Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Kasım 2008, 12:50
merhaba arkadaşlar geçtiğimiz temmuz da bir kaza sonucu motorumun şasisi eyildi bana dedilerki şasiyi düzelt ama biliyorumki bu araba gibi değil o yüzden yeni bir şasi istiyorum acaba satılırmı bulabilirmiyim tabi yanında maşada lazım benim motorum komet olduğu için grenaj gerekli değil sadece şasi ve maşa işimi görür yada hiç dokunma sat öle gitsinmi dersiniz ama ben karşı tarafın siğortasından 5000ytl kadar bir para alıcam alıcam diyorum çünki vermediler ekspertiz raporunda 5000 ytl ödenmesi yazıyor ama karışık yani alırsam cebimde 5000ytl olucak kafadan darbeli motor ve şasi kule den eyildi maşa sekiz oldu diğer parçalar önemli değil yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
Reklamlar
-
20 Kasım 2008, 13:19
Uğrasma 5000 ile yeni bişey al kendine !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
20 Kasım 2008, 13:28
perte çıkartmadılarmı motoru
-
20 Kasım 2008, 13:39
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
perte çıkartmadılarmı motoru
hayır trafik sigortasından işlem yapıldığı için pelt olmuyormuş bana dedikleri
5000ytl vericez motorda sende kalıcak bende uyar dedim zaten 2 el değeri 5500 ytl belkiydi gerçi ben onu sıfır almıştım ama durum bu.
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
-
20 Kasım 2008, 13:50
-
20 Kasım 2008, 13:56
ya şu anda motorsuzum 3bin ytl şesi maşa falan alsam motoru çalışır duruma getirsem çünki acıyorum gözüm gibi baktığim en iyi yağı koyduğum motorun çöp olmasını istemiyorum çünki o benim ilk göz ağrım ben onla öğrendim motora binmeyi daha motorda çizik yok 7000 km çok yeniydi.
-
20 Kasım 2008, 14:02
ama artık çizik var. astarından pahalıya patlar sana nasıl istersen öyle yap... aynı ayarıda tutturamayabilirsin buda var.. Hayırlı olsun dıyelım
-
20 Kasım 2008, 14:03
cagatay_hepsen adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar geçtiğimiz temmuz da bir kaza sonucu motorumun şasisi eyildi bana dedilerki şasiyi düzelt ama biliyorumki bu araba gibi değil o yüzden yeni bir şasi istiyorum acaba satılırmı bulabilirmiyim tabi yanında maşada lazım benim motorum komet olduğu için grenaj gerekli değil sadece şasi ve maşa işimi görür yada hiç dokunma sat öle gitsinmi dersiniz ama ben karşı tarafın siğortasından 5000ytl kadar bir para alıcam alıcam diyorum çünki vermediler ekspertiz raporunda 5000 ytl ödenmesi yazıyor ama karışık yani alırsam cebimde 5000ytl olucak kafadan darbeli motor ve şasi kule den eyildi maşa sekiz oldu diğer parçalar önemli değil yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
5000 ytl ile motorun hurdasını vereceklerse iyi iş aslında.
Bana kalırsa o motorla uğraşma bir daha.
Ha şasesi kaynatılmaz mı kaynatılır. Sağlamda kaynatılır belki.
Ama astrı kılıfından pahalı olabilir.
Bence sen motordaki parçaları ayrı ayrı satmaya bak.
Motoru hurda halde toptan da satabilirsin. (motor tamircilerine yarar)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
20 Kasım 2008, 15:04
asm adlı üyeden alıntı
5000 ytl ile motorun hurdasını vereceklerse iyi iş aslında.
Bana kalırsa o motorla uğraşma bir daha.
Ha şasesi kaynatılmaz mı kaynatılır. Sağlamda kaynatılır belki.
Ama astrı kılıfından pahalı olabilir.
Bence sen motordaki parçaları ayrı ayrı satmaya bak.
Motoru hurda halde toptan da satabilirsin. (motor tamircilerine yarar)
anlaşılmayan bidirum var ben şasiyi kaynatmak istemiyorum çünki kaynak gerektiren bir durum yok sadece kulede içe doğru eyiklik var yani kople şasi almak istiyorum acaba bu konuda bir bilgisi olan varsa teymin edebileceğim yer çok iyi olur..
-
20 Kasım 2008, 16:23
Bence hiç uğraşma.Sigortadan alacağın para ile yeni motorlara bak.Onu da artık parça parça ya da komple olarak satmaya bak derim.Çünkü bir motorda şase, maşa eğildiyse yenilesen bile eskisi gibi zor olur.O yüzden hiç uğraşma derim...
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
20 Kasım 2008, 20:11
asım kardes bugunde bnım sınavlar bıttı ama bende bıttım ınan bana...sımdı tuy gıbı hafıfım...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
-
21 Kasım 2008, 12:33
şimdiden kalılanlara teşekkür ederim
yeni başlıycam ama yok kullanmayı biliyormusun gibisinden saçma sapan sorular sormayın.
hyosung 250 liyi arkadaşlarım koydu kafama güzel motormuş çok azda kayıyor
şimdi kafama takılan 2 inci el mi almak mantıklı yoksa boşve bu zaten geçiş motoru buna binersen 600 ü kesin istersin mi dersiniz veya yooo çokgüzel bir motordur 3 veya 4 sene binersin hem azda yakıyor sen sıfır almı dersiniz
lütfen gereksiz cevaplar ve kendi motorunuzu satmaya çalışmayın
adım erdem
-
21 Kasım 2008, 12:50
-
21 Kasım 2008, 14:43
cagatay_hepsen adlı üyeden alıntı
anlaşılmayan bidirum var ben şasiyi kaynatmak istemiyorum çünki kaynak gerektiren bir durum yok sadece kulede içe doğru eyiklik var yani kople şasi almak istiyorum acaba bu konuda bir bilgisi olan varsa teymin edebileceğim yer çok iyi olur..
Komple şase fiyatına bir bak hocam öyleyse. (ki dandik egzozu 1000 ytl olan motorun şasesine ne fiyat biçtiler kimbilir)
Zaten çıkma şase olacağını pek sanmamakla birlikte çıkma şase olsa bile bunun sağlıklı olacağını düşünmüyorum.
Dostum,eline 5000 ytl'yi alman ve yeni bir motor bulman bana kalırsa en mantıklısı.
-
21 Kasım 2008, 15:14
bende Asm'ın Yorumuna Katılıyorum.
5,000 YtL i Al Pert motorununda Sağlam parcalarını Sat 5000in üstüne koy Temiz bir gt250r ile devam et derim Dostum
-
21 Kasım 2008, 18:03
cvp veren herkese çok teşekkurederim heralde çoğunluğun dediği gibi ben bu motoru toplamaktan vaz geçicem aslında bende bu yönde düşünüyordum ilk ama oluru varmıdır şasi bulabilirmiyim diye bir sormak istedim.
-
21 Kasım 2008, 23:57
http://www.sahibinden.com/michelin_p...XQQdisplayitem
İlanda kullandığım dili biraz değiştirince motoru favorilerine ekleyenlerin sayısı birden düşmeye başladı (23'ten 20'ye)
Şimdi ben niye yalan söyleyeyim? İlanda birşeyleri açık açık yazmayınca telefon açan arkadaşlar hüsrana uğruyor. 6800 yazdığım motoru kendince 6000 ytl'ye alacağını düşünen (ne 6000'i hatta 5000,hatta 600 küsür km yol katedip ayağa götürürsem 5500 ytl vereceğini söyleyen) oluyor!
Motoru depoya kaldırdım. Benzini deposundan iyice boşaltarak depo içine WD 40 türü bir yağlayıcı sıktım.
Karbüratördeki son damlasına kadar da motor yaktı benzini.
Bu sene pek kontak açmayı düşünmüyorum.
Ara sıra hava iyi olursa motorun sıhhatı açısından biraz dolanırım belki.
Bir arkadaş da ;
"Saçma sapan öneriler sunmayın, lütfen motorunuzu satmaya kalkmayın" demiş.
Heh heh...
-
22 Kasım 2008, 00:08
kardes ılk benzın koyusunda o yaglayıcı benzıne karıaınca nolcak pekı...kekse depoyu fulleyıp kaldırsaydın...gercı sen ne yaptıgını bılıosundur...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
-
22 Kasım 2008, 01:33
cbr125faik adlı üyeden alıntı
kardes ılk benzın koyusunda o yaglayıcı benzıne karıaınca nolcak pekı...kekse depoyu fulleyıp kaldırsaydın...gercı sen ne yaptıgını bılıosundur...
Uçar gider o yağ zaten Faik depo belli bir süre açık kalınca.
Öyle çok bir sıkmadım bu yağı. İki fıs fıs ettim depoya.
Benzine karışsa bile benzinin mıhtevasını çok etkileceğini sanmam.
Alçak bazı benzinlikçiler solvent katıyorda biz hala kullanıyoruz belki
Benim merak ettiğim nokta motor yağı değişimi. Yahu kapalı olan motorda yağ 2-3 ayda bozulur mu?
Kullandığımız kaliteli yağlarda böyle bir sorunun olmayacağını düşünmemekle birlikte bu yağ değişimi alışkanlığının eski motorcu alışkanlığı olduğunu düşünüyorum.
Motorum her halükarda 1-2 derece olan bir yerde duracak.
Bizim motorlarda da yağ değişimi, buji sökülmesi falan vallahi işkence.
Hele far ampülü değişimi için bile kafa grenajlarının,ön camın sökülmesi yok mu adamı baştan pes ettirir!
Naked motorların bakımı kolay muhtemelen.
-
22 Kasım 2008, 10:53
Bir arkadaş da ;
"Saçma sapan öneriler sunmayın, lütfen motorunuzu satmaya kalkmayın" demiş.
Heh heh...
arkadaşım ben bir soru sordum ve yardım istedi.
tamam motoru şahane yapmışın da sana o parayı verene kadar. 2009 sıfır almak nebiliyim garantili ve sonra istediyin gibi yaptıra bilirim belki
senin motora yaptınğın extra masraf kaça çıktı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler