bizim siteye ulaşamıyorum ben, bilgisi olan?
Bağlantıda bir problem olabilir, şuan bende açamıyorum...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Arkadaşlar benide ekleyin listeye hfc den merhametsiz ben.Bide bu nick i değiştirmem mümkünmü burayıda merhametsiz yapabilirmiyim?
zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış.
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
arkadailar dün saat 20:00 de gt250 r mı aldım yalovadan 8900 ytl e ilk olarak ses hariç herşeyi güsel bbenden tmm not artık bende bi hyosung kullanıcısıyım. Herkeze slm olsun.....
selamlar kucuk bır HC olmus burada. bende geldim.
Yeni modellerde boşa geçme sorunu ve kemikli vites çözülmüşmü yoksa hep aynımı arkadaşlar?
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
Hoş geldin arkadaşım.Katılımını bekliyoruz
Kendi adıma konuşmak gerekirse, şanzuman ile ilgili hiç bir problemim yok. CBR600 F kullanan bir arkadaşım benim makineyi denedikten sonra dediği tek şey; vitesleri çok rahat geçiyor bizimkiler gibi sert değil...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Bu GT250R ile ilgili eski başlık ne oldu? Skull açmıştı bulamadım yau
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Selam arkadaşlar... Ben Selim HFC'da da üyeliğim var...(Incredible nick'i ile) Ama ne yazık ki; Bir Hyosung gt250r'ım yok... Bu durumda da ekleyebilirseniz yuppi derim...
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
Ben yaşıyorum arada sırada 1. viteste iken motoru stop ettirdigimde sorun başlıyor tekrar çalıştırmak istedigimde çalışmıyor kereta ileri geri anca öyle boşa geciyor tabi bu arada motor daha rodajda
Şu an bu konu içerisinde 114 kullanıcı var. (0 üye ve 114 misafir)