diye aklım cıkıyor...
    Yarın birisi görmeye gelecek motoru. Duruma göre motoru satıp satmama işini düşüneceğim.

3.5 yıl önce arabamı (babadan kalma idi peder(farsça bir kelimedir, kullanılmasında sakınca yoktur) yenisini aldığı için) babam biraz daha iyisini alır diye satmıştım. Motorlarıma baktığım gibi arabama da iyi bakardım. Çiçek gibiydi. Arabayı alan kişi ağzı kulaklarında gitti zaten.

Arabayı sattıktan sonra öyle pişman oldum ki. Hani derler ya eşekler gibi pişmanım.

Yerine bir araba da alamadım.

O nedenle motorcu olmuştum zaten.

Aynı durumları yaşama ihtimalini düşünmüyor değilim.

Bazı arkadaşlara, bazı şeyleri görmüş biri olarak tavsiyem:

Herkesin imkanı bir değil. Başkalarının gazına gelip türlü türlü hayallere dalıp hayatın gerçeklerini unutmamalı. Bu lafı kendime de diyorum.

Adama bakarsınız daha dün motorculuğa başlamıştır. İlk motoru Çin malıdır. Sonra gider -misal- GT250R alır. 2-3 ay sonra bir bakmışsınız çekmiş bir 600'lük SS. (tamamen örnektir)

Araba durumunda da benim durum bunun gibiydi. Bazı olaylar döndü ve ben altımdaki arabamdan oldum. Ben arabayı sattıktan sonra bana "arabaya ne gerek var" diyenlerin de araba aldıktan sonra tabiri caizse bana hava basmalarını da gördüm.

Elimizdekiler ile yetinmesini bilmek lazım. Nefse bunu kabul ettirmesi zordur gerçi.

Gün oluyor Agility ile gezerken Hyo ile gezdiğimden daha çok keyif alıyorum.

Çok şükür!

Size keyif veren motorunu bulmuşsanız gayrısını pek kurcalamayın.
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

amin :D

amin asm kardeş inş iyi bir müşteri bulursun valla çok uğraştın acaip insanlarla
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 221 kullanıcı var. (0 üye ve 221 misafir)

Bu Konudaki Etiketler