Arkadaşlar
Scooter'la başladım..Racing'e geçiş yapmak istiyorum en iyi motor kışın mı alınır fiyatlar sanırım düşer..Ve GErçekten Hysong'u önerirmisiniz bana almak istiyıorum para biriktiriyorum şimdiden...
eger motorunu seven ona gercekten bakan bırınden motor alcaksan o adam kısnda yazında motorunu aynı fıyata satar...ama motorunu hor kullanmıs adam motordan kurtulmak ıcın kısın bırazdaha asagı fıyata satabılır...
kesınlıkle motoru onerırım gayet ıyı motor eger sen onu uzmezsen oda senı uzmez...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
Siparişle geliyor galiba:
http://www.sahibinden.com/hyosung_gt...XQQdisplayitem
Bu paraya neler alınır neler.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
kesınlıkle katılıyorum...bence hyolorun 250 cc motorları harıc gerısı alınmıyacak motorlar cunku neredeyse rakıplerı kadar phalı ama onlarla rekabet edemeyecek kadar zayıflar...bır tek 250 cc sınıfı cok guzlu oda normal cunku 3 buyuk japon getırmıyor buraya....
o motorlara bınen ıllakı o hızları gorur cunku alet gıdıo ve sen bı sure sonra alısıosun bu hızı yasamaya...
2009 resimlerini gördünüzmü internette sanırım yan ayaklık açık uyarı lambasıda koymuşlar yada ben yanlış gördüm
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
skull verdiğin bilgiler için teşekkürler
Hissettiğin gibi yaşa...
valla bilmiyorum, benim şimdiye kadar kullandım bisiklet ve 10 dk mobilet sürüşü
bisikleti çok hızlı sürerdim hatta artık bisiklete binmemin son yılarında( 17 yaşları) ön teker üzerinde dururdum ama motorla o hatayı yapmam r1 üstüne bindimde korktum çok ağırdı( sürmedim sadece nasıl bir duygu oldunu anlamak istedim ) ama 2 dk içinde alıştım motora ama türkiye koşullarında asla o motorun hakkını verebilcemi sanmıyorum ki yol olsada yapamam r6s aşıyım ama bu motor bana yetecek ve uzun süreler götürcek gibi tek begenmedim noktası ön farın tasarımı seneye işe girip bu motoru almayı düşünüyorum
Slm hyo dostları...
İlk önce motosiklet.net teşekkürlerimi sunarım çok yararlı bilgiler edindim üstandlardan...
Maddi durumlar açısından pek marka model değişimi yapamıyacağım için Hyosung GT250R düşünüyorum...
Scooter tecrübem çok ama ben onu saymıyorum bile düzgün bir ders aldım vitesli motor hususunda (bunuda MT sayesinde yaptım )
Ehliyet sorunu da inşallah çözülüyor bu ay sonuna kadar almış oluyorum... Şimdi asıl sorularıma gelicek olursak kendimi bilen hız hususuna meraklı olmayan birisiyim tamamen görsellik ve keyif için motor tercihim kendimi özgür hissediyorum açıkçası... vb... ( çoğu motorcudaki motosiklet aşkı ) Uzun süreli olarak almayı düşündüğüm hyosung GT250R motosikleti kullanmayı düşünüyorum... Vitesli tecrübem az olduğu için önerir misiniz kullanan arkadaşlar,yoksa başka marka model mi bakmalıyım.
Baktığım kadarı ile bütçeme uyan 2007 model bir hyo buldum ama tek sorun benim Ankara'da Hyo'nunda başka ilde olması :D.
Uzun bir yol getirmem gerek... Bulduğum hyolar İzmir ve İstanbul'da oradan binerek getirmemde sakınca var mıdır??? (scooter ile tek seferde 150km falan yol yapmıştım.) Kendime güveniyorum ama güven ilede bitmiyor sanırım.
Hyosung Gt250R 650km vb. için yapabilir mi? Uzun yolda sorun açar mı? Karakteristik olarak kullandığım bi marka model değil, yokuşlarda nasıldır...
Veya binerek getiremezsin diyorsan Nasıl bir nakliye şekli seçmeliyim (pahalı olmaması gerek)
Bilmem gereken husular hakkında bilgi verirseniz sevinirim şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler...
Not: Motosikletimden önce ekipman ve korumalarımı edineceğim bunuda unuttum sanmayın :D Uzun yol yapan arkadaşlarda bilgi verirse çok mutlu olurum...hatamız kusurumuz varsa özür dilerim sayfada başka bi yerde yazıldı ise tekrar özür dilerim,170 sayfayı okumak kolay değil
Mert TUNA
Kaza Anında Sizi Korur...
Öncelikle alacağın motor şimdiden hayırlı olsun.
Ben Hyo kullanırken bir seferde en fazla 500 km. yol yapmıştım ve belim, sırtım, kollarım, bacaklarım resmen kopmuştu. Gerçi gece yolculuk yaptığım ve acelem olduğu için soğuktan donmuştum; oldukça yorucu bir yolculuk olmuştu benim için.
Hyo uzun yolda teknik olarak bir sorun çıkartmaz, hararet fln gibi bir sorun yaşamazsın. Performansı da trafikten hızlı seyredebilmen için yeterli ve güvenli, yokuşlarda tatmin edicidir. Sadece kullanım pozisyonu itibariyle yorucu bir makinadır; o yol uzar da uzar, hiç bitmeyecekmiş gibi gelir sana. Ha gidilir mi gidilir, o ayrı. Tavsiyem zaten vitesli motorda fazla tecrüben yoksa, bu yolculuğa kendin çıkmaman yönünde olacak.
İstersen motorun benzinini karşıla ve güvendiğin bir arkadaşından rica et, o getirsin senin için motoru. Bulunduğun şehre ya da yakınına trenle getirme şansın varsa, o da ekonomik oluyor diye duymuştum, bir araştır istersen.
Tren aklıma gelmişti fakat TCDD telefon açtım ve böyle bir hizmetimiz yok dedi... Doğru birimi aradığımdan emin değilim başlarından savmış olabilirler bu konudada bilgisi olan bir arkadaşımız varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
Kaza Anında Sizi Korur...
bence motor üstünde gitmeye gerek yok bu soğuktada kimse kolay kolay gitmek istemeyecektir zatende
otobüslerin altlarına koyabiliyorsun motoru kimileir yatırıyor kimileri durabileceği yüseklikte genişse arka kısmını içeri bakıcak şekilde dik yerleştirip güzel bi şekilde bağıyor motorlarını ve hiç bir sorunda olmuyor
ki yakın zamanda vascoo arkadaşımızda tekirdağdan izmire motorunu bu şekilde getirmiştir sanada bu yolu tavsiye ederim trenlede getirebilirsin ama yüklemesi vs çok ama çok zor olacaktır vagona elle çıkartma gibi bi durumun var rampa vs yok indirikende aynı dert var rampa işini çözerim dersen çok ucuza götürebilirsin motorunuda
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Şu an bu konu içerisinde 68 kullanıcı var. (0 üye ve 68 misafir)