off off bu ısler karısık ısler hem alan ıcın hem satan ıcın...
off off bu ısler karısık ısler hem alan ıcın hem satan ıcın...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
şu vergilerin yarısını kaldırsalar o kadar güzel olucakki o zaman motosiklet fiyatları...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Yaw, sahibinden.com'a bakıyorum...Bir dünya GT250R vardı, dün bir baktım 15-20 tane motor kalmış.
Ne oldu bu motorlara, sahipleri "Şubat-mart ayını bekleriz" düşüncesiyle ilanları mı geri çektiler acaba?
Bu arada 250R'mi alayım 650R'mi alayım diye bir ikilem yaşıyordum, karar verdim GT250R alacağım.Tabii, 2009 Kasım'da.O zamana kadar scooterle sataja devam etmem lazım
olabılır senenın hep bu zamanları motor azalmıstır...gecen sende boyledı...
valla ben bu gidiş te hyo dan vazgecem raptor alıcam kime desem hyoyla uzun yol yapaamzsın işgence cekersin heryerin tutulur 1hafta kendıne gelemzsin diyolar. buyuzden raptor almayı dusundum hem ıkıncı ellerıde gayet ucuz ve guvenılır marka ama hersey yaza baglı gönlüm haka hyo da
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
Ben 650 liğini de alabilirim ; Beğeniyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Regal raptora ben güvenmem.Daha doğrusu o tarz motorları sevmiyorum hele de Çin malıysa işim olmaz.Fakat şu da bir gerçek ki gt250r ile uzun yol düşüncesi -vaktinde o motora sahip olmuş biri olarak- bana çok yorucu geliyor.
Sadece yarım saat bir saat turlamamda bile dayak yemiş gibi oluyordum ben
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
merhaba arkadaşlar
gecen sahibinden.com da , bi ilanda denk geldim , ama ilanı şimdi bulamıyorum ,
neyse:
adam demişki bnm motorum 2008 model ve ST kanuni & hyosung , hyo kanuni ile birleşince , bi şeyler değişmiş ve krank kırma sorunu ortadan kalkmış ,
adam motorunu satmak için mi böyle dedi , yoksa bu gercek mi ?
edit : ilanı buldum
http://www.sahibinden.com/2008_s_t_k...&keyword=krank
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
bu sorun 2006dan sonraki gelen modellerde giderildi zaten 2006 ve 2007 modellerin krankları 1 değildir ama yağsız bırakırsan her motor krank kırar =) 2008dede enjeksiyon tarzı bişeler oldu ondan biraz daha değişti sistem ama tabiki biraz daha sağlamlaştırılmıştır
ayrıca buna 250 ytl daha ekleyip 0'ını alıyosun yani değermi sence?
bi motor ilk kontak çevirdiğin anda 1000 ytl değer kaybeder bu altın kuraldır kimsede değiştiremez....
bu adam rahatsız heralde motoru yana yatırmı granajları cızmıs ve buna 8000 lira istiyor aklından zoru var kesin
sıfır alırım dahaii
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
Hyo ile yol fena değil ama otobanda böylesine makinayı tahrik edenlerden yenilen tokat,bel ağrısından daha fena
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
hahaha mehmet gel birazını vericem sana bende fazla boydan şikayetçiyim saten
keşke ole bişe olsa
ole deme birine özel şöförlük yaptım (alla karetmesinki) babama araba ne die sorduğumda seat ibiza dedi he iyidir o zaman dedim bu son kasası aklımda canlandı odur diye düşündüm bide ne göreyim en eski kasa bir ibiza var karşımda döküntü hemde gti dedim allaha emanet turizme hoşgeldiniz sayın yolcularımız lütfen yolda bol bol dua edin 2 elham 1 kulufalla okumayıda unutmayın dedim içimden
yolda yan tarafı az yanımda bulmadım virajlarda hemde o araba tüplü bide 220 bastı en az
bende inanamadım kendime ama bursa otobanından sonra yaptım o kadar baya bi :D
arkadaslar race makınaların hepsı uzun yolda yorar sadece gt 250r degıl....yol vereceksın sakın kullancıksın 90 ı gecmısceksın o zaman uzun yola gıdılır...ben bu yaz ınsallah anakara ayvalık yapıcam o zaman solerım sıze ne kadar yorucu oldugunu...bu ısı seven goze alan bı adam verdıgı mutluluktan kesınlıkle haz duyar ama tabıkı bı naked bı chopper bı enduro gıbı de yorulmadan gıdemezsın bu bı gercek race makınalarda bole...
kesınlılle katılıorum kardes...zaten 1 saat gıdeceksın yarım saat dınleneceksın geze geze gıdeceksın...mehteran hesabı 2 adım ılerı 1 adım gerı
Şu an bu konu içerisinde 59 kullanıcı var. (0 üye ve 59 misafir)