Slm hyo dostları...
İlk önce motosiklet.net teşekkürlerimi sunarım çok yararlı bilgiler edindim üstandlardan...
Maddi durumlar açısından pek marka model değişimi yapamıyacağım için Hyosung GT250R düşünüyorum...
Scooter tecrübem çok ama ben onu saymıyorum bile düzgün bir ders aldım vitesli motor hususunda (bunuda MT sayesinde yaptım
)
Ehliyet sorunu da inşallah çözülüyor bu ay sonuna kadar almış oluyorum... Şimdi asıl sorularıma gelicek olursak kendimi bilen hız hususuna meraklı olmayan birisiyim tamamen görsellik ve keyif için motor tercihim kendimi özgür hissediyorum açıkçası... vb... ( çoğu motorcudaki motosiklet aşkı
) Uzun süreli olarak almayı düşündüğüm hyosung GT250R motosikleti kullanmayı düşünüyorum... Vitesli tecrübem az olduğu için önerir misiniz kullanan arkadaşlar,yoksa başka marka model mi bakmalıyım.
Baktığım kadarı ile bütçeme uyan 2007 model bir hyo buldum
ama tek sorun benim Ankara'da Hyo'nunda başka ilde olması :D.
Uzun bir yol getirmem gerek... Bulduğum hyolar İzmir ve İstanbul'da oradan binerek getirmemde sakınca var mıdır??? (scooter ile tek seferde 150km falan yol yapmıştım.) Kendime güveniyorum ama güven ilede bitmiyor sanırım.
Hyosung Gt250R 650km vb. için yapabilir mi? Uzun yolda sorun açar mı? Karakteristik olarak kullandığım bi marka model değil, yokuşlarda nasıldır...
Veya binerek getiremezsin diyorsan Nasıl bir nakliye şekli seçmeliyim (pahalı olmaması gerek)
Bilmem gereken husular hakkında bilgi verirseniz sevinirim şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler...
Not: Motosikletimden önce ekipman ve korumalarımı edineceğim bunuda unuttum sanmayın :D Uzun yol yapan arkadaşlarda bilgi verirse çok mutlu olurum...hatamız kusurumuz varsa özür dilerim sayfada başka bi yerde yazıldı ise tekrar özür dilerim,170 sayfayı okumak kolay değil
Mert TUNA